Οι πλέον διεστραμμένες, σκληρές και αμφιλεγόμενες ταινίες (λίστα)

marooned
Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 9028

Η λίστα περιλαμβάνει τις πλέον διεστραμμένες, σκληρές και αμφιλεγόμενες ταινίες όλων των εποχών. If you dare...

Taxidermia

Τρεις γενιές ανδρών, συμπεριλαμβανομένου κι ενός διεστραμμένου, ψάχνουν συνεχώς για νέα είδη ικανοποιήσεων.
Σε σκηνοθεσία Gyorgy Palfi.

 

Antichrist

Ένα ζευγάρι που πενθεί το χαμό του παιδιού τους, βρίσκει καταφύγιο σ'ένα σπίτι στο δάσος για να μπορέσουν να διορθώσουν τον προβληματικό τους γάμο. Ο Lars von Trier σε μία ταινία που δεν απευθύνεται σε όλους.

 

The last House on the Left

Μετά την την άγρια επίθεση και απαγωγή δύο νεαρών κοριτσιών,μια συμμορία με αρχηγό ένα δραπέτη φυλακών,βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι που ανήκει στους γονείς του ενός εκ των δύο θυμάτων.Εκεί οι γονείς επινοούν μια τακτική μακάβριας εκδίκησης.
Toy Denis Iliadis

 

Eraserhead

Ένα ασπρόμαυρο όνειρο που σε πολλούς από εσάς θα δημιουργήσει μάλλον εφιάλτες. Και είναι η ταινία που ανέδειξε τον αγαπημένο David Lynch.

 

The Exorcist

Εξορκισμός απο δύο ιερείς σ'ένα κορίτσι που διακατέχεται από μία μυστηριώδη οντότητα. Μπρρρρρ...
Σκηνοθεσία William Friedkin

 

Freaks

Μια ακροβάτισσα που δουλεύει σε τσίρκο συμφωνεί να παντρευτεί τον αρχηγό του σόου αλλά οι παραμορφωμένοι φίλοι του ανακαλύπτουν οτι ο λόγος που το κάνει είναι η κληρονομιά του.
Σκηνοθέτης ο Tod Browning

 

Martyrs

Μια νεαρή κοπέλα ψάχνει αυτούς που την απήγαγαν και την βασάνισαν σε παιδική ηλικία.Μαρτύρια για την ανακάλυψη μια αλήθειας.
Σε σκηνοθεσία Pascal Laugier.

 

A Serbian Film

Ένας εν' αποστρατεία πορνοστάρ, ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο φινάλε πριν εγκαταλείψει την pornstar σκηνή. Μόνο που η τελευταία του ταινία, δεν είναι αυτό που περίμενε μιας και το θέμα τις περιλαμβάνει τις λέξεις "παιδοφιλία" και "νεκροφιλία"...
Του ανώμαλου Srdjan Spasojevic

 

Happiness

οι ζωές διαφόρων ανθρώπων που έχουν σαν κοινό στόχο την ευτυχία και η οποία τελικά βασίζεται σε σκοτεινές επιθυμίες.
Σκηνοθέτης ο Todd Solondz

 

Ichi, the Killer

Ένα μέλος της Yakuza, ο Kakihara αναζητεί το χαμένο του αφεντικό, όταν συναντά τον Ichi, έναν διαστροφικό δολοφόνο ο οποίος αναμένεται να του χαρίσει εμπειρίες πόνου που ο Kakihara δεν θα είχε φανταστεί ποτέ στη ζωή του.
Του Takashi fucking Miike

 

Salo, 120 days of Sodom

9 αγόρια και κορίτσια υποβάλλονται για 120 μέρες σε σωματικά ψυχικά και σεξουαλικά βασανιστήρια.
Σκηνοθέτης ο Pier Paolo Pasolini

 

Cannibal Holocaust

Γυρισμένο σαν ντοκυμανταιρ, η ταινία στην οποία συμπεριλαμβάνονται έξι -κανονικοί- θάνατοι ζώων, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών και αντιδράσεων στις αρχές της δεκαετίας του 80.
Σκηνοθεσία από τον Ruggero Deodato

 

Man bites dog

Ένα κινηματογραφικό συνεργείο ακολουθεί έναν κλέφτη κι έναν δολοφόνο. Και κάπου εκεί χάνεται κι η μπαλα.
Των Remy Belvaux, Andre Bonzel και Benoit Poelvoorde

 

I spit on your grave

Μια συγγραφέας που κακοποιήθηκε αναζητάει εκδίκηση απο τους τύπους που την νόμιζαν νεκρή.
Σκηνοθέτης, Steven R. Monroe

 

