Το CrunchPad μετονομάστηκε σε JooJoo

Θυμάστε την αναφορά μας στο CrunchPad και στην διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στον CEO του site TechCrunch και εμπνευστή του internet tablet και του CEO της εταιρείας Fusion Garage, Chandra Rathakrishnan που είχε αναλάβει την κατασκευή του; Εχθές, ο Chandra Rathakrishnan παρουσίασε το "CrunchPad" αλλά με άλλη ονομασία. Το διάσημο στην μπλογκόσφαιρα tablet έχει την ονομασία "JooJoo" και είναι έτοιμο να βγει στην παραγωγή.

Δεν θα αναφερθούμε στα... κουτσομπολιά που περιτριγυρίζουν την συγκεκριμένη διαμάχη, ωστόσο ο Miachael Arrington είπε ότι η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των δικηγόρων.

Όσο αφορά στο JooJoo, θα κοστίζει $499 και ενσωματώνει δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης μέσω Wi-Fi. Το λειτουργικό σύστημα αποτελεί μία ειδική έκδοση Unix ωστόσο όπως είπε ο Chandra Rathakrishnan, το JooJoo "δεν μπουτάρει σε κάποιο λειτουργικό σύστημα, αντί αυτού, μπουτάρει απευθείας στο Internet". Σε εννέα (9) δευτερόλεπτα μάλιστα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Fusion Garage!

Το JooJoo έχει την επεξεργαστική ισχύ για να αναπαράγει video ανάλυσης Full HD ενώ διαθέτει οθόνη αφής με διαγωνιο 12,1 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 1366 x 768 pixels.

Επιπλέον ενσωματώνει κάμερα, μικρόφωνο και ηχεία, μία θύρα USB καθώς και θύρα για κάρτες μνήμης. Διαθέτει 4GB μνήμης cache. Όσο αφορά στον κατασκευαστή του επεξεργαστή και της οθόνης, ο κος. Rathakrishnan δεν ήθελε να αναφερθεί. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα λεπτό internet tablet, λεπτότερο και από το Macbook Air. Στις 11 Δεκεμβρίου ξεκινάει η προπώληση. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ και εδώ.


z3et

lol...

lol...

voltmod

Τι σου προκαλεί γέλιο;

Τι σου προκαλεί γέλιο;

voltmod

Το όνομα ε;

Το όνομα ε; Smile

georgek

Δε ξέρω για σας εγώ πάντως το

Δε ξέρω για σας εγώ πάντως το θέλω.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 46 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top