Η Microsoft διέθεσε τα Windows 8.1

Press News

Η Microsoft ανακοίνωσε την παγκόσμια διαθεσιμότητα των Windows 8.1, της πλούσιας σε χαρακτηριστικά αναβάθμισης του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος των Windows 8, που θα επιτρέψει στους πελάτες να δημιουργούν εμπειρίες στους ρυθμούς της ζωής τους, από όπου και αν βρίσκονται- στο σπίτι, στη δουλειά, στο δρόμο.

Από τις 17 Οκτωβρίου, οι καταναλωτές που διαθέτουν μια συσκευή Windows 8 μπορούν να κάνουν λήψη της δωρεάν αναβάθμισης μέσω του online Windows Store, σε περισσότερες από 230 αγορές και 37 γλώσσες. Τα Windows 8.1 θα είναι επίσης διαθέσιμα σε νέες συσκευές, αλλά και ως ξεχωριστό προϊόν λογισμικού από τις 18 Οκτωβρίου στα καταστήματα λιανικής παγκοσμίως.

Τα Windows 8.1 εξελίσσουν το όραμα των Windows για μία εξαιρετικά εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης, αποδεικνύοντας τη συνεχή αφοσίωση της Microsoft στη γρήγορη και άμεση ανάπτυξη. Σηματοδοτεί ένα κύμα νέων, καινοτόμων συσκευών που προορίζονται για καταναλωτές και επιχειρήσεις: Από την ευκολία και την ευελιξία των tablets και των συσκευών ‘2 σε 1’, έως την παραγωγική εμπειρία των laptops, των συσκευών "all-in-ones" καθώς και άλλων εξειδικευμένων συσκευών για επιχειρήσεις. Πολλές από αυτές τις νέες συσκευές διαθέτουν λειτουργία αφής και προσφέρουν βελτιωμένη επεξεργαστική ισχύ, καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, βελτιωμένο σχεδιασμό, και όλα αυτά σε ένα ευρύ φάσμα τιμών.
 

 
Τα Windows 8.1 προσφέρουν πολλές βελτιώσεις εξατομίκευσης, λειτουργιών και καινοτομιών, όπως τα ακόλουθα:
 
Εξατομικευμένη χρήση. Μια βελτιωμένη και πιο εξατομικευμένη Οθόνη Έναρξης με πολλά μεγέθη σε live tiles, μεγαλύτερη ποικιλία σε φόντα επιφάνειας εργασίας και χρώματα, έτσι ώστε κάθε συσκευή Windows να δείχνει εντελώς μοναδική και προσωποποιημένη για τον χρήστη. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν πώς θα ξεκινήσουν την εμπειρία τους στα Windows: Με την Οθόνη Έναρξης ή απευθείας στο οικείο περιβάλλον επιφάνειας εργασίας των Windows, ενώ παράλληλα όλες οι συσκευές τους συγχρονίζονται με τον Microsoft λογαριασμό τους.
                                             
Πιο οικεία και εύκολα στην περιήγηση. Επιστρέφοντας στην παραδοσιακή εμπειρία Windows, τα Windows 8.1 φέρνουν πίσω το κουμπί "Έναρξη", για μια πιο οικεία περιήγηση. Η αναβαθμισμένη προβολή των εφαρμογών επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν όλες τις εφαρμογές ταυτόχρονα, να έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτές και να μπορούν με την εφαρμογή ‘Help & Tips’ να βρίσκουν ό,τι βοήθεια και πληροφορία επιθυμούν σχετικά με την περιήγηση στα Windows 8.
 
 
Ευκολότερη Αναζήτηση. Η νέα Έξυπνη Αναζήτηση του Bing παρέχει στον χρήστη τον πιο εύκολο τρόπο αναζήτησης στη συσκευή ή στο Διαδίκτυο, με μια όμορφη και εύκολη περιήγηση που είναι σχεδιασμένη για λειτουργία αφής. Απλώς, σύρετε με το δάχτυλό σας ή πληκτρολογήστε από την Οθόνη Έναρξης και η Έξυπνη Αναζήτηση θα το εντοπίσει-είτε είναι έγγραφο στον υπολογιστή σας, είτε άλμπουμ φωτογραφιών στο cloud, μια αγαπημένη εφαρμογή, ένα τραγούδι από το Xbox music ή μια ιστοσελίδα.
 
Μεγάλη ποικιλία εφαρμογών και υπηρεσιών από την Έναρξη. Τα Windows 8.1 προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία άμεσης χρήσης και λειτουργίας. Προσφέρουν ποικιλία εφαρμογών και υπηρεσιών διαθέσιμες από την οθόνη Έναρξης, επιτρέποντας στους πελάτες να κάνουν όλα όσα αγαπούν στα Windows, εύκολα και γρήγορα, όπως το να συνομιλούν με τους φίλους και την οικογένεια τους μέσω Skype, απλοποιημένη αποστολή email στην εφαρμογή Mail, προβολή ταινιών και τηλεοπτικών shows μέσα από το Xbox Video, ανακάλυψη μιας νέας συνταγής με τις εφαρμογές Food και Drink του Bing, ή ακόμα δωρεάν αναπαραγωγή μουσικής με streaming μέσω του Xbox Music. Τα Windows 8.1 έρχονται επίσης με τον νέο γρήγορο και ευέλικτο Internet Explorer 11, τον browser που είναι ιδανικά σχεδιασμένος και για συσκευές αφής. Ο Internet Explorer 11 προσφέρει εξαιρετική εμπειρία σε συσκευές αφής, είναι ακόμα γρηγορότερος, συγχρονίζει το ιστορικό περιήγησης, τα αγαπημένα και τις ρυθμίσεις μεταξύ όλων των Windows 8.1 συσκευών σας. Τα Windows 8.1 υποστηρίζουν επίσης τη 3D εκτύπωση, προσφέροντας plug-and-play υποστήριξη για 3D εκτυπωτές και επιτρέποντας στις εφαρμογές να εκτυπώνουν 3D εργασίες και να αναγνωρίζουν 3D τύπους αρχείων. 
 