Henry, Portrait of a Serial Killer

Ο John McNaughton σκηνοθετεί τη ζωή του γνωστού serial killer Henry Lee Lucas.
Από τον John McNaughton

 

August Underground’s Mordum

3 φιλαράκια καλοπαιρνάνε σκοτώνοντας με διάφορους σοκαριστικούς τρόπους.
Των κάμποσων (εεε, είναι 5 και δεν τους ξέρει η μάνα τους)

 

Shivers

Μια πολυκατοικία, στο προάστια μιας πόλης φαίνεται πως δεν διαθέτει μόνο κατσαρίδες και ποντίκια, αλλά και παράσιτα που προσβάλουν τους ένοικους και του μετατρέπουν σε άμυαλα ζωώδη σεξουαλικά όντα. Τα οποία με την σειρά τους, θα προσπαθήσουν να μεταδώσουν αυτήν την αρρώστια και σε άλλους ανθρώπους.
By David Cronenberg

 

A l’Interieur

Μία έγκυος γυναίκα παλεύει για την ζωή της, όταν δέχεται την επίθεση από ένα επισκέπτη στο σπίτι της που θέλει να της πάρει το έμβρυο χρησιμοποιώντας ψαλίδι.
Από τους Alexandre Bustillo και Julien Maury

 

Melancholie der Engel

Δύο παλιοί εραστές συναντιούνται μετά από καιρό σε ένα παλιό σπίτι στο οποίο συνήθιζαν πηγαίνουν στο παρελθόν. Ο Katze προχωρά σε αυτή τη κίνηση γιατί πιστεύει πως δεν του μένουν πολλές ημέρες ζωής. Όμως στο σπίτι θα έρθουν ακόμα δύο άτομα και εκεί τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή.
Σκηνοθεσία Marian Dora

 

Masters of Horror: Imprint (τηλεοπτικό επεισόδιο)

Τον 18ο αιώνα, ένα Αμερικανός επιστρέφει στην Ιαπωνία για να συναντήσει την πόρνη που είχε ερωτευτεί. Εκεί όμως ανακαλύπτει πως κατά το διάστημα της απουσίας του, η Michie είχε μπεί σε μια κατάσταση ψυχοσωματικής φρίκης.
Σκηνοθέτης ο Takashi Miike

 

Funny Games

Δύο τυπάκια κρατάνε ομήρους μια οικογένεια στο ίδιο της το σπίτι.
Σκηνοθεσία Michael Haneke

 

Pink Flamingos

Ένας underground εγκληματίας, υπό το "καλλιτεχνικό όνομα" Divine, έρχεται σε "διαμάχη" με τους Marble, ένα διαστροφικό ζευγάρι που απαγάγει γυναίκες, τις γκαστρώνει και πουλάει τα παιδιά σε gay ζευγάρια (lolwut?).
Σκηνοθεσία John Waters

 

Visitor Q

Μια διεστραμμένη οικογένεια βρίσκει την ισορροπία στη ζωή της από έναν μυστηριώδη ξένο.
Σκηνοθεσία Takashi Miike

 

Κουρδιστό πορτοκάλι

Ένας νεαρός εγκληματίας φυλακίζεται για μία πειραματική θεραπεία αποστροφής που αναπτύχθηκε απο την κυβέρνηση προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της εγληματικότητας. Αλλά κάτι στραβώνει...
Φυσικά του Kubrick

 

In a Glass Cage

Ένας πρώην στρατιωτικός γιατρός των Ναζί, ο Dr.Klaus προσπαθεί να αυτοκτονήσει μετά την τελευταία του πράξη, να βιάσει και στο τέλος να δολοφονήσει ένα νεαρό αγόρι (κάτι που έκανε κατ'εξακολούθηση). Όμως επιζεί της πτώσης, μένει παραπληγικός και στον "ρόλο" της "νοσοκόμας", βρίσκεται ένα αγόρι, ο Angelo, ο οποίος και ήταν ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας στην τελευταία φρικαλεότητα του Klaus.
Από τον Agusti Villaronga

 

The Devil's Chair

O Nick West, μαζί με την φίλη, όντας χαπακωμένοι μέχρι τα μπούνια, αναζητούν ένα μέρος για να περάσουν την νύχτα. Ανακαλύπτουν ένα εγκαταλελειμμένο άσυλο, στο οποίο βρίσκουν και κάποια περίεργα "παιχνίδια". Εν ολίγοις, η φίλη του πεθαίνει, αυτός κλίνεται σε τρελάδικο και όταν, επιτέλους, τον αφήνουν να φύγει, αυτός και ο επιβλέπων γιατρός

 

Requiem for a Dream

Τι συμβαίνει οταν η εξάρτηση απο ναρκωτικά είναι τόσο ισχυρή;
Σκηνοθεσία Darren Aronofsky

