Συμμαχία Sony και Fujitsu για την παροχή λύσεων video security

Press News

Οι δύο Ιαπωνικοί κολοσσοί, Sony και Fujitsu, προχώρησαν σε συμμαχία για την προσφορά ολοκληρωμένων επιχειρηματικών λύσεων γύρω από το Video Security και συγκεκριμένα το IP Monitoring. Το IP Monitoring είναι η σύγχρονη προσέγγιση για την ασφαλή παρακολούθηση προσφέροντας εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, ευελιξία, υψηλή απόδοση και απλοποιημένη διαχείριση.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιριών, η Sony προσφέρει την front end υποδομή που συμπεριλαμβάνει τις κάμερες υψηλής ποιότητας και το λογισμικό διαχείρισης, ενώ η Fujitsu, την back end υποδομή, υποστηρίζοντας τη λύση με τους ισχυρούς PRIMERGY servers που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και τις κορυφαίες επιδόσεις τους.

Η λύση που προσφέρεται περιλαμβάνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εγκατάσταση συστήματος IP Security, παρέχοντας τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου με εικόνα και ήχο, με μεγάλη ευκολία στον χειρισμό και την καταγραφή. Με το Λογισμικό Έξυπνης Διαχείρισης, Real Shot Manager, δίνεται η δυνατότητα για "έξυπνη" παρακολούθηση με εφαρμογή εξελιγμένων φίλτρων για άμεσο εντοπισμό κινήσεων και αντικειμένων στην εικόνα, ενώ είναι δυνατή η απομόνωση συγκεκριμένης κάμερας με ταυτόχρονη παρακολούθηση και των άλλων καμερών.

Όλες οι παραπάνω λειτουργίες υποστηρίζονται από μια δυνατή υποδομή server που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του συστήματος σε υπολογιστική και επεξεργαστική δύναμη. "Η Sony είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στη διεθνή αγορά ηλεκτρονικών. Με τη συνεργασία αυτή προσφέρουμε στους πελάτες μας αξιόπιστες και ποιοτικές επιχειρηματικές λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις τους" δήλωσε ο κ. Διονύσης Μιχαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Fujitsu Technology Solutions για Ελλάδα, Κύπρο & Ισραήλ.

"Η συνεργασία δύο κορυφαίων εταιρειών στο χώρο της τεχνολογίας, όπως η Sony και η Fujitsu Technology Solutions είναι δεδομένο ότι θα αποδόσει τις πιο πρωτοποριακές και κορυφαίες λύσεις για στους καταναλωτές.

Αποτελεί άλλωστε πρωταρχικό μέλημα της Sony η διαρκής βελτίωση και εξέλιξη της τεχνογνωσίας της ώστε να βρίσκεται πάντα μπροστά από τις ανάγκες των καταναλωτών" δήλωσε ο κ. Μάκης Γιαννουλάτος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Sony Hellas.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 17 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top