Η LG ανακοινώνει νέες τηλεοράσεις με ανάλυση 4K και τεχνολογία OLED

marooned
Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 9028

H LG παρουσίασε μια νέα τηλεόραση 49 ιντσών Ultra High Definition η οποία θ' αρχίσει να πωλείται αργότερα μέσα στο έτος για κάτω απο 3.000 δολλάρια. Η UB850V θα είναι διαθέσιμη και σε 55 ίντσες όπου και τα δύο μοντέλα θα χρησιμοποιούν IPS LCD panel με οπίσθιο φωτισμό LED και υποστήριξη 3D.

Φυσικά, πρόκειται για τηλεοράσεις της κατηγορίας Smart TV με λειτουργικό σύστημα webOS στο οποίο περιλαμβάνονται εφαρμογές όπως οι YouΤube, Amazon, Netflix, BBC iPlayer, Demand Five και Now TV. Στο άμεσο μέλλον θα προστεθούν και οι εφαρμογές ITV Player και 4oD (4 on Demand).

Εάν τώρα θέλετε να βάλετε βαθύτερα το χέρι στην τσέπη, η LG παρουσίασε ένα ολοκαίνουριο μοντέλο, την EA880W Gallery που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τοποθέτηση σε τοίχο. Η 55 ιντσών τηλεόραση δεν έχει ενσωματωμένα ηχεία αλλά διαθετει στη συσκευασία της ένα ξεχωριστό ηχοσύστημα της Harman-Kardon.  Αυτή η νέα σειρά ονομάζεται Gallery αφού θυμίζει σε εμφάνιση την κλασσική φωτογραφική κορνίζα.

Το ηχοσύστημα περιλαμβάνει μια διάταξη 2.2 με 2 ηχεία και 2 subwoofers των 100 Watts. Η τιμή της ούτε λίγο ούτε πολύ θα προσεγγίζει τα $13.000. Αν και η ανάλυση του προαναφερθέντως μοντέλου είναι "μόνο" 1920 x 1080 pixels, η LG υπόσχεται να παρουσίασει μέσα στους επόμενους μήνες ακόμα μια έκδοση της σειράς, με διαγώνιο 79 ιντσών, τεχνολογίας OLED και ανάλυσης 4K.

Πηγή


back to top