H OCZ ανακοίνωσε την νέα σειρά Vector SSD Series με "in-house made" ελεγκτή Indilinx Barefoot 3

H γνωστή εταιρεία OCZ ανακοίνωσε την νέα σειρά solid state drives, Vector, η οποία βασίζεται στον επόμενης γενιάς ελεγκτή Indilinx Barefoot 3 της εταιρείας.

Aυτό που διαφοροποιει το συγκεκριμένο solid state drive από άλλα της εταιρειάς, είναι ότι τόσο ο ελεγκτής σε επίπεδο πυριτίου, όσο και το firmware έχουν αναπτυχθεί από τους μηχανικούς και τους προγραμματιστές της εταιρείας.

Πρόκειται λοιπόν για ένα κατασκευασμένο in-house chip (φυσικά το σχέδιο γίνεται outsourcing για την κατασκευή σε εργοστάσιο άλλης εταιρείας, ωστόσο ο σχεδιασμός έχει γίνει εξολοκλήρου από την OCZ).

H σειρά Vector SSD θα ειναι διαθέσιμη σε χωρητικότητες των 128GB, 256GB και 512GB προσφέροντας ονομαστικές ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής έως και 550MB/s και 530MB/s αντίστοιχα αλλά και απόδοση κατά την τυχαία ανάγνωση έως και 100.000 IOPs!

Tο κέλυφος των μοντέλων της σειράς OCZ Vector SSD, έχει πάχος μόλις 7mm και άρα είναι ιδανικά και για χρήση σε λεπτούς φορητούς υπολογιστές όπως τα Ultrabooks. Eπιπλέον, για να γίνει η μετάβαση από τον παλαιό σκληρό δίσκο ή το παλαιότερο solid state drive στον νέο Vector, η OCZ προσφέρει και το λογισμικό cloning, Acronis True Image στην συσκευασία του μαζί και με ένα 3.5 ιντσών bracket. Tα solid state drives της σειράς καλύπτονται από εγγύηση 5 ετών!


z3et

Και ριβιουδακι. Αν ηταν λιγο

Και ριβιουδακι. Αν ηταν λιγο φθηνοτερος θα ηταν no1, αλλα επειδη εχει ιδια τιμη με τον κορυφαιο 840 Pro, ερχεται δευτερος (σε αποσταση αναπνοης).

Μπραβο στην OCZ παντως που οι εξαγορες της (Indilinx) επιασαν τοπο.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 46 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top