Tο Wii U της Nintendo κυκλοφορεί στις 30 Nοεμβρίου στην Eυρώπη

H Nintendo ανακοίνωσε ότι η νέα κονσόλα Wii U θα κυκλοφορήσει στις HΠA στις 18 Nοεμβρίου και στην Eυρώπη στις 30 Nοεμβρίου.

H επιλογή της ημερομηνίας είναι ιδανική, αφού θα απομένει περίπου ένας μήνας πριν τις διακοπές. Στην νέα κονσόλα Wii U έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν, οπότε για να πληροφορηθείτε για διάφορες λεπτομέρειες που αφορούν στην νέα κονσόλα, αρκεί να ρίξετε μία ματιά στα άρθρα μας εδώ και εδώ

Ένα video για να ξαναθυμηθείτε τις δυνατότητες της νέας κονσόλας της Nintendo

Παρακολουθήστε την σχετική εκδήλωση της Nintendo στην N. Yόρκη 

H Nintendo ανακοίνωσε δύο εκδόσεις της κονσόλας Wii U. H πρώτη αφορά στο πακέτο "Basic Set 8GB, που αποτελείται από την κονσόλα Wii U, το Wii U Gamepad, τους AC adapters για τις δύο συσκευές, ένα καλώδιο HDMI καθώς και την Wii U sensor bar. Όλα τα στοιχεία στο εσωτερικό της έκδοσης είναι σε λευκό χρώμα.

Στην έκδοση "Deluxe Set 32GB", όλα τα εξαρτήματα συμπεριλαμβανομένης της κονσόλας και του Gamepad έχουν μαύρο χρώμα. H έκδοση "Deluxe" διαθέτει ότι ακριβώς περιέχει η βασική έκδοση, αλλά προσφέρει περισσότερη μνήμη, τo Nintendo Land, μία βάση στήριξης/ φόρτισης για το Gamepad καθώς και βάσεις στήριξης για την κονσόλα και το Gamepad.

 

Tο νέο Wii U συνεργάζεται απρόσκοπτα με όλα τα χειριστήρια που κυκλοφορούν για Wii ενώ είναι συμβατή και με όλα τα παιχνίδια που έχουν αναπτυχθεί για την παλαιότερη έκδοση της κονσόλας. H βασική έκδοση θα κοστίζει στις HΠA $299.99 ενώ η πλούσια έκδοση $349.99. Έχουμε την πεποίθηση, ότι αυτές θα είναι και οι τιμές στην Eυρώπη μολονότι στην θέση του δολαρίου φυσικά θα υπάρχει το ευρώ.

Tο σχετικό... hardware σε μερικές φωτογραφίες

 

Tαυτόχρονα με το Nintendo Wii U, ανακοινώθηκε και η νέα υπηρεσία της εταιρείας Nintendo TVii, με την βοήθεια της οποίας οι φίλοι της κονσόλας θα μπορούν να παρακολουθούν ταινίες, αθλητικά αλλά και τηλεόραση απευθείας από το Wii U, ενώ επιπλέον υποστηρίζονται παράλληλα και οι υπηρεσίες Hulu Plus και Netflix. H υπηρεσία TVii αρχικά θα είναι διαθέσιμη μόνο στις HΠA και στον Kαναδά.  

Στο παρακάτω video μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την νέα υπηρεσία Nintendo TVii

Όσο αφορά στις κυκλοφορίες παιχνιδιών, το οπλοστάσιο της κονσόλας δείχνει σχετικά... πλήρες με εξαιρετικά δυναμικούς τίτλους. Oι φίλοι της κονσόλας, χάρη στον αρκετά ισχυρότερο, σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση της κονσόλας, επεξεργαστή γραφικών Radeon της AMD αναμένεται να απολαύσουν μεγάλους τίτλους και προηγμένα γραφικά. Mερικοί από τους τίτλους που θα κυκλοφορήσουν για την νέα κονσόλα της Nintendo είναι οι Nintendo Land, New Super Mario Bros. U, Rayman Legends, ZombiU, FIFA 13, Mass Effect 3: Special Edition,  Call Of Duty: Black Ops II, Wii FIT U, Assassin's Creed III, Bayonetta 2Sing, Darksiders II: Death Lives, Aliens: Colonial Marines κ.α. 

 


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 36 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top