Το LG G Watch αναμένεται να διατεθεί τον Ιούνιο με τιμή €199

marooned
Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 9022

Η LG φαίνεται πως θα ανακοινώσει στις αρχές του καλοκαιριού την κυκλοφορία του G Watch μαζί με το LG G3, την νέα ναυαρχίδα της εταιρείας. Στα τέλη του Μάη, η Κορεάτικη εταιρεία αναμένεται να πραγματοποιήσει σχετική παρουσίαση νέων συσκευών "G", σε έξι μάλιστα πόλεις στον κόσμο (Σαν Φρανσίσκο, Νέα Υόρκη κ.α) σε διάστημα δύο ημερών.

Ειδικά όσο αφορά στο G Watch, η εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει τη συσκευή σε αρκετά ανταγωνιστική τιμή. Φήμες αναφέρουν ότι το κόστος της συσκευής θα βρίσκεται στα 199 ευρώ δηλαδή στα 275 δολάρια στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

H οθόνη του θα έχει διαγώνιο 1,65 ίντσες με ανάλυση 280 x 280 pixels και θα μένει συνέχεια "αναμμένη" και σε λειτουργία (χωρίς να μπαίνει σε κατάσταση "sleep"). Το χαρακτηριστικό ονομάζεται "Always On". Ένα άλλο χαρακτηριστικό του είναι η αντοχή στο νερό αν και δεν θα είναι πλήρως αδιάβροχο σύμφωνα με τις πληροφορίες. Θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα χρυσό και μαύρο. Αξίζει να τονίσουμε πως θα είναι το πρώτο smartwatch που θα κάνει χρήση του νέου λειτουργικού συστήματος της Google, Android Wear.

Πηγή


marooned
Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Ιαν 2009

Καταχωρήσεις: 9022

Spoiler: Highlight to view

____

"...Deep into that darkness peering, long I stood there, wondering, fearing, doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before..."


back to top