Samsung Jet

Press News

H Samsung εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία των κινητών τηλεφώνων τεχνολογίας αφής, με την ανακοίνωση του πρωτοποριακού Samsung Jet. Η "αποκάλυψη" του νέου κινητού τηλεφώνου πραγματοποιήθηκε σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση που έλαβε χώρα ταυτόχρονα στο Λονδίνο, το Ντουμπάι και τη Σιγκαπούρη.

Το Samsung Jet συνδυάζει, σε μια εξαιρετικά κομψή συσκευή, την πρωτοποριακή οθόνη αφής WVGA AMOLED 3,1 ιντσών, 16.000.000 χρωμάτων με τον ισχυρό επεξεργαστή 800ΜΗz και πληθώρα άλλων μοναδικών λειτουργιών, που το καθιστούν ως το πιο γρήγορο και εύχρηστο κινητό τηλέφωνο αφής.

H εξαιρετικής ευκρίνειας οθόνη του - τέσσερις φορές υψηλότερη από μία οθόνη WQVGA - προσφέρει την πιο ζωντανή εμπειρία πλοήγησης σε κινητό τηλέφωνο, καταναλώνοντας παράλληλα 40% λιγότερη ενέργεια από ένα κινητό με οθόνη TFT-LCD. Την ίδια στιγμή ο επεξεργαστής των 800ΜΗz παρέχει στo Jet ασυναγώνιστη ταχύτητα και εξαιρετικές επιδόσεις.

Το νέο Samsung Jet ενσωματώνει προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά σε ένα εξαιρετικά φιλικό και διαδραστικό User Interface, που επιτρέπει στο χρήστη να σερφάρει εύκολα και γρήγορα στο Internet, να βλέπει έως και πέντε διαφορετικές ιστοσελίδες ταυτόχρονα και να τις αποθηκεύει μέσω Bookmarking. O ενσωματωμένος Multi-tasking Manager απλοποιεί σημαντικά τις λειτουργίες του τηλεφώνου, ενώ ο Βrowser της συσκευής διαθέτει Αd-Βlocker και επιτρέπει την ταυτόχρονη λήψη δεδομένων. Επιπλέον, το Samsung Jet υποστηρίζει το σύστημα Microsoft Exchange ActiveSync Email για εύκολη διαχείριση push-mail.

Το εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον χρήστη TouchWiz 2.0 του Samsung Jet προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες αφής για online browsing, επιτρέποντας την ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών, καθώς και την εύκολη μετακίνηση από τη μία εφαρμογή στην άλλη, ενώ η καινοτόμος χρήση του “zoom” με ένα μόνο δάχτυλο – μεγέθυνση έως και τέσσερις φορές επιπλέον – σε συνδυασμό με τις λειτουργίες Motion UI, Smart Unlock και τη δυνατότητα προσωποποίησης της οθόνης με τα Widget καθιστούν το Samsung Jet ένα πλήρως εύχρηστο και πρακτικό κινητό τηλέφωνο.

Τέλος, το Samsung Jet ενσωματώνει κάμερα 5MP, GPS, προηγμένη τεχνολογία ήχου DNSe και SRS, καθώς και υποστήριξη αρχείων video DivX και Χvid. Το Samsung Jet θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στα μέσα Ιουλίου 2009.


Stormwatch

"Τζετ"...

...το jet

El Niño

και Jet Li

και Jet Li

voltmod

LOL

... πράγματι, δείχνει πολύ καλό και ολοκληρωμένο όσο αφορά στα χαρακτηριστικά.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 60 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top