Τηλεόραση με PC ασυρματα.

thzou

Κατάσταση:

Εγγραφή: Δεκ 2012

Καταχωρήσεις: 320

Γεια σας , θα ηθελα να μου πείτε πως μπορώ να συνδέση την τηλεοραση μου με το pc μου η το laptop μου ασυρματα ,εχωντας ένα δίκτυο . στο οποιό θα κάνω sharing ταινια , φωτογραφίες και αλλα.Ετσι θα ειμαι σε θέση να βλέπω απο την tv μου ταινιες χωρις να συνδεω το λαπτοπ η να τις βλεπω στο pc


z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488

Ποια τηλεοραση εχεις?

Αν το laptop σου υποστηριζει την τεχνολογια WiDi της Intel (σιγουρα πρεπει να διαθετει υποσυστημα γραφικων της Intel και να ειναι σχετικα καινουριο, οχι πανω απο 2 ετων) τοτε, και αν εχεις και συμβατη τηλεοραση, αυτο το θεμα εχει λυθει.

Τωρα βεβαια για να μπει και το desktop στο παιχνιδι, μαλλον θα πρεπει να προμηθευτεις εναν TV Media Player με δυνατοτητα streaming (λογικα μεσω ξεχωριστου WiFi Dongle ή αν οι αποστασεις δεν βολευουν, μεσα απο δικτυο ethernet με power plugs).


DeLaVeGaGR

Κατάσταση:

Εγγραφή: Όκτ 2010

Καταχωρήσεις: 166

Τσέκαρε λιγο αυτο το άρθρο ισως σε βοηθήσει...
Πρότυπο διασύνδεσης DLNA

Spoiler: Highlight to view
Ps για ασύρματα δεν ξέρω αλλα πολλές τηλεοράσεις τελευταία έχουν αυτό το πρότυπο.

Τελευταία τροποποίηση από DeLaVeGaGR — Τρι, 22/01/2013 - 01:58.
____


z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488

Σωστος ο DeLaVeGaGR, πολλα set-top-boxes πλεον ειναι συμβατα και με DLNA (και οι περισσοτερες τηλεορασεις). Το θεμα ειναι ομως μετα η επικοινωνια αυτου με τους υπολογιστες, παλι θα πρεπει να καταφυγει σε τοπικο δικτυο (ασυρματο ή μη).


back to top