Η Intel εξαγόρασε την McAfee έναντι 7,68 δισεκατομμυρίων δολαρίων

H Intel Corporation ανακοίνωσε πως εξαγόρασε την McAfee, Inc. έναντι $7.68 δισεκατομμυρίων (ουσιαστικά προς $48 ανά μετοχή σε μετρητά). Και τα δύο διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών ενέκριναν τους όρους της συμφωνίας.

Η συμφωνία βεβαίως για να ολοκληρωθεί, θα πρέπει πρώτα να εγκριθεί από τους μετόχους των δύο εταιρειών αλλά και από τους διάφορους κρατικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς. Αυτό ωστόσο αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα.

Η εξαγορά της McAfee δείχνει ότι η ασφάλεια αποτελεί θεμελιώδη συνιστώσα του online computing στις μέρες μας. Η σημερινή προσέγγιση όσο αφορά στην ασφάλεια δεν αντικατροπτίζει πλήρως τα δισεκατομμύρια των συσκευών που βρίσκονται online (κινητά τηλέφωνα, φορητές συσκευές, υπολογιστές, τηλεοράσεις, αυτοκίνητα, αυτόματες ταμειολογιστικές μηχανές, ιατρικές συσκευές κ.α) στις μέρες μας, ούτε τις ραγδαία αναπτυσσόμενες κυβερνοαπειλές.

Η ασφάλεια στον ολοένα αναπτυσσόμενο κόσμο του Internet απαιτεί μία νέα, ριζικά ανανεωμένη προσέγγιση που συνδυάζει το hardware, το software και τις υπηρεσίες.

Η ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα για την Intel και έρχεται σε συνάρτηση με τις άλλες δύο προτεραιτότητες της εταιρείας, που αφορούν στην παραγωγή προϊόντων χαμηλής κατανάλωσης και στην συνδεσιμότητα στο Internet. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δείτε το παρακάτω video όπου η Senior VP της Intel, Renee James και ο President και CEO της McAfee Dave DeWalt ανακοινώνουν επισήμως την συμφωνία:


z3et

wow!

wow!

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 250 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top