Η Microsoft προσκαλεί όλους στη διασκέδαση με το ολοκαίνουργιο Xbox 360

Press News

Μαζί με την καταπληκτική σειρά παιχνιδιών για το επόμενο σύστημα ψυχαγωγίας Xbox που περιμένουν όλοι με ανυπομονησία, δηλαδή το Xbox One, η Microsoft παρουσίασε ένα νέο και συναρπαστικό σχεδιασμό για το Xbox 360.

Το Xbox 360 θα είναι διαθέσιμο σήμερα στα καταστήματα λιανικής των Η.Π.Α., του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Ιρλανδίας και της Αυστραλίας και θα συνεχίσει να κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο όπου διατίθεται το Xbox κατά τους ερχόμενους μήνες, επεκτείνοντας τον κύκλο ζωής και την κληρονομιά της φημισμένης κονσόλας που έχει πουλήσει ήδη 76 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο και αποτελεί την πρώτη σε πωλήσεις κονσόλα στις Η.Π.Α. για τους τελευταίους 28 μήνες.

Με λεπτό και κομψό σχεδιασμό που παραπέμπει στα χαρακτηριστικά του Xbox One, το νέο Xbox 360 συνδυάζει μια παρόμοια εμφάνιση και αίσθηση σε ολόκληρη την οικογένεια των προϊόντων Xbox. Το νέο Xbox 360 έχει πανέμορφη παρουσία όπου κι αν τοποθετηθεί στο σπίτι και προσφέρει εξαιρετική απόδοση. Διατίθεται σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις στις ίδιες εξαιρετικές τιμές όπως η υπάρχουσα κονσόλα.

"Το Xbox 360 προσφέρει απαράμιλλη αξία - με περισσότερα εξαιρετικά παιχνίδια, μια κοινότητα στο Xbox Live με 48 εκατομμύρια μέλη και μια καταπληκτική σειρά εφαρμογών, σπορ, ταινιών, τηλεόρασης και μουσικής"», είπε ο Yusuf Mehdi, marketing and strategy officer, στον τομέα του Interactive Entertainment Business της Microsoft."Πήραμε όλα όσα μάθαμε τα τελευταία οκτώ χρόνια και κατασκευάσαμε μια κονσόλα Xbox 360 που είναι κομψή και προσβάσιμη σε όλους. Δεν υπήρχε ποτέ καλύτερη στιγμή για να ζήσετε οτιδήποτε έχει να σας προσφέρει το Xbox 360".

Ως ένα ευχαριστήριο μήνυμα στους εκατομμύρια οπαδούς του Xbox σε όλο τον κόσμο για το πάθος και την αφοσίωσή τους, η Microsoft ανακοίνωσε ότι κάθε qualified μέλος του Xbox Live Gold – νέο ή παλαιό – θα λαμβάνει δύο δωρεάν παιχνίδια για το Xbox 360 κάθε μήνα, από την 1η Ιουλίου έως την κυκλοφορία του Xbox One, συμπεριλαμβάνοντας δημοφιλή παιχνίδια όπως το "Halo 3" και το "Assassin’s Creed II". Και για να γιορτάσει την έκθεση Ε3 τον Ιούνιο, οι συνδρομητές του Xbox Live Gold θα έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι "Fable III" χωρίς περαιτέρω χρέωση. Επιπλέον, για περιορισμένο χρονικό διάστημα οι παίκτες μπορούν να πάρουν μια Day One 12μηνη συνδρομή Xbox Live Gold, και να παίξουν το “Killer Instinct: Round One” με τον αποκλειστικό χαρακτήρα Shadow Jago στο Xbox One. Οι παίκτες θα λάβουν και μια αναμνηστική κάρτα μέλους Day One.

