LG W2486L και W2286L με τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού LED

Press News

H LG Electronics, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της τεχνολογίας και της αγοράς επίπεδων οθόνων, παρουσιάζει τη νέα σειρά slim οθονών LG W86 για Η/Υ, που διαθέτουν μοντέρνα λεπτή σχεδίαση και ενσωματώνουν τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού LED συνδυάζοντας την πολυτέλεια σε οποιοδήποτε χώρο, με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Η νέα σειρά LG W86 (την αποτελούν τα μοντέλα W2486L και W2286L στις 24 και 22 ίντσες αντίστοιχα) ξεχωρίζει για το σχεδιασμό της, καθώς η εξαιρετικά λεπτή οθόνη στηρίζεται σε μια εντυπωσιακή κόκκινη βάση - που παραπέμπει σε γυαλιστερό ρουμπίνι - ενώ ένα χρυσό τόξο βρίσκεται μεταξύ της οθόνης και της βάσης. Επιπλέον, η επιφάνεια της LG W86 διαθέτει μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα που της προσδίδει μοναδική όψη πολυτέλειας, ενώ ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στα εξωτερικά πλήκτρα ελέγχου.

Το LED πλήκτρο εκκίνησης ξεχωρίζει σαν "κόσμημα" στο πλαίσιο της οθόνης, ενώ οι υπόλοιπες ενδείξεις παραμένουν κρυφές και ενεργοποιούνται μόνο όταν ο ειδικός αισθητήρας εντοπίζει την κίνηση του χεριού, εκπέμποντας έναν διακριτικό κόκκινο φωτισμό.

Παράλληλα, η αξιοποίηση της προηγμένης τεχνολογίας οπίσθιου φωτισμού LED, επέτρεψε στην LG να δώσει στην W86 χαρακτηριστικά λεπτές διαστάσεις με μόλις 20,5 χιλ., δηλαδή κατά 1/3 λεπτότερη και ελαφρύτερη από τις περισσότερες οθόνες Η/Υ με τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού CCFL (Cold Cathode Fluorescent Lamp). Επιπλέον, η LG W86 διαθέτει δυναμική αναλογία αντίθεσης 2.000.000:1 με δυνατότητα να απεικονίζει στην οθόνη και τις παραμικρές λεπτομέρειες όταν οι χρήστες βλέπουν φωτογραφίες, ταινίες ή ακόμη κι όταν παίζουν παιχνίδια. Το ασύγκριτο πλεονέκτημα της LG W86 είναι ότι αυτή η κορυφαία απόδοση απαιτεί κατά μέσο όρο 50% λιγότερη ενέργεια σε σχέση τις συμβατικές οθόνες Η/Υ CCFL και δεν περιλαμβάνει καθόλου υδράργυρο.

Εκτός από τον εκπληκτικό σχεδιασμό, η νέα σειρά LG W86 προσφέρει εξίσου κορυφαία ποιότητα εικόνας. Τα μοντέλα 24 ιντσών της σειράς προσφέρουν ανάλυση Full HD 1080p, ενώ όλη η σειρά διαθέτει χρόνο απόκρισης 2ms. Επιπλέον, ένα νέο χαρακτηριστικό είναι η εκπληκτική λειτουργία Αυτόματης Ρύθμισης Φωτεινότητας (Auto Brightness), που επιτρέπει την αυτόματη βελτιστοποίηση της φωτεινότητας βάσει του φωτισμού του περιβάλλοντα χώρου και του περιεχομένου που προβάλλεται στην οθόνη, διασφαλίζοντας έτσι μια πιο άνετη θέαση, αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας. Χάρη στις 2 θύρες HDMI που διαθέτει η LG W86, μπορεί να συνδεθεί εύκολα με Η/Υ, κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών και συσκευές Blu-ray, προσφέροντας άριστη εικόνα υψηλής ευκρίνειας.

Η αναλογία εικόνας 16:9 εγγυάται πως κάθε γωνία της οθόνης "γεμίζει" όταν οι χρήστες παρακολουθούν ταινίες ευρείας απεικόνισης χωρίς ενοχλητικά μαύρα κενά να τους αποσπούν από την εμπειρία θέασης.

Η LG έχει ενσωματώσει στην W86 προηγμένα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στη μοναδική της όψη. Με την πρωτοποριακή λειτουργία Cinema Mode, η εμπειρία παρακολούθησης βίντεο στο Ίντερνετ είναι ανώτερη από ότι στις συμβατικές οθόνες, καθώς πιέζοντας ένα κουμπί, η οθόνη "απλώνει" αυτόματα μια μαύρη απόχρωση σε όλη την οθόνη, εκτός από την περιοχή προβολής του βίντεο κλιπ. Επιπλέον, στο πλαίσιο ανάπτυξης των έξυπνων δυνατοτήτων, οι νέες οθόνες διαθέτουν ένα χρονόμετρο το οποίο υπενθυμίζει στους χρήστες το αναγκαίο διάλειμμα σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα. Επίσης, η λειτουργία ευρείας απεικόνισης 4:3, "επεκτείνει" την εικόνα στις ταινίες, τα παιχνίδια και τα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για παλαιότερης τεχνολογίας οθόνες, προσαρμόζοντας την αναλογία της οθόνης ώστε να υπάρχει η μικρότερη δυνατή παραμόρφωση.

Τέλος, η λειτουργία EZ Zooming μειώνει την καταπόνηση της όρασης, αφού προσαρμόζει αυτόματα την προβαλλόμενη εικόνα σε χαμηλότερη ανάλυση, προσφέροντας πιο ευανάγνωστο μέγεθος κειμένου.


 


PaNoSUPER-3-Forum

LG.....απλά

Πάρα Πολύ καλές φαινονται οι οθόνες ...αλλά στο πλαίσιο για την W2286L γτ έχει το σηματάκι "Full HD"?

Re4cTiV3

η ανάλυση ενός βίντεου που

η ανάλυση ενός βίντεου που είναι 1080p είναι 1920x1080. η ανάλυση ενός βίντεου 720p είναι 1280x720.Άρα αυτή η οθόνη υποστηρίζει 1080p σύμφωνα με τα specs του GHz.
Πόλλες οθόνες κάνουν το κάδρο τους 16:9 για να βάλουν μόνο και μόνο την δυνατότητα 1080p.Αυτό μόνο σε κουράζει στο μάτι-τουλαχιστον εμένα.Σε αντίθεση με το κάδρο 16:10 που είναι πιο μεγάλο και ανοίγει το μάτι σου ειναι πιο μεγάλες και όχι τόσο μακρουλές όσο οι αντίστοιχες με κάδρο 16:9.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 133 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top