Η ASUS ετοιμάζει το K102 tablet, το φθηνότερο μοντέλο της σειράς Fonepad

marooned
Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 9028

Αν και στην Κίνα, οι μικρού μεγέθους -και noname- συσκευές tablet κάνουν θραύση, λόγο κυρίως του μικρού κόστους τους, η ASUS στοχεύει να δώσει περισσότερα, για λιγότερα με την σειρά Fonepad. Η συγκεκριμένη σειρά αποτελείται από tablets τα οποία έχουν και την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν φωνητικές κλήσεις μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Το καινούριο μοντέλο της σειράς Fonepad, το K102, αναμένεται να έχει χαμηλότερη τιμή απο τον προκάτοχό του αλλά ταυτόχρονα θα διαθέτει επεξεργαστή κατώτερης απόδοσης. Η όθόνη του θα έχει διαστάσεις 7 ιντσών, αναλύσης 1024 επί 700 pixels κι ο προαναφερθέντας επεξεργαστής θα είναι το μοντέλο Intel Atom Z2560 χρονισμένος στα 1,6ghz με το υποσύστημα γραφικών να είναι τύπου SGX 544MP2 της PowerVR.

Επίσης θα περιλαμβάνει 1GB μνήμη RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου. Στο οπίσθιο μερος της συσκευής θα βρούμε μια καμερα των 2 Megapixel ενώ στην πρόσοψή της η κάμερα για βιντεοκλήσεις θα διαθέτει αισθητήρα μόλις 0,3 Megapixel. Δυστυχώς απ'ότι φαίνεται, θα "τρέχει" Android 4.3 "Jelly Bean" και όχι την τελευταία έκδοση του mobile λειτουργικού συστήματος της Google (KitKat).

Πηγή


back to top