Fujitsu Lifebook AH550

Press News

Την κομψότητα με τη σύγχρονη τεχνολογία συνδυάζει η Fujitsu με το νέο Lifebook AH550, που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα από τα μέσα Φεβρουαρίου. Το νέο Lifebook προσφέρει δύο τρόπους αναπαραγωγής εικόνας: είτε μέσω της υψηλής ανάλυσης (HD) LCD ευρείας οθόνης 15,6 ιντσών είτε μέσω της οθόνης της τηλεόρασης, με σύνδεση HDMI.

Με τη γυαλιστερή του επιφάνεια, σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο WLAN και τη δυνατότητα σύνδεσής του μέσω Bluetooth και 3G/UMTS, το Lifebook AH550 αποτελεί την τελευταία στιλιστική πρόταση της Ιαπωνικής Τεχνολογίας, οπουδήποτε και αν βρίσκεται ο χρήστης.

Η ταχύτητα του notebook και η άμεση ανταπόκριση στις όποιες ανάγκες του χρήστη οφείλονται στους επεξεργαστές Intel Core i7/i5/i3, με τους οποίους είναι εφοδιασμένο. Το νέο προϊόν της Fujitsu ανήκει στην κατηγορία προϊόντων All-round, στην κατηγορία, δηλαδή, εκείνη για τη χρήση στο σπίτι και για εφαρμογές Office. Αν και για οικιακή, όμως, χρήση, το Lifebook AH550 αποτελεί την καλύτερη επιλογή σε οποιεσδήποτε συνθήκες και σε εξωτερικό χώρο.

Η ανθεκτικότητά του βασίζεται στην εφαρμογή των ιαπωνικών προτύπων ποιότητας (TQM) που εγγυώνται την αντοχή και τη διάρκεια ζωής του σε ισχυρές πιέσεις στο καπάκι και πτώσεις του, ενώ με την κατασκευή αδιάβροχου πληκτρολογίου και δίοδο διαφυγής υγρών γύρω από το πληκτρολόγιο, ο χρήστης με μία κίνηση απελευθερώνεται από τον κίνδυνο καταστροφής του από την είσοδο υγρασίας στο εσωτερικό του. Τέλος, το γυαλιστερό του φινίρισμα με ενδείξεις χρωμίου, οι οποίες δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας, επιβάλλουν τη χρήση του οπουδήποτε, αφού αποτελεί τεχνολογικό αντικείμενο υψηλού σχεδιασμού.

Κυρίως, όμως, η αξιοπιστία και αντοχή του Lifebook AH550 συνδυάζεται με την ευκολία χρήσης. Προσφέρει άνετη επικοινωνία με την ενσωματωμένη κάμερα 1.3 Mpixel καθώς και με το ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο, το οποίο απομονώνει τους εξωτερικούς ήχους κατά τη μετάδοση της φωνής.

Για την άνεση του χρήστη, είναι επίσης εφοδιασμένο με Num Keys, καθώς και με ειδική είσοδο SD/SDHC/MS/MS pro card και Express Card Slot, έτσι ώστε οι φωτογραφίες από ψηφιακή μηχανή εύκολα να αποθηκεύονται και αναπαράγονται.

Σύμφωνα με τον κ. Διονύση Μιχαλόπουλο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fujitsu Technology Solutions στην Ελλάδα, "η Fujitsu ξεπέρασε τον εαυτόν της στην κατασκευή του νέου Lifebook AH550 σχεδιαστικά και τεχνολογικά. Είμαστε και εμείς στην Fujitsu Technology Solutions στην Ελλάδα υπερήφανοι, που από σήμερα αρχίζει η διάθεση του notebook, το οποίο προσφέρουμε και προτείνουμε ως το πλέον κομψό και απαιτητικό all rounder". 


bakmania

Διοδος για διαφυγη

Διοδος για διαφυγη υγρων....

Εργαλείο...

Αυτες ειναι εξελιξεις στην τεχνολογια...

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 72 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top