Και οι τρεις επόμενης γενιάς κονσόλες θα διαθέτουν επεξεργαστή γραφικών της AMD!

Ακούγεται απίστευτο, αλλά η AMD κατάφερε να "κερδίσει" και τα τρία συμβόλαια, δηλαδή και της Nintendo, και της Microsoft και πρόσφατα και της Sony!

Λογικά, η εταιρεία θα έκανε την καλύτερη προσφορά - και πιο οικονομική - ωστόσο είναι αναμφισβήτητα μία μεγάλη νίκη έναντι της πράσινης. Δεν πρέπει να έπαιξε ρόλο ωστόσο μόνο η οικονομική προσφορά της AMD, αλλά και το γεγονός ότι κέρδισε για μία ακόμη φορά την Nvidia στην μάχη των 28nm παρουσιάζοντας πρώτη επεξεργαστή γραφικών σε αυτή την κλίμακα ολοκλήρωσης.

Επιπλέον, η παραγωγή επεξεργαστών γραφικών 28nm της AMD από τα εργοστάσια της ΤSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company) πηγαίνει εξαιρετικά και τα αποτελέσματα βρίσκονται ήδη στα ράφια των καταστημάτων. Αντίθετα η "σοδειά" της Nvidia δεν είναι τόσο καλή, αν και η παραγωγή είναι καλύτερη από όταν είχαν πρωτοπαρουσιαστεί επεξεργαστές γραφικών αρχιτεκτονικής Fermi.   

Τα γραφικά Radeon της ΑMD λοιπόν θα βρίσκονται στο εσωτερικό της κονσόλας Wii U της Nintendo, στο εσωτερικό του επόμενης γενιάς Xbox της Microsoft αλλά και στην τέταρτη γενιά του Playstation της Sony!

Η AMD βεβαίως δεν είναι... πρωτάρα στις κονσόλες αφού ήδη επεξεργαστές γραφικών της εταιρείας βρίσκονται στο Nintendo Wii και στο Microsoft Xbox 360. Το PlayStation 3 ενσωματώνει επεξεργαστή γραφικών της Nvidia. Και οι δύο εταιρείες, η AMD δηλαδή και η Sony αρνήθηκαν να σχολιάσουν την είδηση.


voltmod

omg... speechless!

omg... speechless!

Re4cTiV3

Πάμε ρε AMD.

Πάμε ρε AMD.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 37 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top