Walkman και Cyber-shot – Δυνατή παρουσία στo πορτοφόλιο της Sony Ericsson

Press News

Με αφορμή πρόσφατη δημοσίευση σε Βρετανικό περιοδικό που αναφέρεται σε πλάνο απόσυρσης των brands Walkman και Cyber-shot από τα κινητά τηλέφωνα Sony Ericsson, η εταιρεία διευκρινίζει ότι η πληροφορία αυτή είναι αναληθής, αφού τα brands αυτά εξακολουθούν να αποτελούν ισχυρή παρουσία στην γκάμα της και να έχουν μεγάλη ζήτηση από τους καταναλωτές.

Τα κινητά τηλέφωνα που φέρουν την υπογραφή Walkman και Cyber-shot αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι της Sony Ericsson και πιστοποιούν την βέλτιστη ποιότητα ήχου και εικόνας στα προιόντα της, έτσι ώστε ο χρήστης να έχει τη δυνατότητα να διασκεδάζει ακούγοντας τη μουσική που επιθυμεί και απαθανατίζοντας ωραίες στιγμές καθημερινά, όπου και αν βρίσκεται.

Επιπρόσθετα η Sony Ericsson, βασιζόμενη στην τεράστια ανταπόκριση των Walkman και Cyber-shot κινητών και ακολουθώντας τις νέες καταναλωτικές τάσεις, ανακοίνωσε στο Mobile World Congress τον Φεβρουάριο 2009 και το λανσάρισμα της νέας πρωτοπόρου προιοντικής κατηγορίας Entertainment Unlimited. Τα προιόντα αυτά θα συνδυάζουν τις καλύτερες λειτουργίες των Walkman και των Cyber-shot κινητών, θα συνδέονται εύκολα με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και θα διευκολύνουν τον χρήστη να μοιράζεται εύκολα τα αρχεία του με άλλους. Η νέα αυτή πρόταση εστιάζει στην πιο ολοκληρωμένη, συνολική ψυχαγωγική εμπειρία που θέλει να απολαύσει κάθε σύγχρονος νέος καταναλωτής από το κινητό του τηλέφωνο.

Η κατηγορία Entertainment Unlimited προστίθεται στην ήδη υπάρχουσα προιοντική γκάμα της Sony Ericsson που συμπεριλαμβάνει τα πολύ επιτυχημένα κινητά με τις ονομασίες Walkman και Cyber-shot που εξακολουθούν να κοσμούν το πορτοφόλιο της Sony Ericsson.

Η Sony Ericsson έχει στόχο να γίνει η κατ’ εξοχήν μάρκα που συνδυάζει απόλυτα την επικοινωνία με την ψυχαγωγία, κάτι που ήδη υπάρχει στην ‘’καρδιά’’ της φιλοσοφίας της, από την αρχή της δημιουργίας της.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 38 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top