Η LG ανακοίνωσε τα νέα tablets της σειράς G Pad, 7, 8 και 10,1 ιντσών

Press News

Η LG Electronics προσθέτει τρία νέα μοντέλα tablets στην σειρά G Pad, προσφέροντας έτσι περισσότερες επιλογές στους χρήστες. Οι νέες συσκευές G Pad -G Pad 7.0, G Pad 8.0 και G Pad 10.1- θα αποκαλυφθούν στο MedPI 2014, στο Μονακό, από τις 13 έως και τις 16 Μαΐου.

"Οι καταναλωτές μας λένε ότι θέλουν μία ευρύτερη ποικιλία συσκευών που προσφέρουν αρκετά μεγάλες οθόνες, χωρίς περιορισμούς στη φορητότητα", είπε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. "Σε αντίθεση με τα smartphones, τα tablets δεν συγκαταλέγονται στην κατηγορία ‘ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλους’. Έτσι σχεδιάσαμε την σειρά G Pad για να απευθυνθούμε σε ένα ευρύ κοινό χρηστών, και σε όσους δίνουν προτεραιότητα στην φορητότητα, αλλά και σε εκείνους που θέλουν την καλύτερη δυνατή multimedia εμπειρία. Η σειρά G Pad ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη".

Τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων G Pad tablets της LG είναι:

  • G Pad 7.0: Σχεδιασμένο για να μπορεί να κρατηθεί με το ένα χέρι, το μικρότερο tablet της LG είναι ένας on-the-go κόμβος ψυχαγωγίας, που προσφέρει τόσο φορητότητα αλλά και ισχύ.
  • G Pad 8.0: Με οθόνη 8 ιντσών, το μεσαίου μεγέθους tablet της LG, προσφέρει μια καθηλωτική multimedia εμπειρία και άνετο multitasking.
  • G Pad 10.1: Με τη μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία, το 10,1 ιντσών tablet της LG προσφέρει ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Τα νέα μοντέλα tablet της σειράς G Pad περιλαμβάνουν επίσης τις καλύτερες λειτουργίες UX της LG, όπως το QPair 2.0 και το Knock Code. Χάρη στην ενημερωμένη έκδοση της λειτουργίας QPair, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο G Pad 8.3, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν εύκολα με τα Android smartphones τους μέσω Bluetooth, για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις κλήσεων και μηνυμάτων, και να απαντούν άμεσα από το G Pad τους.

Επιπλέον, η λειτουργία Knock Code δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ενεργοποιούν και να ξεκλειδώνουν τα LG smartphones τους με εύκολο τρόπο, εισάγοντας έναν προσωπικό συνδυασμό στην οθόνη της συσκευής. Το Knock Code προσφέρει άνεση και ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού ο κωδικός των δύο έως οχτώ χτυπημάτων μπορεί να εισαχθεί σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης, επιτρέποντας περισσότερους από 80.000 δυνατούς συνδυασμούς.

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα G Pad Tablets της LG, συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών και της διαθεσιμότητάς τους, θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 27 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top