Το πανό, οι οπαδοί και οι αστηνομία .....

DEATH

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 2219

Ένταση και συλλήψεις για το πανό

Δεν δημιούργησε προβλήματα μόνο κατά τη διάρκεια του ματς Παναθηναϊκός-Εργοτέλης (4-0) το πανό με πολιτικό περιεχόμενο που ανήρτησαν οι οπαδοί του «τριφυλλιού».

Μετά τον διαιτητή Μήτσιο, που διέκοψε το παιχνίδι, την... ευαισθησία της έδειξε και η Ελληνική Αστυνομία. Αποτέλεσμα ήταν μετά το τέλος του αγώνα να στηθεί «μπλόκο» σε αμάξια οπαδών μακριά από το ΟΑΚΑ, προκειμένου να βρεθεί το… αντικείμενο του «εγκλήματος» και να ακολουθήσει ένταση.

Οι αστυνομικοί, άγνωστο γιατί, σταμάτησαν συγκεκριμένα αυτοκίνητα προκειμένου να ελεγχθούν τα πορτ-μπαγκάζ για το πανό.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, αυτή η εξέλιξη δεν άρεσε στους οργανωμένους με αποτέλεσμα να αντιδράσουν με καπνογόνα και να προκληθούν επεισόδια. Τελικά το πανό βρέθηκε και ακολούθησαν συλλήψεις.

πηγή:www.sport-fm.gr

Όταν ένα κομμάτι της κοινωνίας αρχίζει να πολιτικοποιείται η καταστολή είναι άμεση .


DEATH

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 2219

Και το πανό

____


Καλύτερα η ουτοπία παρα η μουγκoπία


z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488

Το πανο τους το επεστρεψαν μετα τον ελεγχο? : D


Primitive_6

Κατάσταση:

Εγγραφή: Απρ 2009

Καταχωρήσεις: 1136

Με συγχωρείτε πολύ, αλλά η άποψη μου είναι πως δεν έχουν καμία δουλειά οι πολιτικές-κοινωνικές απόψεις στον χώρο του αθλητισμού


eve
Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 8449

Με συγχωρείς πολύ φίλε prim, αλλά τα βαζέλια έκαναν την καλύτερη δουλειά. Κατηγορούμε τους οπαδούς για κάφρους, αδαείς, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βλέπουν και να φανατίζονται με ένα τόπι. Ο αθλητισμός είναι κομμάτι της κοινωνίας (ο υγιής τουλάχιστον) θα ήταν τουλάχιστον αναίσθητο τα παιδιά με τις ποδοσφαιρικές φανέλες να σφυρίζουν κλέφτικα. Για μένα έκαναν την καλύτερη δουλειά, απλά οι μπάτσοι με αντανακλαστικά ρανταπλάν φοβούνται (στην κυριολεξία τρέμει ο κώλος τους) πως, αν η λαική κοινωνική οργή (για μένα δεν είναι πολιτικής σημασίας το πανό, είναι κοινωνικής) περάσει στα άκρως νευραλγικό κομμάτι των οπαδών (κάθε ομάδας) θα είναι μια πάρα πολύ δύσκολη μερίδα κόσμου, που θα μπορούσαν να καταστείλουν.
Μαζί σας βαζέλια. Party
Να μια πρόταση που δεν περίμενα ποτέ οτι θα πώ. Oups Big smile

____

"Οι άνθρωποι που δεν συμπαθούν τις γάτες, στην προηγούμενη ζωή τους, μάλλον ήταν ποντίκια"


BenchZowner

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μάι 2011

Καταχωρήσεις: 62

Άντε, σύντομα και απαγόρευση της συνεύρεσης άνω των 3 ατόμων...

Ήθελα πολύ να ήξερα με τι κατηγορία συνελλήφθησαν οι "εγκληματίες" του πανό, καθώς και με ποιό δικαίωμα ανάγκασαν τους ανθρώπους που είχανε πάει απλά στο γήπεδο να ανοίξουνε τα καπώ τους για να τους ελέγξουνε ( είχανε ένταλμα ερεύνης for sure Tongue ).

Τόση δημοκρατία ούτε στην χούντα.


georgek
Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 625

Και μετά οι μπάτσοι θέλουν τον κόσμο μαζί τους. Η εντολή για ανεύρεση των υπευθύνων που ανάρτησαν το πανό ήταν ξεκάθαρα πολιτική αλλά αν ήθελαν μπορούσαν να στείλουν έμμεσο μήνυμα στην πολιτική ηγεσία κάνοντας τα στραβά μάτια (όπως σε τόσες άλλες περιπτώσεις) και να κάνουν ότι δε βρήκαν τίποτα.
Αντί να φυλάνε τα σπίτια μας που έχουν γίνει έρμαια στις ορέξεις των διαρρηκτών έχουν γίνει φύλακες άγγελοι της "κυνοβουλευτικής" χούντας.
Βέβαια κάτι αντίστοιχο έγινε και στο παιχνίδι ΟΦΗ-ΑΕΚ με τους οπαδούς της κρητικής ομάδας, να έχουν αναρτήσει πανό με σύνθημα "κάτω η χούντα του ΜΠΑΤΣΟΚ". Βέβαια εκεί είναι Κρήτη και δε τους παίρνει...

____

Από όσα "μετράνε"δεν μπορούν να μετρηθούν όλα, και από όσα μπορούν να μετρηθούν "δεν μετράνε" όλα.


back to top