Αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά του LG G3;

marooned
Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 9028

Ενώ οι Sony, Samsung και HTC ασχολούνται με την προώθηση των  τελευταίων ναυαρχίδων τους, η LG εργάζεται σιωπηλά πάνω στον διάδοχο του LG G2. Τα πρώτα στοιχεία που ίσως αφορούν στο LG G3 φαίνεται να διέρρευσαν από την ιστοσελίδα της Sprint.

Το κύριο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει είναι η ανάλυση της οθόνης του που αναμένεται στα 1440 x 2560 pixels (2K). Αναφορά σχετικά με το μέγεθος της οθόνης δεν υπάρχει, αλλά σύμφωνα με τη σημερινή τάση θα είναι ίσως μεγαλύτερη από αυτή του G2 (5,2"). Θα μπορούσε για παράδειγμα να έχει το μέγεθος εκείνης του Oppo Find 7, δηλαδή 5,5 ίντσες.

Συνεχίζοντας την "έρευνα" αποκαλύπτεται μια κάμερα των 13 Μegapixels στο πίσω μέρος και ακόμα μία των 2.1 Μegapixel στο μπροστινό μέρος (όπως συμβαίνει και με το G2). Ως επεξεργαστής αναφέρεται ο quad-core MSM8974AA (Snapdragon 800) που σημαίνει πως ίσως δεν υϊοθετηθεί κάποιου νεώτερο chipset, όπως τα Snapdragon 801 και 805. Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοιο θα ήταν απογοητευτικό, αν ισχύει. Η μνήμη αναφέρεται πως έχει μέγεθος 3GB.

Άλλες πληροφορίες που διέρρευσαν για το κινητό, είναι ότι θα τρέχει Android 4.4.2 KitKat, θα έχει εσωτερική μνήμη 32GB και θα δέχεται κάρτα μνήμης microSD έως 64 GB. Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις αν το τηλέφωνο θα κρατήσει τον σχεδιασμό των κορυφαίων "G" smartphones της LG, που φέρουν στο πίσω μέρος τα πλήκτρα power on/off και εκείνα που αφορούν στην αυξομείωση της έντασης του ήχου.

Πηγή


voltmod
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Δεκ 2008

Καταχωρήσεις: 2764

Μα γιατί να αλλάξει την οθόνη; Που πάει με 5.5 ίντσες; Φτάσαμε στο επίπεδο του Optimus G Pro, και η συσκευή χάνει σε φορητότητα. Ελπίζω να παραμείνει στις 5.2 ίντσες. Η ανάλυση Quad HD δεν είναι απαραίτητη, αν και αποτελεί "κράχτη". Το chipset, μία από τα ίδια ακόμα και ο Snapdragon 805 να είναι... όσο για την κάμερα, γιατί να μην πάρει την 20άρα της Sony; Πάλι με 13άρα Sony; Τι να πω... Φέτος, είναι η χρονιά του "incremental"...

____

Γιώργος Ιωσηφίδης


z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488

Αν δεν ειχε κανει την ανακοινωση η Qualcomm για το 2015, θα ελεγα πως δεν ισχυουν τα απο πανω. But now it make sense. Και αυτο ισχυει και για τις Sony/Samsung. Πηραν το ξαναζεσταμενο φαγητο μεχρι να βγουν τα τουμπανα του χρονου.

ΥΓ: Βεβαια η LG ισως κανει καμια εκπληξη με το Odin...


voltmod
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Δεκ 2008

Καταχωρήσεις: 2764

z3et wrote:
ΥΓ: Βεβαια η LG ισως κανει καμια εκπληξη με το Odin...

Δεν θα είναι έτοιμο για το G3 λένε...

____

Γιώργος Ιωσηφίδης


back to top