Στα δικαστήρια ο Ryan Cleary

Lacrimosa_daemon
Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 2113

Ο Ryan Cleary ο μόλις μερικών εβδομάδων μέλος των Lulzsec και πρώην μέλος των Anonymous συνελλήφθη στο Essex της Αγγλίας και μεταφέρθηκε στο δικαστήριο χθές.
Ο μόλις 19 χρονών Ryan έκανε hack τα forum της παλιάς του ομάδας, των Anonymous. Το έκανε αυτό κατηγορώντας τους επικεφαλείς ότι διψούσαν για δημοσιότητα. Με τους επικεφαλείς των Anonymous να τον κατηγορούν ότι υπέκλεψε τους κωδικούς απο το forum τους.

Όπως αποκάλυψε μετά την ανάκριση ο νεαρός, είναι ο επικεφαλής των Lulzsec και ότι επιχείρησε επίθεση στην ιστοσελίδα του γραφείου οργανωμένων εγκλημάτων της Μ.Βρετανίας μέσω DDOS. Η Scotland Yard ερευνά την υπόθεση και ισχυρίζεται ότι ο hacker σαν ενεργό μέλος των Anonymous εκείνο τον καιρό είχε ρόλο στις επιθέσεις στο Playstation Network, με το nickname “Blackatcat”. Όπως προκύπτει , όταν έγινε η επίθεση στο site του DeusEx, στο οποίο είχε ηγηθεί, είχε ήδη αποχωρήσει από τους Anonymous οι οποίοι είχαν αρχικά κατηγορηθεί. Με αυτά και με αυτά και ενώ η δίκη είναι σε εξέλιξη , ίσως μάθουμε τελικά ποιός/οι κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις στο Playstation Network.
 


z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488

LulzSec Shutting Down After 50-Day Hacking Spree


back to top