Οι καλύτεροι δημιουργοί του κόσμου εξακολουθούν να παράγουν καινοτόμα παιχνίδια για το Xbox 360, το οποίο ηγείται στον κλάδο των παιχνιδιών με περισσότερα από 4.500 παιχνίδια και 48 εκατομμύρια μέλη στο Xbox Live. Στη συνέντευξη τύπου στην έκθεση Ε3 της Microsoft, η φημισμένη εταιρεία κατασκευής λογισμικού Wargaming.net ανακοίνωσε ότι μια νέα έκδοση ενός από τα πιο φημισμένα παιχνίδια δράσης στον κόσμο, του "World of Tanks: Xbox 360 Edition", θα διατεθεί αποκλειστικά στο Xbox 360 αργότερα αυτήν τη χρονιά, φέρνοντας αυτή τη σειρά σε πλατφόρμα κονσόλας για πρώτη φορά. Διαμορφωμένο ειδικά για το Xbox 360, το "World of Tanks: Xbox 360 Edition" είναι ένα παγκόσμιο online φαινόμενο πολλαπλών παικτών, αφοσιωμένο στις μάχες αρμάτων μάχης στα μέσα του 20ού αιώνα. Οι παίκτες ελέγχουν ορισμένα από τα πιο ισχυρά άρματα στην ιστορία και ζουν την ένταση τη μάχης, όπου η αδρεναλίνη του πολέμου ενισχύεται από τη συνεργασία με τις διμοιρίες αρμάτων για να κερδίσουν κάθε μάχη. Το "World of Tanks: Xbox 360 Edition" θα διατίθεται ως "Free-to-Play" (Δωρεάν για παιχνίδι) με συνδρομή Gold για τα μέλη του Xbox Live και ως περιορισμένου χρόνου δοκιμαστική έκδοση για όλους τους κατόχους λογαριασμού Xbox Live. Εγγραφείτε για τη δοκιμαστική έκδοση στο www.worldoftanks.com/xbox.

Η Microsoft παρουσίασε επίσης το "Max: The Curse of Brotherhood", μια συνέχεια του δημοφιλούς παιχνιδιού "Max and the Magic Marker", που θα διατεθεί αποκλειστικά για το Xbox 360 αργότερα μέσα στη χρονιά και διηγείται την ιστορία ενός αγοριού, του Max, ο οποίος ξεκινά ένα ταξίδι για να βρει το μικρό του αδελφό, τον Felix, αφού ένα γιγάντιο τέρας τον έχει απαγάγει. Με την βοήθεια του Kinect, οι παίκτες θα καθοδηγήσουν τον Max μέσω ενός μυστικού φανταστικού κόσμου, χρησιμοποιώντας πανίσχυρες μαγικές ικανότητες για να λύσει παζλ και να καταπολεμήσει εχθρούς, ώστε να σώσει τον Felix πριν να είναι πολύ αργά.
Οι οπαδοί των παιχνιδιών δράσης μπορούν να κηρύξουν πόλεμο για το δικό τους θεό, σαν ένας αδίστακτος πολεμιστής Caos στο "Ascend: Hand of Kul", ένα παιχνίδι Free-to-Play (Δωρεάν για παιχνίδι) με συνδρομή Gold, που περιλαμβάνει καινοτόμο παιχνίδι, είτε με έναν, είτε με πολλαπλούς παίκτες. Επιπλέον, οι οπαδοί του πόκερ θα μπορούν να παίξουν σε ένα τελείως νέο επίπεδο με το "World Series of Poker: Full House Pro", το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν το δικό τους αποθεματικό χρημάτων στο παιχνίδι καθώς ανταγωνίζονται άλλους αντιπάλους από όλο τον κόσμο.

Για έκτο χρόνο, το Summer of Arcade εξακολουθεί να προσφέρει την πλέον αναμενόμενη, κορυφαία συλλογή από τα καλύτερα παιχνίδια που μπορείτε να λάβετε από το Xbox Live μέσω του διαδικτύου. Αργότερα, προς το τέλος αυτού του καλοκαιριού, οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε διασκεδαστικά παιχνίδια που συμπεριλαμβάνουν το "Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows" από την Activision, το "Flashback" από την Ubisoft, το "Brothers: A Tale of Two Sons" από την 505 Games και το "Charlie Murder" από την Microsoft Studios.

Εκτός από αυτές τις αποκλειστικές νέες παρουσιάσεις, το Xbox 360 θα εξακολουθεί να προσφέρει μια καταπληκτική σειρά από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια, κατασκευασμένα από τα καλύτερα στούντιο του κόσμου, που συμπεριλαμβάνουν τα "Call of Duty: Ghosts", "Grand Theft Auto V", "Battlefield 4", "Madden NFL 25", "FIFA 14", "Assassin’s Creed IV: Black Flag", "Watch Dogs", "Batman: Arkham Origins" και "Fable Anniversary". Η σειρά επιβεβαιώνει και πάλι ότι το Xbox 360 παραμένει το καλύτερο μέρος για να απολαύσετε αυτή τη γενιά των must-have παιχνιδιών blockbuster.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 31 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top