 

The Skin I live in

Ένας πλαστικός χειρουργός στοιχειωμένος απο τις τραγωδίες του παρελθόντος δημιουργεί ένα είδος συνθετικού δέρματος που αντέχει σε κάθε είδους βλάβη.Και μία γυναίκα που έχει να κάνει με την εμμονή του.
Σκηνοθεσία Pedro Almodovar

 

Hostel

Τρεις αμερικανίδες που σπουδάζουν στην Ιταλία για το καλοκαίρι, μπλέκονται κατά λάθος σε μια θανάσιμη κατάσταση. Αναζητώντας έντονες εμπειρίες, καταλήγουν σε ένα παράνομο μυστικό κλαμπ με βασανιστήρια, όπου διεστραμμένοι πλούσιοι επιχειρηματίες πληρώνουν καλά για να ακρωτηριάζουν και να σκοτώνουν τα θύματά τους. Καθώς παλεύουν για την επιβίωσή τους, οι κοπέλες αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι έχουν μπλεχτεί σε μια οργάνωση που οι ρίζες της βρίσκονται πολύ βαθύτερα. Τα βασανιστήρια στην Ιταλία είναι μόνο ένας κρίκος από μια ζοφερή αλυσίδα βίας, που απλώνεται σε όλο τον κόσμο...
Σκηνοθεσία Eli Roth

 

SAW

Δύο μεταξύ τους άγνωστοι άντρες βρίσκονται αλυσοδεμένοι σε ένα ερημικό υπόγειο μπάνιο, θύματα ενός εγκληματικού μυαλού, που τους δίνει διορία οκτώ ωρών να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον, για να επιβιώσει τουλάχιστον ο ένας. Κι εκεί αρχίζει το παραμύθι (παιχνίδι marooned -z3et Tongue )...
Σκηνοθεσία James Wan

 

The Philosophy of a Knife

Η πραγματική ιστορία του ιαπωνικού στρατού στις αρχές του 1930,συνεντεύξεις, αρχεία και αναπαραστάσεις των πειραμάτων που γινόντουσαν.
Σκηνοθεσία Andrey Iskanov

 

Frontiers

Μια σημορία νεαρών κλεφτών, φεύγουν από το Παρίσι για να γλυτώσουν τα κακός κείμενα από μια εκλογική αναμέτρηση που πήγε στραβά. Βρίσκουν καταφύγιο σε ένα πανδοχείο, το οποίο είναι γεμάτο από νεοναζί Laughing out loud
Του γκεσταπίτη Xavier Gens

 

Angst

Ι ιστορία ενός serial killer που αποφυλακίζεται ύστερα απο δέκα χρόνια για την δολοφονία μιας ηλικιωμένης γυναίκας και νιώθει την ανάγκη να σκοτώσει ξανά.Και όχι μόνο...
Σκηνοθεσία Gerald Kargl

 

Cannibal

Ο Κάρλος είναι ένας διάσημος ράφτης στη Γρανάδα και ταυτόχρονα δολοφόνος. Ώσπου σκάει μύτη η Νίνα...
Σκηνοθέτης Manuel Martin Cuenca

 

Dead Girl

Δύο αγόρια ανακαλύπτουν μια φυλακισμένη γυναίκα σε ένα εγκαταλελειμμένο ψυχιατρικό άσυλο.
Σκηνοθέτες Marcel Sarmiento, Gadi Harel

 

Feed

Ένας ντετέκτιβ εγκλημάτων του Κυβερνοχώρου βρίσκεται στα ίχνη ενός άντρα που αναγκάζει γυναίκες να τρώνε μέχρι σκασμού και διοργανώνει στοιχήματα για το θάνατό τους. (Έλεος ρε ψυχάκια).
Σκηνοθεσία Brett Leonard

 

Grotesque

Φριχτά βασανιστήρια απο έναν ψυχανώμαλο γιατρό σ'ένα νεαρό ζευγάρι.
Σκηνοθεσία Koji Shiraishi

Gummo

Μοναχικοί κάτοικοι του Οχάιο περιπλανώνται στους έρημους δρόμους προσπαθώντας να γεμίσουν την βαρετή ζωή τους.
Σκηνοθεσία Harmony Korine

 

Bully

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία που εξιστορεί την ιστορία μιας συμμορίας παιδιών οι οποίοι σχεδιάζουν να σκοτώσουν ένα δικό τους μέλος γιατί τους δημιουργεί προβλήματα.
Σκηνοθέτης Larry Clark

 

Inside

Τέσσερις μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της, μια γυναίκα στα πρόθυρα της γέννας βασανίζεται στο σπίτι της από μια παράξενη γυναίκα που θέλει το αγέννητο μωρό της.
Σκηνοθέτες Alexandre Bustillo, Julien Maury

