H LG και το ARENA μαζί με τον Wolverine

Press News

Η LG Electronics, σε συνεργασία με τη γνωστή αμερικανική εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών 20th Century FOX, έχει τη χαρά να στηρίζει ως χορηγός τη νέα συναρπαστική ταινία "X-MEN Η Αρχή: Γούλβεριν". Η πλοκή της ταινίας παραμένει πιστή στο ύφος των X-Men περιγράφοντας το επικά βίαιο, αλλά και ερωτικό παρελθόν του Γούλβεριν, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με πολλούς μεταλλαγμένους, γνωστά αλλά και καινούρια πρόσωπα από το σύμπαν των X-Men.

Παράλληλα με την παρουσίαση της ταινίας "X-MEN Η Αρχή: Γούλβεριν", όπου ο εκρηκτικός Χιού Τζάκμαν επιστρέφει στο ρόλο που τον έκανε διάσημο, πραγματοποιεί το ντεμπούτο του το νέο multimedia κινητό της LG, Arena KM900, υποστηρίζοντας επικοινωνιακά τη νέα περιπέτεια των X-MEN. Η μοναδική αυτή συσκευή, μέσα από πλήθος προηγμένων χαρακτηριστικών που διαθέτει, προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες ήχου και εικόνας όπως: το νέο διαδραστικό 3D S-Class User Interface (UI), την τεχνολογία Dolby Mobile - από τα Dolby Laboratories, Inc. – που αποδίδει απόλυτο surround sound για μοναδικές στιγμές διασκέδασης, την οθόνη πλήρους αφής 3” WVGA με ανάλυση τέσσερις φορές καλύτερη από την QVGA για άψογη αναπαραγωγή ταινιών DVD DivX ή Xvid, καθώς και τη λειτουργία Reel Scrolling που "ξεδιπλώνει" τα μενού σαν κινηματογραφική μπομπίνα, δίνοντας την ευκαιρία στο χρήστη να επιλέξει την κάθε εφαρμογή με ένα μόνο άγγιγμα!

Η LG Electronics Ελλάς σε συνεργασία με την ελληνική εταιρεία διανομής ODEON, διοργάνωσε στις 27 Απριλίου, αποκλειστική avant premiere στα ODEON Kosmopolis στο Μαρούσι, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παγκοσμίως πρώτοι τη νέα ταινία του Γκάβιν Χούντ (σκηνοθέτη της βραβευμένης με Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας “Tsotsi”), ενώ μετά την προβολή ακολούθησε Stolichnaya cocktail party στο ELEVEN.

Στο πλαίσιο της χορηγίας αυτής, η LG Electronics Ελλάς έχει οργανώσει μια σειρά δράσεων, με στόχο να φέρει το κοινό σε επαφή με το LG ARENA KM900 και τους X-Men. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την Cosmote, από τις 28 Απριλίου έως τις 12 Μαΐου, όλα τα καταστήματα Γερμανός θα είναι "ντυμένα" με το θέμα της ταινίας. Oι καταναλωτές, με την αγορά ενός LG ARENA KM900 από το δίκτυο των καταστημάτων Γερμανός, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό με έπαθλο 3 ταξίδια για 2 άτομα στο Los Angeles, με διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, γεύμα σε πολυτελές εστιατόριο και περιήγηση στα στούντιο της 20th Century FOX. Συμπληρωματικά, στον «αέρα» βρίσκεται τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ από τις 28 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου, που θα ενημερώνει το κοινό για το διαγωνισμό.

Παράλληλα με τις προωθητικές ενέργειες, η LG Electronics Ελλάς σε συνεργασία με τη 20th Century FOX, πραγματοποιούν outdoor καμπάνια, όπου το ARENA αναλαμβάνει «πρωταγωνιστικό» ρόλο και φιλοξενεί τον κεντρικό ήρωα της ταινίας στην οθόνη του.

Η ταινία "X-MEN Η Αρχή: Γούλβεριν" με την υποστήριξη του LG ARENA KM900, θα κάνει την επίσημη εμφάνισή της στις ελληνικές αίθουσες στις 29 Απριλίου, για να χαρίσει μοναδικές στιγμές δράσης και διασκέδασης. Ακολουθήστε, λοιπόν, τον Γούλβεριν μαζί με το LG ARENA στο αποκαλυπτικό πρώτο κεφάλαιο των X-Men! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα: arena.lgmobile.com/gr.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 13 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top