Διέρρευσε φωτογραφία της Nvidia Geforce GTX 690

voltmod
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Δεκ 2008

Καταχωρήσεις: 2764

Η πρώτη φωτογραφία της Geforce GTX 690 διέρρευσε από την κινέζικη ιστοσελίδα INPAI.com.cn που στην συνέχεια έσπευσε να την "κατεβάσει". Ευτυχώς για εμάς, κάποιοι φρόντισαν να αποθηκεύσουν την φωτογραφία η οποία αποκαλύπτει ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία. Η σχεδίαση για παράδειγμα του συστήματος ψύξης, θυμίζει περισσότερο αυτό στην Radeon HD 6990, παρά το σύστημα ψύξης στην κάρτα γραφικών που αντικαθιστά, την Geforce GTX 590, με το "blower" στο κέντρο. Λογικά, η σχεδίαση του PCB θα ακολουθεί την λογική της Nvidia, στην Geforce GTX 590.

Με λίγα λόγια, οι δύο GPUs θα βρίσκονται κοντά στις άκρες ενώ ανάμεσα τους και στο κέντρο του πιθανόν θα βρίσκονται οι ζώνες VRM και το PCI Express bridge chip. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε εδώ


dim_tsile

Κατάσταση:

Εγγραφή: Νοε 2011

Καταχωρήσεις: 123

Πότε δεν συμπάθησα το ανεμιστηράκι με τα κάθετα πτερύγια. Είναι πολύ θορυβώδες.


voltmod
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Δεκ 2008

Καταχωρήσεις: 2764

Η παραπάνω φωτογραφία δεν αντιπροσωπεύει την Geforce GTX 690 παραγωγής. Είτε είναι "φτιαγμένη" είτε πρόκειται για φωτογραφία μίας κάρτας γραφικών προ-παραγωγής. Η Nvidia Geforce GTX 690 είναι όπως δείχνουν οι παρακάτω φωτογραφίες. Περισσότερα για την κάρτα γραφικών μπορείς να διαβάσεις εδώ.

____

Γιώργος Ιωσηφίδης


back to top