Η Google εξαγοράζει την εφαρμογή Word Lens

marooned
Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 9028

H Google απέκτησε το Word Lens, μία εφαρμογή για φορητές συσκευές που μπορεί να μεταφράζει κείμενο σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας την κάμερα της συσκευής. Η εντυπωσιακή αυτή τεχνολογία θα κάνει την εμφάνισή της μέσω του Google Translate σύμφωνα με την εταιρία Quest Visual.

Το Word Lens και τα ποικίλα πακέτα γλωσσών διατίθενται δωρεάν σε iOs και Android σαν "ευχαριστώ" στους υποστηρικτές τους. Η Quest Visual καθιστά σαφές πως η μετάβαση στο Google Translate θα γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

H λύση φαίνεται πως είναι ιδανική και για τις δύο πλευρές, αν και αυτό μπορεί να ενοχλήσει λίγο την Apple η οποία παρουσίαζε έμμεσα την εφαρμογή στις διαφημίσεις του iPhone 5s, αλλά απ'ότι φαίνεται η Google κινήθηκε έξυπνα και άδραξε την ευκαιρία να αποκτήσει την εφαρμογή η οποία εδώ και δύο χρόνια είναι διαθέσιμη στο Google Play και πρόσφατα έκανε την εμφάνιση της και στα Google Glass.

Πηγή


voltmod
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Δεκ 2008

Καταχωρήσεις: 2764

Οι μεγάλοι -Google, Microsoft, Apple- δεν έχουν αφήσει τίποτα...

____

Γιώργος Ιωσηφίδης


marooned
Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 9028

Σιγά μην άφηναν...

____

"...Deep into that darkness peering, long I stood there, wondering, fearing, doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before..."


z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488

Και απο χθες, επισημα πλεον δωρεαν στα Google Play και iTunes.

Τελευταία τροποποίηση από z3et — Τετ, 21/05/2014 - 13:47.

back to top