 

Irreversible

Ένας βιασμός.
Σκηνοθέτης Gaspar Noe

 

I stand Alone

Ένας χασάπης αλόγων αρχίζει να τα παίζει, αναπτύσσει μια υπερπροστατευτική σχέση με την κόρη του οπου αυτό τον οδηγεί στη φυλακή και σε πολλές άλλες άσχημες περιπέτειες.
Σκηνοθέτης Gaspar Noe

 

Life and Death of a Pornogang

Ένας νεαρός σκηνοθέτης γνωρίζει έναν άλλον σκηνοθέτη πορνό ταινιών κι αρχίζει να κάνει ταινίες μαζί του βγάζοντας την οργή που τρέφει για την κοινωνία που ζει.
Σκηνοθεσία Mladen Djordjevic.

 

The Human Centipede

Ένας τρελάρας του κερατά, απαγάγει τρεις ανυποψίαστους τουρίστες, τους κλείνει στο "εργαστήριό" του και τους κανει μια όμορφη επεμβασούλα. Ενώνει, χειρουργικά πάντα, το στόμα του ενός με τον... πρωκτό του άλλου... θέλοντας να δημιουργήσει την πρώτη ανθρώπινη σαρανταποδαρούσα.
Από τον Tom Six (666 the number of the beast)

 

Red room

Πόσο χαμηλά θα πέσεις για ένα εκατομμυριο δολλάρια; Πόσο απελπισμένος είσαι για πολλά μετρητά;Θα εισέλθεις στο κόκκινο δωμάτιο;
Σκηνοθέτης Daisuke Yamanouchi

 

Torched

Μια νεαρή νοσοκόμα που βιάστηκε θ'αποφασίσει για το αν πέντε άντρες θα πρέπει να ζήσουν ή να πεθάνουν.Οι πέντε ύποπτοι θα υπομείνουν πολλάαααα βασανιστήρια...
Σκηνοθέτης Ryan Nicholson

 

Battle Royale

H ιαπωνική κυβέρνηση καταγράφει μια τάξη μαθητών και τους αναγκάζει να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο.
Σκηνοθεσία Kinji Fukasaku

 

Aftermath και Aftermath:Genesis

Ένας άντρας που δουλεύει σε νεκροτομείο θα ακρωτηριάσει και θα περιεργαστει ένα απο τα πτώματα με όχι και πολύ όμορφο τρόπο. Και φεύγοντας θα πάρει και την καρδιά για τον σκύλο του, γιατί μπορεί.
Σκηνοθέτης Nacho Cerda

 

Men behind the sun

Η ταινία είναι μια γραφική απεικόνιση των φρικαλεοτήτων του πολέμου που διαπράχθηκαν από τους Ιάπωνες στη Μονάδα 731, τη μυστική μονάδα πειραμάτων βιολογικών όπλων του αυτοκρατορικού ιαπωνικού στρατού κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.
Σκηνοθέτης Tun Fei Mou

 

LSD

Μια βιντεοκάμερα, μια κάμερα ασφαλείας καταστήματος και κρυφές κάμερες θα εκθέσουν ζωές που συνδέονται μεταξύ τους.
Σκηνοθεσία Dibakar Banerjee

 

Green Elephant

Δύο αξιωματικοί κρατώνται φυλακισμένοι σε στρατιωτική φυλακή αναμένοντας την εκδίκασή τους. Κατά την διάρκεια της φυλάκισής τους, δέχονται βασανιστήρια από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους στα οποία περιλαμβάνονται πράξεις σοδομισμού, βιασμού, ακρωτηριασμών και αφαίρεση οργάνων και μελών του σώματος.
Της Svetlana Baskova


marooned
Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 9028

oh Gooood! Evil

____

"...Deep into that darkness peering, long I stood there, wondering, fearing, doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before..."


z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488


voltmod
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Δεκ 2008

Καταχωρήσεις: 2764

Τρομερή η λίστα!
Πρέπει να σπάσει πάντως, είναι ασήκωτη η σελίδα! Laughing out loud

____

Γιώργος Ιωσηφίδης


harry_lostone

Κατάσταση:

Εγγραφή: Σεπ 2009

Καταχωρήσεις: 952

και κει που ελεγα "θα συμπληρωσω κατι και γω" μου πεταξε στα τελευταια το battle royal και το human centipede και με ξενερωσε...αρκετα δεν εχω δει,μερικα με ψηνουν.

Spoiler: Highlight to view
"Του ανώμαλου Srdjan Spasojevic" Big smile Big smile Big smile

____

what the hell am i doing here ?
i don't belong here..


back to top