Η HTC ανακοίνωσε το One Max

Η HTC ανακοίνωσε το μεγαλύτερο smartphone που έχει κατασκευάσει ποτέ. Με βασική επιρροή το HTC One όσο αφορά στον σχεδιασμό και στην γενικότερη αισθητική, το HTC One Max μοιάζει σαν να πρόκειται για την υπερμεγέθη έκδοση του HTC One mini.

Έτσι, αν και οι ομοιότητες μεταξύ των τριών νέων smartphones της HTC μοιάζουν σαν σταγόνες μεταξύ τους, τα HTC One mini και Max, μοιάζουν περισσότερο αφού το πλαστικό στην περιφέρεια καλύπτει τις μεταλλικές ακμές.

Το εντυπωσιακό HTC One διαθέτει οθόνη τεχνολογίας SuperLCD 3 με διαγώνιο 5,9 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels. Βασίζεται στο “μεσαίο” με τα σημερινά δεδομένα SoC (System-On-Chip) της Qualcomm, Snapdragon 600 που βασίζεται και το HTC One. Έτσι, διαθέτει τέσσερις πυρήνες Krait γενικής χρήσης 1,7GHz, 2GB RAM ενώ θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις 16GB και 32GB.

Χάρη στην αφαιρούμενη πλάτη, ο χρήστης του έχει δυνατότητα προσαρμογής μίας κάρτας μνήμης microSD για την επέκταση του έως και κατά 64GB. Δεν έχει ωστόσο πρόσβαση στην μπαταρία. Η τελευταία έχει χωρητικότητα 3300mAh.

Κατά τα άλλα, το HTC One Max διαθέτει WiFi 802.11a/b/g/n/ac dual-band, WiFi direct, WiFi hotspot, DLNA, NFC, Bluetooth 4.0, GPS με υποστήριξη A-GPS και Glonass, υπέρυθρες για να μετατρέπεται σε τηλεχειριστήριο κ.ά.

Φυσικά, ενσωματώνει και τα τρία χαρακτηριστικά που καθιστούν την νέα οικογένεια One της HTC. Έτσι, έχουμε την κάμερα UltraPixel με μεγαλύτερου μεγέθους pixels σε σχέση με τις συμβατικές λύσεις (στην ουσία έχουμε να κάνουμε με ένα αισθητήρα 4MP) για να απορροφάει περισσότερο φως και άρα να προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα σε συνθήκες με περιορισμένο φωτισμό.

Η κάμερα UltraPixel συνοδεύεται από LED flash αλλά σε αντίθεση με το HTC One δεν είναι εξοπλισμένη με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Με την κάμερα UltraPixel μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες των 2688 x 1520 pixels, video ανάλυσης 1080p στα 30fps και 720p στα 60fps. Στην πρόσοψη, υπάρχει μία ακόμη κάμερα με αισθητήρα 2.1MP που υποστηρίζει video 1080p@30fps και HDR.

Το δεύτερο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι τα δύο ηχεία BoomSound που βρίσκονται στην πρόσοψη και τα οποία προσφέρουν στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας ενώ ακούγονται πολύ δυνατά. Δυστυχώς το υποσύστημα ήχου δεν συνοδεύεται από την τεχνολογία Beats Audio όπως συμβαίνει με το πρωτότυπο One.
Ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό, το οποίο δείχνει και τον business-oriented χαρακτήρα της συσκευής είναι ότι κάτω ακριβώς από την κάμερα UltraPixel διαθέτει αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος.

Σύμφωνα με την HTC, τα δεδομένα που αφορούν στο δαχτυλικό αποτύπωμα του χρήστη, αποθηκεύονται σε ένα τμήμα του αποθηκευτικού χώρου, κρυπτογραφημένα και δεν “φαίνονται” ενώ δεν θα είναι διαθέσιμα σε τρίτους (εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού, εφαρμογών κ.ά).

Βασίζεται στο Android 4.3 και η εταιρεία έχει προσαρμόσει το δικό της UI, HTC Sense 5.5 με το γνωστό BlinkFeed που αποτελεί το τρίτο σημαντικό χαρακτηριστικό της “μεταλλικής” οικογένειας One.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 32 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top