 
Τα καλύτερα για multi-tasking και παραγωγικότητα. Τα Windows 8.1 επιτρέπουν στους χρήστες τη δυνατότητα προβολής και χρήσης μέχρι 4 εφαρμογών ταυτόχρονα, τη μία δίπλα στην άλλη, με ευέλικτη προσαρμογή μεγέθους των παραθύρων κάθε εφαρμογής στην οθόνη και βελτιωμένη υποστήριξη σε πολλαπλές οθόνες, επιτρέποντας στους χρήστες να προβάλλουν την επιφάνεια εργασίας τους ή τις εφαρμογές από το Windows Store σε κάποια ή όλες τις οθόνες τους.
 
Βαθιά ενσωμάτωση υπηρεσιών Cloudμε το SkyDrive. Με τα Windows 8.1 γίνεται η εργασία πιο εύκολη από ποτέ καθώς εξασφαλίζουν συνεχή πρόσβαση στα αρχεία από οπουδήποτε και οποιαδήποτε συσκευή. Με την εφαρμογή SkyDrive οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν, να επεξεργαστούν, να αποθηκεύσουν και να μοιραστούν αρχεία οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή και αν χρησιμοποιούν.
 
 
 
Ένας νέος όμορφος σχεδιασμός του WindowsStore. Ο νέος σχεδιασμός του Windows Store κάνει ακόμα ευκολότερη την προβολή των εφαρμογών και διευκολύνει τους χρήστες να αποκτήσουν τις εφαρμογές που επιθυμούν. Νέες κατηγορίες, όπως η "New & Rising" διευκολύνει την ενημέρωση και την περιήγηση στις πιο πρόσφατες εφαρμογές. Προσωποποιημένες προτάσεις που χρησιμοποιούν το  εξελιγμένο σύστημα επιλογής του Bing, διευκολύνουν τον χρήστη να βρει νέα ‘αγαπημένα’. Με τα Windows 8.1 οι εφαρμογές ενημερώνονται αυτόματα έτσι ώστε να διαθέτετε πάντοτε την πιο πρόσφατη και καλύτερη έκδοση κάθε εφαρμογής, όπως το νέο Paint που περιλαμβάνει ακουαρέλες, ένα νέο σετ μολυβιών γραφίτη και ένα μοντέρνο interface για εξαιρετικές δημιουργίες. Νέες και αναβαθμισμένες εφαρμογές προσφέρονται συνέχεια στο Store όπως το Evernote, το Facebook, το Hulu Plus, το NetFlix, το Adobe PhotoShop Express, το eBay και το NOOK.
 
 
Για πληροφορίες σχετικά τη γκάμα των νέων, άμεσα διαθέσιμων Windows συσκευών ή των συσκευών που προβλέπεται η κυκλοφορία τους την εορταστική περίοδο επισκεφθείτε το www.windows.com/shop  όπου θα βρείτε συσκευές για όλες τις ανάγκες και τα επίπεδα τιμών που επιθυμείτε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Windows 8.1, παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.blogs.windows.comκαι το www.microsoft.com/en-us/news.


z3et

Δεν θα βγει ως update ε?

Δεν θα βγει ως update ε? Χμμμ...

Red Bear

THIS IS DESKTOOOOOOP !!!!!

Μακρυά απο αυτο το κακασχημο, δυσχρηστο και ταμπλετοστραφες λειτουργικο. Η εταιρεια που δημιουργησε τα Windows και μας εδωσε τα αθανατα ΧΡ και τα ολοκληρωμενα 7, ερχεται τωρα να "σκοτωσει" τα desktop συστηματα και λειτουργικα με αυτο το παναθλιο κατασκευασμα που μπορει να αρεσει στη γενια των "άμπαλων" ταμλετακηδων που ομως δεν εχουν ιδεα πως ηταν ενα λειτουργικο γραφειου στην εξελιξη και ολοκληρωση του (Win 7) πριν παραδωσει τη θεση του στο ΕΚΤΡΩΜΑ που λεγεται Win 8, ακομα κι αν αυτο ειναι φτιασιδωμενο (8.1)

Θελεις να πουλησεις το σκουπιδι αυτο σαν λειτουργικο για desktop συστηματα αγαπητη Microsoft ?
Come and get us !!!
THIS IS DESKTOOOOOOP !!!!!

Fotios

Desktop

Το Desktop ζει και βασιλεύει μέσα στα Windows 8/8.1, και σιγά σιγά θα δώσει την θέση του στο Metro UI. Οι Νεάντερταλ μπορείτε να επιστρέψετε στις σπηλιές σας.

Red Bear

Kαι οι "αμπαλοι" ?

...σαν κι εσενα Φωτακη μου στα ταμπλετακια σας.
Βρε τι θα ακουσουμε απο τον καθε ασχετο !

Fotios

Ο σχετικός

Πρόσεξε μη πάθεις τίποτα απ' την πολλή γνώση!

z3et

Το flaming εδω δεν πολυ

Το flaming εδω δεν πολυ περναει, οποτε ηρεμα...

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Users

0 χρήστες and 24 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top