Η Apple ανακαλεί τους φορτιστές των iPhone 3GS, iPhone 4 και iPhone 4S

marooned
Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 9028

Η Apple ανακαλεί τους φορτιστές που πωλήθηκαν στην Ευρώπη και σε περιοχές της Ασίας και της Αφρικής, ύστερα απο δημοσιεύματα που ανέφεραν οτι οι συσκευές υπερθερμένονται θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες. Η εταιρεία που εξέδωσε ανακοίνωση την Παρασκευή, υπόσχεται στους πελάτες που ενδέχεται να επηρεάζονται, να ανταλλάξουν τους παλιούς φορτιστές με καινούριους. Οι ελλατωματικοί είναι αυτοί που προσαρμόζονται με τα iPhone 3GS, iPhone 4 και iPhone 4S που πωλήθηκαν μεταξύ Οκτωβρίου 2009 και Σεπτεμβρίου 2012.

H Apple δεν διευκρινίζει αν υπάρχουν τραυματισμοί απο τις συγκεκριμένς συσκευές. Ένας λεπτομερής κατάλογος στην ιστοσελίδα της Apple δείχνει πως οι χώρες που επηρεάστηκαν είναι η Γαλλία, η Νότια Αφρική και το Βιετνάμ. Ο κωδικός μοντέλου του φορτιστή είναι Α1300. Οι χρήστες καλούνται να κλείσουν ραντεβού μ'ένα τοπικό Apple Store ή αντίστοιχο συνεργαζόμενο κατάστημα, προκειμένου ν'ανταλλάξουν τις ελλατωματικές συσκευές.

Η εταιρεία εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το θέμα του φορτιστή: "Η Apple εισήγαγε ένα εθελοντικό πρόγραμμα για τους πελάτες της, όπου μπορούν να ανταλλάξουν το Ευρωπαικό Apple 5W USB Power Adapter που ήρθε με το iPhone 3GS, το iPhone 4 και τα μοντέλα iPhone 4S μέχρι το Σεπτέμβριο του 2012, γιατί σε σπάνιες περιπτώσεις, ο συγκεκριμένος φορτιστής μπορεί να υπερθερμανθεί και να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των χρηστών."

Πηγή


Gigas
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 8

Τον έχω τον φορτιστή (A1300)... Άντε τώρα να δούμε που θα τον αλλάξουμε... Puzzled


marooned
Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 9028

να προσέχεις εσύ.

____

"...Deep into that darkness peering, long I stood there, wondering, fearing, doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before..."


back to top