Η HP επεκτείνει το portfolio λύσεων δικτύωσης της εταιρείας

Press News

Η HP επεκτείνει το portfolio δικτύωσής της με νέες λύσεις HP ProCurve για την υποδομή HP BladeSystem, επιτρέποντας στους πελάτες να αυξήσουν την απόδοση, την ασφάλεια και τη διαχείριση τόσο των πραγματικών, όσο και των εικονικών servers.
Οι νέες λύσεις περιλαμβάνουν τη σειρά HP ProCurve 6120 , η οποία είναι σχεδιασμένη ειδικά για την πολυβραβευμένη υποδομή HP BladeSystem, καθώς και την επέκταση του χαρτοφυλακίου δικτυακών switches Ethernet HP ProCurve 8200 και 5400.

Επιπλέον, προσφέρεται μια αναβαθμισμένη έκδοση του firmware για τη λύση HP Virtual Connect, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν άμεσα bandwidth, ώστε να ανταποκρίνονται στις διακυμάνσεις μεταξύ των απαιτήσεων των εφαρμογών.
"Η ενοποίηση των διακοπτών blade HP ProCurve Networking με την υποδομή HP BladeSystem είναι μια καίρια αλλαγή για την HP, στην προσπάθεια της εταιρείας να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό", δήλωσε ο Nick Lippis, Πρόεδρος της εταιρίας αναλυτών Lippis Enterprises. "Αυτές οι νέες λύσεις HP προσφέρουν στους πελάτες την αποδεδειγμένη αξιοπιστία λύσεων πληροφορικής που βασίζονται σε δοκιμασμένα πρότυπα, σε συνδυασμό με τη μείωση των εξόδων συντήρησης και λειτουργίας", συμπλήρωσε.

Αυξημένη ευελιξία δικτύων
Για την περαιτέρω ενίσχυση των επιχειρηματικών πλεονεκτημάτων που προσφέρει η υποδομή HP BladeSystem, οι λύσεις HP ProCurve περιλαμβάνουν πλέον δύο νέα blade switches, ειδικά σχεδιασμένα γι’αυτήν.

  • Για τη μείωση της πολυπλοκότητας και την προστασία της επένδυσης, η λύση HP ProCurve 6120XG των 10 GB είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να πληροί τις απαιτήσεις εικονικών μηχανών και των εφαρμογών υψηλής απόδοσης. Σε συνδυασμό με τη λύση HP ProCurve Data Center Connection Manager, αυτό το switch προσφέρει αυτοματοποιημένη διαχείριση. Κατασκευασμένος με βάση τα πιο σύγχρονα πρότυπα δικτύου, ο blade διακόπτης HP ProCurve 6120XG έχει ενσωματωμένο το σύστημα Converged Enhanced Ethernet (CEE), επιτρέποντας τη μελλοντική ενοποίηση δικτύων Ethernet και Fibre Channel.
  • Για την απλοποίηση της μετάβασης από το 1Gb στα 10Gb, το νέο blade switch HP ProCurve 6120G/XG ενοποιεί απρόσκοπτα διάφορα μέρη του παλαιού εξοπλισμού δικτύου στο data center. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες να μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επένδυσης που έχουν κάνει στο υπάρχον περιβάλλον τους.

Για την κάλυψη των αναγκών των κρίσιμης σημασίας δικτύων τοπικής πρόσβασης LAN, μεσαίου μεγέθους δικτύων LAN και κέντρων δεδομένων, η HP ProCurve επέκτεινε τη συνδεσιμότητα και τις επιλογές σχεδιασμού για τις οικογένειες switches 8200 και 5400. Οι πελάτες που διαθέτουν ενοποιημένες επικοινωνίες και δυνατότητες παρακολούθησης μέσω video μπορούν να χρησιμοποιήσουν το υψηλών δυνατοτήτων σύστημα Power over Ethernet (PoE+) για τη μείωση του κόστος και της κατανάλωσης ενέργειας. Επίσης, οι νέες λύσεις επεκτείνουν την ενοποιημένη προσέγγιση δικτύωσης της HP ProCurve, χρησιμοποιώντας κοινή αρχιτεκτονική, εργαλεία ασφάλειας και διαχείρισης για όλη τη γκάμα λύσεων του χαρτοφυλακίου.
Όπως και όλα τα προϊόντα και λύσεις δικτύωσης HP Procurve, αυτά τα νέα switches προσφέρουν στους πελάτες πιο προσιτές επιλογές δικτύωσης σε σχέση με ανταγωνιστικές λύσεις και υποστηρίζονται από την Εγγύηση Εφ’όρου ζωής ProCurve.

