Την διάθεση του Wi-Drive στην χώρα μας ανακοίνωσε η Kingston

Press News

Η Kingston ανακοίνωσε την κυκλοφορία του κομψού και ταυτόχρονα λειτουργικού Kingston Wi-Drive στην χώρα μας. Το Wi-Drive είναι φτιαγμένο για να ικανοποιήσει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για αποθήκευση στα Apple iPad, iPhone και iPod. 

Η ασύρματη Flash συσκευή αποθήκευσης επιτρέπει στους χρήστες να διευρύνουν τον αριθμό εγγράφων, φωτογραφιών, αρχείων μουσικής και βίντεο στα οποία έχουν πρόσβαση από τις συσκευές Apple. Συνδυάζοντας τον αποθηκευτικό χώρο, τη δυνατότητα να μοιράζεσαι τα αρχεία αλλά και τη φορητότητα και ανθεκτικότητα του δίσκου, το Wi-Drive είναι η ιδανική συσκευή για τους χρήστες προϊόντων Apple.

Το Wi-Drive, σε συνδυασμό με την εφαρμογή "Kingston Wi-Drive" από το App Store, επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν βίντεο, να έχουν πρόσβαση σε αρχεία μουσικής ή να μοιράζονται αρχεία με άλλους χρήστες συσκευών Apple.
Για να χρησιμοποιήσουν το Wi-Drive με οποιαδήποτε συμβατή συσκευή Apple, οι χρήστες απλώς μεταφέρουν τα αρχεία από το desktop ή το laptop τους με τη μέθοδο drag & drop, συνδέοντάς το με θύρα USB, όπως θα έκαναν με κάθε άλλη USB Flash συσκευή αποθήκευσης.

Στη συνέχεια εγκαθιστούν την εφαρμογή Wi-Drive από το App Store και συνδέονται με το Wi-Drive από τη συσκευή τους ασύρματα, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση καλωδίου ή σύνδεσης στο Internet. Τρεις χρήστες μπορούν να εργάζονται ταυτόχρονα έχοντας πρόσβαση σε διαφορετικού τύπου αρχεία, χρησιμοποιώντας μία συσκευή Wi-Drive, ενώ παραμένουν συνδεδεμένοι στο Internet.

"To Wi-Drive επιτρέπει στους χρήστες συσκευών Apple να διαχειρίζονται ασύρματα έγγραφα και αρχεία μέσων, να τα μοιράζονται με τρίτους, ακόμη και όταν είναι στο δρόμο, είτε για διασκέδαση, είτε για επαγγελματικούς λόγους", σχολίασε ο Krystian Jaroszynski, European Product Marketing Manager - Flash της Kingston. "Η χρηστικότητα που συνδυάζεται με την ανθεκτικότητα της Flash συσκευής μνήμης θα ικανοποιήσει ταυτόχρονα και τους περιστασιακούς, αλλά και τους πιο απαιτητικούς χρήστες".

Το Wi-Drive βραβεύτηκε στη διάρκεια του Flash Memory Summit 2011 με το βραβείο Best of Show στην κατηγορία "Πιο καινοτόμα εφαρμογή Flash μνήμης για καταναλωτές". Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την παρακάτω σελίδα:
http://www.kingston.com/press/2011/flash/08d.asp. Για περισσότερες πληροφορίες για το Wi-Drive επισκεφτείτε αυτό τον σύνδεσμο.

Η Kingston διαθέτει το Wi-Drive σε μέγεθος 16GB και 32GB και το προϊόν θα είναι διαθέσιμο στο κατάστημα Apple Premium Reseller Golden-i στο Golden Hall.

Kingston Wi-Drive Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 16GB, 32GB
  • Διαστάσεις: 121.5mm x 61.8mm x 9.8mm
  • Θερμοκρασία Λειτουργίας: 0°C έως 50°C
  • Θερμοκρασία Αποθήκευσης: -10°C to 70°C
  • Wireless Network Interface: Wi-Fi 802.11g/n με ασύρματη ασφάλεια (WPA/WEP)
  • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία: μέχρι τέσσερις ώρες συνεχόμενης χρήσης
  • Καλώδιο: Περιλαμβάνεται Mini-USB σε USB καλώδιο. Ο χρήστης μπορεί να ανεβάζει αρχεία και περιεχόμενο από το desktop ή το laptop στο Wi-Drive με χρήση του USB καλωδίου
  • Φορητό: Χρησιμοποιεί τεχνολογία Flash για αξιοπιστία και ανθεκτικότητα
  • Βολικό: μέγεθος τσέπης για εύκολη μεταφορά
  • Απλό: συνδέστε το με μία θύρα USB
  • Εγγύηση: ένας χρόνος εγγύησης
  • Εφαρμογή: από το Apple App Store
  • Συμβατό με: iPad, iPhone 3G/3GS/4, iPod touch (σε 3G μόνο για λογισμικό iOS 4.2.1+)
  • Συνδεσιμότητα: APN (όνομα access point) και λειτουργίες για σύνδεση σε ασύρματα δίκτυα μέσω Internet
  • Υποστηριζόμενες μορφές αρχείων
  • Ήχου: AAC, MP3, WAV
  • Βίντεο: m4v, mp4, mov, Motion JPEG (M-JPEG), AVI
  • Εικόνας: jpg, bmp, tiff
  • Εγγράφων: pdf, doc, docx, ppt, pptx, txt, rtf, xls

Elexorien

Καλή που**ιά!

Οχι τίποτε άλλο αλλά τουλάχιστον τώρα οι iPhoneάκηδες θα έχουν κάτι να απαντήσουν όταν τους δουλεύω για την μη υποστήριξη καρτών μνήμης... Tongue

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 26 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top