Ηχος στο PC

alani

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2014

Καταχωρήσεις: 7

Kαλησπερα σας.Εχω ενα Hi-Fi Sony hi-fi
το οποιο εχω πανω στο pc και η μητρικη μου πλεον ειναι η μητρικη
Καλος ο ηχος του,ολα ωραια αλλα τελευταια πρεπει να εχουν καει τα ηχεια και στα χαμιλα παιζουν δεν παιζουν (δλδ οταν ειναι σε κανονικη φαση η ταινια δεν λειτουργουν σε χαμιλη ενταση ενω σε δραση ας πουμε που ανεβαινουν αν λεω καλα τα db ακουμπαει μαλλον ο κονως και παιζουν) Απο τα μισα και πανω στο volume του Hi-Fi δεν εχω κανενα προβλημα πουθενα.Υπαρχουν ηχεια για αυτο το μοντελο και τι κοστος εχουν γτ η sony δεν εχει και δεν μας σωνει.Οτιδηποτε αλλο.Επισης ακουσα απο εναν φιλο τα logitech z5400 αλλα η τσεπη μου δεν τα σηκωνει.Θα ηθελα την γνωμη σας και αν μπορουμε να μιλησουμε και με τιμες καθως αν τα ζυγισω και μπορω θα ηθελα να τριζει το δωματιο απο ενα sub.Το ποσο που μπορω να διαθεσω για μια απο τις 2 συνθεσεις ειναι 100-120.
Η χρηση ειναι αποκλειστικα μουσικη και ταινιες και Οχι games.


z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488

Αν δεν θες να φυγεις απο το stereo, τοτε σου προτεινω αυτα.

Τωρα οσο για το HiFi σου, ειναι σιγουρα θεμα των ηχειων; Γιατι μπορει να ειναι και θεμα ενισχυτη. Για να τα αλλαξεις, θα πρεπει πρωτα να δεις την εξοδο του ενισχυτη (ποσα Watt RMS και ποσα Ohm(Ω)).


Lacrimosa_daemon
Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 2113

Το πρόβλημα είναι στον ενισχυτή του HiFi, όχι στα ηχεία. Ο ενισχυτής σου δεν ανοίγει στα χαμηλά και χρειάζεται λίγη ένταση παραπάνω για να ξεκινήσει να λειτουργεί.
Πήγαινέ το σε έναν καλό ηλεκτρονικό και θα σωθείς με λίγα ευρώ.


back to top