Το 70,2% του μεριδίου πωλήσεων scanners στην Ελλάδα στη Fujitsu

Press News

Πρώτη σε πωλήσεις scanners στην Ελλάδα ανακηρύσσεται η Fujitsu, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2010. Συγκεκριμένα, για το χρονικό αυτό διάστημα, το μερίδιο των πωλήσεων των Fujitsu scanners στην ελληνική αγορά ανέρχεται σε ποσοστό 70,2%, σύμφωνα με έρευνα της InfoSource.

Το μεγάλο αυτό ποσοστό πωλήσεων που καταγράφηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποτελεί αντικατοπτρισμό του μεριδίου της Fujitsu στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Αγοράς. Σύμφωνα με ανεξάρτητες πηγές, το μερίδιο των document scanners της Fujitsu στην Ευρώπη είναι υψηλότερο από το σύνολο των μεριδίων όλων των ανταγωνιστών.

Από το 2009, η Fujitsu Technology Solutions, με την πλήρη ενοποίησή της στον όμιλο Fujitsu, απέκτησε πρόσβαση σε ολόκληρη την γκάμα προϊόντων του Ομίλου, συμπεριλαμβανομένων των 25 μοντέλων document scanners Fujitsu (με κύριες κατηγορίες τα low end, Mid Volume, Departmental, Workgroup, Office και Network Scanners).

Η Fujitsu Technology Solutions είναι, επίσης, ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος Service Partner της Fujitsu Europe στην Ελλάδα, προσφέροντας υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, αναλώσιμα και ανταλλακτικά σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Ένα περίπου χρόνο μετά την ανακοίνωση της διάθεσης όλων των προϊόντων λύσεων σε θέματα document management, archiving και επεξεργασίας δεδομένων, με την ενοποίησή μας στον Όμιλο Fujitsu, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου για τις πωλήσεις scanners. Όχι μόνο γιατί η Ελλάδα προσθέτει τα αποτελέσματά της στα δεδομένα της Ευρώπης, αλλά κυρίως, γιατί μέσα και πέρα από τα προϊόντα μας, αποκτούμε όλο και μεγαλύτερο μερίδιο στην παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων, υπηρεσιών και λύσεων για μια αξιόπιστη, ευέλικτη και δυναμική πληροφοριακή υποδομή, ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας”, δήλωσε ο κ. Διονύσης Μιχαλόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Fujitsu Technology Solutions στην Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες για τους scanners μπορείτε να δείτε εδώ.


z3et

OMG! Αλλα νομιζα... (Epson,

OMG! Αλλα νομιζα... (Epson, HP...)

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 71 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top