Motherboards με νέα, επιδιορθωμένα Intel 8-Series chipsets δεν θα κυκλοφορήσουν πριν τον Σεπτέμβριο

Τα νέα 8-series chipsets της Intel, που σχεδιάστηκαν για να υποστηρίξουν τους νέους επεξεργαστές Core (Haswell) αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις θύρες USB 3.0.

Αν και η Intel, έχει προμηθεύσει τους κατασκευαστές motherboards και notebooks με νέα, διορθωμένα chips τον Ιούλιο, τα νέα προϊόντα του είδους δεν αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά, πριν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.

Έχει διαπιστωθεί, ότι υπολογιστές που βασίζονται στην νέα πλατφόρμα της Intel και διαθέτουν 8-series chipset (π.χ Intel Z87 Express) και Windows 8, εφόσον εισέλθουν σε κατάσταση ύπνωσης (sleep mode), οι υποδοχές USB 3.0 παύουν να λειτουργούν προσωρινά.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εξαναγκάζονται οι χρήστες που χρησιμοποιούν USB 3.0 συσκευές (όπως USB 3.0 flash drives ή εξωτερικούς σκληρούς δίσκους) να τις αποσυνδέουν και να τις επανασυνδέουν στον υπολογιστή για να συνεχίσουν να τις χρησιμοποιούν. 

Σε σχέση με το περιστατικό, παρόμοιας φύσης που είχε συμβεί πριν μερικά χρόνια και αφορούσε τα chipsets της σειράς 6 (π.χ Intel P67 Express) τα πράγματα δεν είναι σοβαρά (τότε είχαν ανακληθεί motherboards από την ASUS, MSI και Gigabyte και notebooks από την Toshiba ενώ η Intel επωμίστηκε όλο το κόστος), και είναι σπάνιο να συμβεί (επαναλαμβάνουμε ότι αφορά σε υπολογιστές με Windows 8 ). 

Motherboards με το C2-stepping των ανανεωμένων 8-series chipsets δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν πριν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο όπως είπαμε. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ και εδώ.


voltmod

Ότι να'ναι... πάει, που πάει

Ότι να'ναι... πάει, που πάει κατά διαόλου η αγορά... σκάνε και τέτοια θέματα και άντε μετά να μαζέψεις τα σπασμένα.

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 49 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top