Νέα Sony Ericsson Satio, Yari και Aino

Press News

Η Sony Ericsson κάνει το επόμενο βήμα προς τη νέα εποχή της ψυχαγωγίας χωρίς όρια. Η υπόσχεση που έδωσε η εταιρεία στο Mobile World Congress πραγματοποιείται με την ανακοίνωση των τριών πρώτων κινητών τηλεφώνων που θα εξελίξουν τις εμπειρίες που γνωρίζαμε έως τώρα και θα μας προσφέρουν ψυχαγωγία με νέους τρόπους.

Η Sony Ericsson έχει σαν στόχο να γίνει η κατ’ εξοχήν εταιρεία που μετατρέπει την καθημερινή επικοινωνία σε πολύπλευρη ψυχαγωγία. Η αρχή έγινε με τις εξαιρετικά επιτυχημένες σειρές τηλεφώνων Walkman και Cyber-shot που άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές αντιλαμβάνονται τη χρήση του κινητού και οι οποίες θα συνεχίσουν να εμπλουτίζονται.

Η συνέχεια για τη Sony Ericsson ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα με τρία νέα κινητά: Yari, Aino, Satio. Tα προϊόντα αυτά που συνδυάζουν ό,τι καλύτερο στη μουσική, τη φωτογραφία και τα παιχνίδια, συνδέονται εύκολα με άλλες ηλεκτρονικές συσκευές και διευκολύνουν τον χρήστη να μοιράζεται τα αρχεία του με άλλους.

Το Satio έκανε αίσθηση όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη με το κωδικό όνομα Idou. Δεν θα σταματάτε να το κοιτάτε αφού το full touch media μενού, τα panel αναμονής, οι φωτογραφίες που προσφέρει η κάμερα των 12.1 megapixel και η συνεχής σύνδεση με το αγαπημένο σας social networking site συνυπάρχουν μέσα στην nHD οθόνη 16:9.

Με το Yari ήρθε η ώρα να ...παίξετε όπως ποτέ ξανά με ένα κινητό τηλέφωνο! Αντί να πατάτε τα πλήκτρα, κινείτε το σώμα σας χωρίς καν να ακουμπάτε το τηλέφωνο με τη λειτουργία Gesture gaming. Εάν όλη αυτή η δράση σας κουράσει, μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τα αγαπημένα σας τραγούδια με το music player και να φωτογραφήσετε τους φίλους σας με την κάμερα 5 megapixel.

Το νέο Aino καταργεί τα όρια της ψυχαγωγίας αφού συνδέεται με πολλές συσκευές. Μεταφέρετε τα περιεχόμενα του υπολογιστή σας στο Aino με το MediaGo και μείνετε πάντα ενημερωμένοι με τα τελευταία ψυχαγωγικά media με τη λειτουργία Media Home. Παράλληλα το Aino σας δίνει τη δυνατότητα έχετε πρόσβαση στα περιεχόμενα του PLAYSTATION3 από μακριά και να τα βλέπετε στην 3 ιντσών μεγάλη οθόνη. Ο συνδυασμός οθόνης αφής και πληκτρολογίου, η κάμερα των 8.1 megapixel, το Photo flash και το Clear audio δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να χρησιμεύσει σαν άριστο φωτογραφικό αλλά και μουσικό κινητό.

Τα Sony Ericsson Satio, Yari και Aino θα κυκλοφορήσουν το 4ο τρίμηνο του 2009.


ThOraX

Πολύ ομορφα

φαινονται τα καινούρια κινητάκια της Sony Ericsson.Αν δεν κοστίζουν ακριβά θα κάνουν επιτυχια.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 18 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top