Νέο Sony Ericsson Aino

Press News

Το νέο Aino από τη Sony Ericsson κυκλοφορεί και συνδυάζει πληκτρολόγιο και οθόνη αφής στο media mode, ενώ διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για την καθημερινή εμπειρία της διασκέδασης καθώς μεταξύ άλλων, διαθέτει φωτογραφική μηχανή 8.1 Μegapixels, Photo flash και Clear audio.

Το Aino διαθέτει την εφαρμογή Media Home, που σε συνδυασμό με το Media Go και με σύνδεση Wi-Fi μεταφέρει ασύρματα περιεχόμενο από τον προσωπικό σας υπολογιστή στο κινητό σας. Απλά τοποθετήστε το Aino στη βάση φόρτισής του και θα συγχρονιστεί αυτόματα με τον υπολογιστή ώστε να έχετε πάντα το πιο πρόσφατο περιεχόμενο στο κινητό σας τηλέφωνο.

Αν τα αγαπημένα σας αρχεία τα έχετε αποθηκεύσει στο PLAYSTATION 3 έχετε πρόσβαση σε αυτά από όπου και αν βρίσκεστε. Είτε με απευθείας σύνδεση στο σπίτι σας είτε μέσω Διαδικτύου από οποιοδήποτε σημείο στον πλανήτη, με το Remote Play που διαθέτει το Aino μπορείτε να δείτε και να αναπαράγετε το περιεχόμενο που έχετε αποθηκεύσει στον σκληρό δίσκο του PLAYSTATION 3.

Παρακολουθήστε ταινίες στην υψηλής ευκρίνειας οθόνη 3 ιντσών και απολαύστε τη μουσική που σας αρέσει με έξοχη ποιότητα χάρη στο ασύρματο ακουστικό και στην αντίστοιχη βάση φόρτισης που περιλαμβάνονται στη συσκευασία του Aino.

Νέο Aino: Η επικοινωνία γίνεται διασκέδαση!

• Συνδυασμός κλασικού πληκτρολόγιου και οθόνης αφής στο media mode
• Media Home και Media Go για εύκολη μεταφορά δεδομένων
• Remote Play για πρόσβαση στα αρχεία του PLAYSTATION 3
• Οθόνη widescreen 3 ιντσών και 16 εκατομμυρίων χρωμάτων για άψογη πλοήγηση στο internet
• Clear audio για ασύγκριτη ποιότητα ήχου
• Αντίστοιχου χρώματος Ασύρματο Στερεοφωνικό Ακουστικό MH100 και βάση φόρτισης EC100

Το Aino υποστηρίζει δίκτυα GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 και UMTS/HSPA 850/1900/2100 και είναι ήδη διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό χρώμα.


voltmod

Επειδή το έχω δει από κοντά,

Επειδή το έχω δει από κοντά, μπορώ να πω ότι εκτός από πολύ όμορφο- τουλάχιστον για το δικό μου γούστο - είναι και αρκετά καλό ως πρός την ποιότητα κατασκευής.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 39 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top