Το νέο Apple iPhone θα... εκθέσει το Samsung Galaxy S III είπε ο CEO της Foxconn

Πρίν από μερικές εβδομάδες, ο CEO της Foxconn (Hon Hai Precision Industry Co Ltd) Terry Gou είχε αναπτερώσει τις ελπίδες των φίλων της Apple, λέγοντας ότι η τελευταία αναμένεται να κυκλοφορήσει την iTV.
 
Πριν λίγες μέρες, ο κ. Gou έκανε πάλι δηλώσεις, αυτή την φορά αποτρέποντας πελάτες από το να επενδύσουν στον νέο κορυφαίο smartphone της Samsung, το Galaxy S III. Μάλιστα παρακίνησε όσους θέλουν να αποκτήσουν smartphone, να περιμένουν για να αγοράσουν το iPhone 5 (λογικά θα ονομάζεται απλώς... iPhone) όταν κυκλοφορήσει.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις, έγιναν σε μία συνάντηση που είχε με τους μετόχους της εταιρείας και φαίνεται να είπε ότι το νέο μοντέλο της Apple "θα εκθέσει το Galaxy S III της Samsung", για να το πούμε πιο κομψά. Ο κ. Gou πάντως δεν έμεινε εκεί, αλλά κατηγόρησε την Samsung ότι "είναι μία εταιρεία που έχει κάνει ρεκόρ στο να "καρφώνει" τους αντιπάλους της" - αναφερόμενος στη φιξάρισμα των τιμών στην βιομηχανία των panel για οθόνες το 2010 και συμπλήρωσε: "σέβομαι τους Ιάπωνες και ειδικά το στυλ τους στην εκτέλεση εργασιών και στην επικοινωνία. Σε αντίθεση με τους Κορεάτες, δεν θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα".  Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ


voltmod

Τα παραλέει λέτε;

Τα παραλέει λέτε; Smile

z3et

Να σου πω την αληθεια... δεν

Να σου πω την αληθεια... δεν εντυπωσιαστικα καθολου απο το S3. Δεν διαφερει στο ελαχιστο απο τις υπολοιπες ακριβες υλοποιησεις των αλλων εταιριων (Motorola, Panasonic, HTC, Sony, Huawei).

Απο την αλλη η Apple μας εχει συνηθισει σε δυνατα προιοντα που με τον εναν ή αλλο τροπο ξεχωριζαν απο τον ανταγωνισμο της εποχης.

Πχ ανετα μπορει να βγαλει (οπως λενε) ενα 4αρι iPhone με αναλυση 720p (δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο αυτη τη στιγμη) και μια μπαταρια 3000 mAh ωστε να τους στειλει ολους στον διαολο. Και πολλους αλλους συνδιασμους που μπορουν να ξεχωρισουν.

theo2021

Δεν ξέρω πάντος τι θα

Δεν ξέρω πάντος τι θα μπορούσε να έχει το GS3 για να ειναι καλύτερο?
επιπλέον με αυτον τον τροπο κανουν τους καταναλωτές να περιμένουν και να μήν αγοράσουν κινητο!

Τελευταία τροποποίηση από theo2021 — Σαβ, 23/06/2012 - 22:04.
Elexorien

Ένα πράγμα...

... που ξέρει καλά να κάνει η Apple είναι να δημιουργεί hype. Αυτό τον ρόλο έχουν κι αυτές οι δηλώσεις.

Όσον αφορά την ίδια την συσκευή, ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι καλύτερη, μιας και κυκλοφορεί αρκετά αργότερα από το S ΙΙΙ. Και θα το κάνει πιστεύω μιας και το S III ήταν μια απογοήτευση.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 56 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top