Η AMD ανακοίνωσε το πρόγραμμα AMD Fusion!

Press News

Η AMD ανακοίνωσε σήμερα την πρόθεση της να επενδύσει σημαντικά ποσά στο πρόγραμμα AMD Fusion, ένα πρόγραμμα για τη στήριξη της ανάπτυξης νέων, ενισχυμένων ψηφιακών εμπειριών για καταναλωτές με σκοπό να βοηθήσει την προώθηση περαιτέρω του συνεργατικού υπολογιστικού οικοσυστήματος CPU και GPU.

Το AMD Fusion Fund δημιουργήθηκε για να κινήσει στρατηγικές επενδύσεις σε εταιρείες που θα ασχοληθούν με προϊοντικές λύσεις που θα καταστήσουν δυνατό ένα τέτοιο οικοσύστημα και θα εκμεταλεύονται την επερχόμενη οικογένεια προϊόντων AMD Fusion και πιο συγκεκριμένα τα Accelerated Processing Unit (APU) προϊόντα. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν από σήμερα κιόλας να υποβάλουν για το οικοσύστημα AMD Fusion καινοτόμες προτάσεις για επενδύσεις που θα εξεταστούν και θα αξιολογηθούν από την AMD.

"Η βιομηχανία υπολογιστών βρίσκεται σε μια μεγάλη και αναπόφευκτη μετάβαση από το computing που βασίζεται στο κείμενο (text based) σε ένα ψηφιακό κόσμο φυσικών διεπαφών ανθρώπου με το σύστημα αλλά και γεμάτο πλούσιων οπτικών εμπειριών που είναι απίστευτα ζωντανές και ρεαλιστικές", δήλωσε ο Manju Hegde, Vice President του AMD Fusion Experience Program και διευθύνων σύμβουλος του προγράμματος Fusion Fund.

"Οι AMD Fusion APUs, έχουν σχεδιαστεί για να επεκτείνουν την... τέχνη για το τι είναι εφικτό, όσο αφορά στην ανάπτυξη λογισμικού, για να επιταχύνουν την απόδοση των εφαρμογών, και επιπλέον να προσφέρουν επίπεδα αποδοτικότητας που θα καταστήσουν δυνατή την κατασκευή περισσότερο "δροσερών" και λεπτών υπολογιστών. Το AMD Fusion fund θα βοηθήσει στην επέκταση του οικοσυστήματος Fusion και  επικεντρώθηκε στην υλοποίηση της επόμενης γενιάς των υπολογιστών στην αγορά".

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ και εδώ ενώ μπορείτε να κατεβάσετε και το συνημμένο whitepaper σε μορφή pdf.

ΣυνημμένοΜέγεθος
48423B_fusion_whitepaper_WEB.pdf918.73 KB

geophoenix

fund ? WTF!!! >.<

Δηλαδη μια ολοκληρη νεα τεχνολογια θα βασιστει στο εαν συμφωνησουν πολλες εταιρειες να επενδυσουν ??
Εδω αρχιζει και χανει το σχεδιο ,ολη η νεα σειρα της AMD βασιζεται σε πολλες μεταβλητες , η εν μερει αποτυχια εαν οχι ολοκληρη ειναι αναποφευκτη.

Spoiler: Highlight to view
F*** it

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 42 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top