Νέο Nokia N97 mini

Press News

Στο Nokia World, η Nokia παρουασίασε το νέο Nokia N97 mini, μια συσκευή που συμπληρώνει το επιτυχημένο Nokia N97 και είναι σχεδιασμένη για τον κοινωνικά δραστήριο καταναλωτή που δίνει σημασία στο στυλ. Το Nokia N97 mini είναι ένας κινητός υπολογιστής με μικρότερες διαστάσεις, διαθέτει μοντέρνα πλήκτρα από ανοξείδωτο ατσάλι, ανακλινόμενη οθόνη αφής 3.2 ιντσών, πληκτρολόγιο τύπου QWERTY και, τέλος, αρχική οθόνη που μπορεί να αποκτήσει εντελώς προσωπικό χαρακτήρα και να γίνει τόσο μοναδική όσο και το δακτυλικό αποτύπωμα.

Tο Nokia N97 mini είναι μια compact συσκευή που βασίζεται στο εμβληματικό design του Nokia N97 και εξασφαλίζει πραγματικά προσωπικές διαδικτυακές εμπειρίες για το χρήστη του.

Ο κ. Jonas Geust, αντιπρόεδρος του τμήματος Nseries στη Nokia, σχολίασε: "Οι άνθρωποι, μέσω των τεχνολογιών του Ίντερνετ, θέλουν να φέρουν τον online κόσμο κοντά στον πραγματικό. Το Nokia N97 mini έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις νέες ανάγκες που δημιουργούνται από τα sites κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και για να βοηθήσει την πλοήγηση προς συγκεκριμένα μέρη ή ανθρώπους. Εξοπλισμένο με lifecasting, το Nokia N97 mini και το Ovi φέρνουν το χρήστη στο επόμενο κεφάλαιο του προσωπικού και γεωγραφικά εντοπισμένου περιεχομένου στο Ίντερνετ".

Η εφαρμογή Lifecasting with Ovi θα είναι διαθέσιμη μέσω των Nokia Betalabs για το Nokia N97 και για το Nokia N97 mini. Το Nokia N97 mini περιλαμβάνει νέο λογισμικό το οποίο θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο ως δωρεάν αναβάθμιση για τη σειρά Nokia N97. Το νέο λογισμικό θα φέρει συναρπαστικά χαρακτηριστικά και στις δύο συσκευές, όπως νέα widgets για την αρχική οθόνη και πρόσθετες ευκολίες χειρισμού, όπως το flick scrolling.

Tο Nokia N97 mini αξιοποιεί τη δύναμη των νέων χαρτών Ovi Maps και κάνει το εντοπισμό, την εύρεση και την πλοήγηση ακόμη πιο εύκολη. Εκτός από δωρεάν πλοήγηση για πεζούς σε ολόκληρο τον κόσμο, οι χρήστες θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε premium περιεχόμενο από τον Lonely Planet, τον Michelin και το Wcities, μετατρέποντας έτσι το Nokia N97 mini στον μικρότερο ταξιδιωτικό οδηγό του κόσμου.

Οι χρήστες μπορούν να προσδώσουν ακόμη περισσότερο προσωπικό χαρακτήρα στην αρχική οθόνη της συσκευής τους, μέσα από τις χιλιάδες διαφορετικές εφαρμογές και υπηρεσίες του Ovi Store. Με εφαρμογές που περιλαμβάνουν από παιχνίδια, βίντεο και podcasts μέχρι productivity tools και web services, το Ovi Store είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να γεμίσει η αρχική οθόνη του Nokia N97 mini με εφαρμογές που αντανακλούν τα προσωπικά γούστα. Tο Nokia N97 mini αναμένεται στην αγορά τον Οκτώβριο του 2009, με εκτιμώμενη τιμή λιανικής τα 450 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται φόροι και επιδοτήσεις.

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Nokia N97 mini στο συνημμένο αρχείο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ επίσης.

ΣυνημμένοΜέγεθος
Nokia_N97_mini_data_sheet.pdf168.15 KB

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 25 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top