2ο Διεθνές Συνέδριο FTTx

Press News

Σε κορυφαία τεχνολογική και επιχειρηματική συνάντηση εξελίσσεται το 2ο Συνέδριο FTTx :Δίκτυα Πρόσβασης και Υπηρεσίες Νέας Γενιάς στις Τηλεπικοινωνίες, που διοργανώνεται από το AIT (Athens Information Technology) και το Greek ICT Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαϊου στο Ξενοδοχείο Imperial Athens στην Πλατεία Καραϊσκάκη.

Στο Συνέδριο, που έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών και της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνιών του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους κυβερνητικοί και πολιτικοί παράγοντες καθώς και σημαντικοί ομιλητές της διεθνούς και ελληνικής αγοράς υποδομών και υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών.

Κύριοι θεματικοί άξονες του Συνεδρίου είναι οι τεχνολογικές και αναπτυξιακές προοπτικές που διανοίγονται στην ελληνική κοινωνία και οικονομία από την ανάπτυξη και αξιοποίηση Δικτύου Οπτικών Ινών, το οποίο προετοιμάζεται από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Οι Ομιλητές και οι Σύνεδροι, οι οποίοι είναι επίλεκτα στελέχη εταιρειών από τους τομείς των υποδομών, τηλεπικοινωνιών, ψηφιακών υπηρεσιών και επενδύσεων, θα παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου και θα αποκτήσουν πληρέστερη εικόνα για τους όρους και τις διαδικασίες κάτω από τις οποίες σχεδιάζεται η ανάπτυξη του Δικτύου Οπτικών Ινών στην Ελλάδα.

Η σημασία του Συνεδρίου για την ελληνική αγορά Υποδομών και Τηλεπικοινωνιών είναι ιδιαίτερα σημαντική και επιβεβαιώνεται από τη χορηγική παρουσία σημαντικών εταιρειών όπως: Intrakat, Alkatel-Lucent, Intracom Telecom, Unisystems, Optronics κ.α.

Την παρουσία τους ως Ομιλητές έχουν επιβεβαιώσει έως σήμερα, οι κ.κ: Wolfgang Fischer, Mέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του FTTH Council, Jean-Michel Soulier Διευθύνων Σύμβουλος της AXIA Networks, Πέτρος Σουρέτης Διευθύνων Σύμβουλος της INTRAKAT, Αλέξανδρος Μάνος Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Telecom, Θέμης Παπαϊωάννου Business Development Advisor της Aκτωρ, Thomas Kallstenius, Τechnical - Marketing Director της Alkatel-Lucent, Rich Schroder, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Tellabs, Γιάννης Καλογήρου και Θεόδωρος Καρούνος Σύμβουλοι της ΚΕΔΚΕ, Ηλίας Κουκουβίνος Διευθύνων Σύμβουλος της Optronics, Joeri Van Bogaert Διευθύνων Σύμβουλος της Leoni WCS και άλλοι σημαντικοί ομιλητές. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.ait.gr.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 36 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top