Νέο Galaxy S III από την Samsung

Περιμέναμε πολύ καιρό, αλλά εχθές η Samsung ανακοίνωσε επιτέλους την νέα έκδοση του ναυαρχίδας της εταιρείας στην κατηγορία των smartphones, το Galaxy S III.

Ο κορυφαίος εξοπλισμός και οι μεγάλες δυνατότητες χαρακτηρίζουν το νέο κορυφαίο smartphone της Samsung, ωστόσο η αισθητική και το design κυμαίνεται σε συντηρητικά επίπεδα, και αυτό έχει αποτελέσει σημείο κριτικής από πολλούς. 

   

Διαθέτει οθόνη 4.8 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED HD με ανάλυση 1280 x 720 pixels στα 306ppi. Ο επεξεργαστής είναι ο Exynos 4 Quad στα 1.4GHz (quad-core) κατασκευασμένος από την Samsung και ο οποίος συνοδεύεται από 1GB μνήμης.

   

Ο προσφερόμενος αποθηκευτικός χώρος έχει μέγεθος 16GB ή 32GB ενώ αργότερα θα υπάρξει και έκδοση με 64GB. Μάλιστα, η εταιρεία ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία Dropbox για την παροχή δωρεάν επιπλέον χώρου στο σύννεφο (cloud storage) για τους κατόχους Samsung Galaxy S III που φτάνει τα 50GB! Στο μπροστινό τμήμα υπάρχει κάμερα 8.0 Megapixels με δυνατότητα σύλληψης φωτογραφιών σε burst mode (6fps), δυνατότητα σύλληψης video στα 1080p και το οποίο συνοδεύεται από LED flash. Επιπλέον υπάρχει μία εμπρόσθια κάμερα 1.9 Megapixels (720p) με τεχνολογία eye tracking. Άλλα χαρακτηριστικά του Galaxy S III περιλαμβάνουν Wi-Fi 802.11b/g/n, GPS, Bluetooth 4.0, NFC ενώ δεν λείπει υποδοχή microSD για την αύξηση του αποθηκευτικού χώρου κατά 32GB.

Το λειτουργικό σύστημα δεν είναι άλλο από το Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) σε συνδυασμό με το περιβάλλον χρήσης της Samsung, TouchWiz 4.0.

   

Για την σύνδεση του με υπολογιστή ή για την φόρτιση του, υπάρχει μία υποδοχή microUSB. Η μπαταρία του είναι τύπου 2100mAh. Οι διαστάσεις του είναι 136.6 x 70.6 x 8.6mm και το βάρος του 133 γραμμάρια.  

Το νέο Samsung Galaxy S III υποστηρίζει μερικές έξυπνες λειτουργίες που έχουν στόχο να διευκολύνουν τον χρήστη όπως είναι η S Voice (τώρα το κινητό σας μπορεί και σας ακούει. Πείτε του να ξυπνήσει! Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να πείτε στο GALAXY S III να κλείσει το ξυπνητήρι για μερικά λεπτά και να σας αφήσει να κοιμηθείτε λίγο ακόμα. Απαντήστε ή απορρίψτε μία κλήση, δυναμώστε ή χαμηλώστε τη μουσική ή πείτε στην κάμερα να βγάλει μια φωτογραφία), η Social Tag (τώρα είναι ακόμα πιο εύκολο να μαθαίνεις τα νέα των φίλων και αγαπημένων σου. Οι ετικέτες κοινωνικής δικτύωσης συνδέουν τα πρόσωπα στις φωτογραφίες σας με τις
ενημερώσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μόλις γίνει η ρύθμιση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε τη φωτογραφία τους κι αμέσως θα εμφανιστεί η τρέχουσα κατάστασή τους
), Direct Call (το Samsung GALAXY S III ξέρει ακόμα και το πότε θέλετε να μιλήσετε. Όταν γράφετε ένα μήνυμα σε κάποιον κι αποφασίζετε αντ'αυτού να τον πάρετε τηλέφωνο, απλά σηκώστε το τηλέφωνο στο αυτί σας και η λειτουργία Άμεσης κλήσης (Direct call) θα καλέσει το νούμερο για σας. Τέρμα πια το ψάξιμο στο μητρώο κλήσεων ή στις επαφές. Αφήστε το GALAXY S III να κάνει όλη τη δουλειά), η Smart Stay (Με τη πρωτοποριακή λειτουργία Smart stay, το GALAXY S III αναγνωρίζει αυτόματα το πότε κοιτάτε τη συσκευή, είτε για να διαβάσετε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, είτε για να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο. Και η μπροστινή κάμερα σας κοιτάζει στα μάτια, ενώ η οθόνη διατηρείται φωτεινή για μια συνεχής οπτική απόλαυση), Smart Alert (Όταν παίρνετε το τηλέφωνο, δε θα ήταν καλό να σας ενημερώνει για το τι συνέβη όσο εσείς λείπατε; Το Samsung GALAXY S III ξέρει πότε γυρνάτε και σας ειδοποιεί μέσω μιας σύντομης δόνησης για αναπάντητες κλήσεις και νέα μηνύματα) και S Beam (Το να μοιραστείτε περιεχόμενο με τους φίλους που βρίσκονται κοντά σας θα έπρεπε να είναι εύκολο, γρήγορο και διασκεδαστικό. Η λειτουργία S Beam παρέχει άμεση σύνδεση κι έτσι μπορείτε να μεταφέρετε έγγραφα, επαφές, εικόνες, μουσική, βίντεο... ό,τι εσείς επιθυμείτε. Ενώστε απλά το πίσω μέρος των κινητών σας, συνδεθείτε, μοιραστείτε και απολαύστε χωρίς όρια) κ.α. 

Να αναφέρουμε ότι ανάμεσα στα αξεσουάρ του Samsung Galaxy S III περιλαμβάνεται γραφίδα C-Pen καθώς και σύστημα ασύρματης φόρτισης της συσκευής. Το περιμένουμε στην Ευρώπη στα τέλη Μαϊου και θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς, σε μπλε και λευκό.


Re4cTiV3

Ντάξει δεν είναι τελείως

Ντάξει δεν είναι τελείως άσχημοο, αλλά μεγάλη οθόνη!

voltmod

Κανείς δεν είπε ότι είναι

Κανείς δεν είπε ότι είναι άσχημο. Προσωπικά, βρίσκω την αισθητική συντηρητική και σε "ασφαλή όρια". Νομίζω έπρεπε να τολμήσουν περισσότερο.

Re4cTiV3

και με μικρότερη οθόνη. 4.2

και με μικρότερη οθόνη. 4.2 πιστεύω είναι τέλεια!!

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 75 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top