Εγκατάσταση και ενημέρωση oδηγών συστήματος με το Driver Scanner 2011 της Uniblue

Workshop
Η πιο χρονοβόρα και πιθανόν... "βαρετή διαδικασία" μετά την εγκατάσταση των Windows είναι η εύρεση και εγκατάσταση των πιο ενημερωμένων οδηγών για τις συσκευές του συστήματός μας.

Ένας τρόπος είναι η επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα κάθε κατασκευάστριας εταιρίας για να εντοπίσουμε και στην συνέχεια να κατεβάσουμε έναν, έναν τους πιο ενημερωμένους οδηγούς Αυτή όμως ο διαδικασία θα λέγαμε ότι είναι αρκετά χρονοβόρα, το λιγότερο.

 
Πολλοί είναι πάντως οι χρήστες που χρησιμοποιούν κάποιο πρόγραμμα που να αναλαμβάνει αυτή την εργασία αντί για αυτούς, αυτοματοποιώντας την διαδικασία (βλέπε Drive Genious, Driver Magician κτλ). Μερικά ωστόσο από αυτά τα προγράμματα δεν κάνουν τη δουλειά τους τόσο αξιόπιστα και αποτελεσματικά, με αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις να πρέπει να εγκαταστήσετε οδηγούς... χειροκίνητα. Ευτυχώς, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο στην πλειονότητα των περιπτώσεων.
 
H Uniblue, η εταιρεία που δημιούργησε τα Registry Booster και SpeedUpMyPc κυκλοφόρησε το πρόγραμμα Driver Scanner 2011, το οποίο όπως τουλάχιστον διαπιστώσαμε εμείς κάνει εξαιρετικά την δουλειά του βρίσκοντας ακόμα και τον πλέον... δυσεύρετο driver! Αν το πρόγραμμα ήταν δωρεάν, θα άγγιζε το... τέλειο, αλλά φαίνεται πως ο Αγιος Βασίλης δεν είναι αληθινός, αφού το Driver Scanner 2011 κοστίζει €24,95.
 
Ας δούμε πως λειτουργεί το Driver Scanner 2011. 
 
 
Στην αρχική οθόνη, το Driver Scanner 2011 μας ενημερώνει για την... παλαιότητα των οδηγών που βρίσκονται εγκατεστημένοι στο σύστημα.
 
 
Πατάμε το "Scan" ώστε να ξεκινήσει η αναζήτηση για τους πιό πρόσφατους οδηγούς. Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικά. Οι πληροφορίες μας γνωστοποιούν την έκδοση που είναι εγκατεστημένη στο PC, και ποιες είναι οι πιο πρόσφατες. Επιλέγουμε "download all" για να ξεκινήσει το "κατέβασμα" του πλέον πρόσφατου λογισμικού.
 
 
Όπως μπορείτε να δείτε, όλες οι ενημερώσεις έχουν κατέβει επιτυχώς και είναι έτοιμες για εγκατάσταση.
 
 
Επιλέγουμε "Install" για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης των drivers.
 
 
Η ενημέρωση των οδηγών ήταν επιτυχής. Κάνουμε την ίδια διαδικασία και για τις υπόλοιπες εκδόσεις οδηγών και το σύστημά μας θα είναι πλήρως ενημερωμένο και... Updated.
 

 


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Users

0 χρήστες and 39 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top