Βελτιωμένη διαχείριση εικονικοποίησης με απλοποιημένη συνδεσιμότητα
Η HP ενίσχυσε το πρωτοποριακό της portfolio λύσεων Virtual Connect, ώστε να μειωθούν η πολυπλοκότητα του δικτύου και τα κόστη συνδεσιμότητας, καθώς και να αυξηθεί η ευελιξία για την αξιοποίηση τεχνολογική υποδομή των κέντρων δεδομένων. Οι λύσεις HP Virtual Connect σε συνδυασμό με την υποδομή HP BladeSystem μειώνουν τα κόστη συνδεσιμότητας μέχρι και 66%.
Ανάμεσα στα οφέλη που απολαμβάνουν οι πελάτες περιλαμβάνονται:

  • Το διπλάσιο bandwidth για δίκτυα Fibre Channel με χαμηλότερο κόστος ανά θύρα 8Gb που προσφέρει η λύση HP Virtual Connect 8Gb 20-Port Fibre Channel Module σε σχέση με ανταγωνιστικές λύσεις. Η λύση είναι ιδανική για virtualization και άλλες εφαρμογές υψηλής απόδοσης.
  • Η αυξημένη ευελιξία δικτύου που προσφέρεται από τη νέα λύση Virtual Connect Firmware Update με Virtual Connect Flex-10. Η λύση επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν συνδέσεις δικτύου δυναμικά και να προσαρμόσουν το bandwidth χωρίς να απαιτείται επανεκκίνηση του server. Επίσης, προσφέρει εκτεταμένη υποστήριξη έως και για 128 εικονικά δίκτυα τοπικής πρόσβασης (VLAN), ώστε να γίνει δυνατή η παροχή υποδομών ως υπηρεσίες (infrastructure-as-a-service). Επίσης προσφέρει βελτιωμένα διαγνωστικά εργαλεία δικτύου για την απλοποίηση της διαχείρισης.

Το κανάλι συνεργατών της HP θα ωφεληθεί από την προσφορά ενός ενισχυμένου portfolio επιλογών δικτύωσης στους πελάτες. Επιπλέον, μπορούν να αξιοποιήσουν την εκτενή εγκατεστημένη βάση που ξεπερνά το 1,5 εκατομμύρια μονάδες blade servers παγκοσμίως, για να δώσουν ώθηση σε νέες ευκαιρίες πωλήσεων λύσεων HP ProCurve.
"Η μεγάλη εξάπλωση των εικονικών συστημάτων είναι μια συνεχιζόμενη πρόκληση για τους πελάτες, η οποία μαζί με τα οφέλη προσθέτει και πολυπλοκότητα και κόστη διαχείρισης που απορροφούν πολύτιμους πόρους από διαδικασίες ενίσχυσης της επιχειρησιακής καινοτομίας", δήλωσε ο Marius Haas, Senior Vice President and General Manager της HP ProCurve. "Προσφέροντας μία ενοποιημένη λύση που είναι πιο εύκολη στη διαχείριση, έχει υψηλότερη απόδοση και μειώνει τα κόστη, η HP ξεπερνά αυτές τις προκλήσεις, επιτρέποντας στους πελάτες να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους στη σημερινή και μελλοντική ανάπτυξη της επιχείρησης τους".

Μειωμένο ρίσκο με αποδεδειγμένη μεθοδολογία και συμβουλές επένδυσης
Ακόμη, η ΗΡ ανακοίνωσε την αναβάθμιση του μοντέλου HP Adaptive Infrastructure Maturity Model (AIMM) τόσο για τους τελικούς χρήστες, όσο και για το κανάλι συνεργατών. Το μοντέλο ωριμότητας (maturity model) περιλαμβάνει νέα εργαλεία που βοηθούν τους πελάτες να βελτιώσουν την απόδοση της επένδυσης τους, μέσω των πληροφοριών που είναι απαραίτητες για τη λήψη των καλύτερων αποφάσεων σχετικά με την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού και των καταλληλότερων λειτουργικών αποφάσεων.
 


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 29 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top