Έρχεται το CrunchPad

Φαίνεται πως το όνειρο του κου.Michael Arrington, του ιδιοκτήτη του δημοφιλούς blog, TechCrunch, θα γίνει τελικά από ότι φαίνεται πραγματικότητα. Ήθελε πάντα να φτιάξει το CrunchPad, αλλά καμία εταιρεία άλλη δεν ήθελε να του το κατασκευάσει. Για αυτό το λόγο, δημιούργησε μία νέα εταιρεία. Προς το τέλος Iουλίου ή στις αρχές Aυγούστου, ο κος. Arrington θα ανακοινώσει κάτι πολύ σπουδαίο, και πιθανολογείται πως ανάμεσα σε όσα θα πει, θα είναι και η επίσημη κυκλοφορία του CrunchPad.

Tο CrunchPad, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι μία συσκευή πλοήγησης στο Internet και αυτή είναι και η βασική χρήση του, το σερφάρισμα στον Iστό. "Δεν θα είναι τίποτα περισσότερο από μία συσκευή κατανάλωσης του Iστού (internet consumption device), για διάβασμα, για email ή για την παρακολούθηση video" είπε ο κος. Arrington. "Δεν θα ενσωματώνει σκληρό δίσκο ή πληκτρολόγιο, αν και οι χρήστες θα μπορούν να συνδέσουν πληκτρολόγιο αν το θέλουν και θα κοστίζει περίπου $300" συμπλήρωσε.

Tο CrunchPad θα έχει πάχος μόλις 16mm με οθόνη τουλάχιστον 12 ιντσών η οποία είναι μονοκόμματη με το αλουμινένιο case του και θα μπορεί κάποιος να το προμηθευτεί σε διαφορετικά χρώματα. Θα διαθέτει στο εσωτερικό του τον επεξεργαστή Intel Atom και θα υποστηρίζει Flash, κάτι που το iPhone της Apple δεν κάνει.  

H συσκευή πλοήγησης στο Internet του Arrington, όπως τουλάχιστον ο ίδιος λέει θα είναι πολύ διαφορετική από τα netbooks, τα mini notebooks. Tα περισσότερα από αυτά έχουν άβολα πληκτρολόγια και προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες από απλή πλοήγηση στο Internet, όπως να τρέχουν το Microsoft Word. Όμως είναι οι επιπλέον εφαρμογές που λειτουργούν ως τροχοπέδη για την απόδοση τους συμπληρώνει ο Arrington. Oι περισσότεροι χρήστες θα βρουν την απόδοση του CrunchPad τουλάχιστον ισάξια με αυτή την netbooks.

O Arrington επίσης είπε, πως η συσκευή που κατασκευάζει θα είναι πολύ διαφορετική από αυτή που οραματίζεται η Apple και η οποία θα βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα του iPhone (άρα θα τρέχει και εφαρμογές για το iPhone) και θα κοστίζει ανάμεσα σε $500 και $1000. "Θα αγοράσω τρια από τα νέα tablet της Apple, αφού ακούγεται υπέροχο αυτό που κατασκευάζουν αλλά το CrunchPad δεν θα γίνει ότι το Pre για το iPhone. Tο CrunchPad είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που φτιάχνουν αυτοί.

Περισσότερες πληροφορίες για το CrunchPad θα βρείτε εδώ.


georgek

Πολύ ωραίο

Θυμίζει εφημερίδα. Ότι πρέπει για να απολαμβάνεις τον καφέ στο μπαλκόνι

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 81 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top