Το φθινόπωρο του 2015 έρχεται το Halo 5

Η Microsoft ανακοίνωσε πως η επόμενη συνέχεια της σειράς Halo, το Halo 5: Guardians όπως θα είναι ο πλήρης τίτλος του παιχνιδιού, θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του επόμενου χρόνου.

Την ανάπτυξη του Halo 5, έχει αναλάβει ξανά η 343 Industries η οποία είχε κάνει πολύ καλή δουλειά στο Halo 4 παρά τα παράπονα που είχαν ακουστεί κυρίως στο κομμάτι του multiplayer. Η εταιρεία μας υπόσχεται ενα ομορφότερο και μεγαλύτερο Halo, για πρώτη φορά στα 60fps το οποίο θα βασίζεται σε μια ολοκαίνουριο μηχανή γραφικών.

Παράλληλα ανακοινώθηκε οτι και η βασισμένη στο Halo τηλεοπτική σειρά, για την οποία είχαμε πρωτοακούσει κατά την διάρκεια της περσινής E3, θα αρχίσει να μεταδίδεται την ίδια περίοδο.

Στο περιθώριο της ανακοίνωσης για το Halo 5: Guardians, έχει αναπτυχθεί και μια φημολογία σχετικά με την κυκλοφορία ενός Master Chief Collection πακέτου μέσα στο 2014, που θα περιέχει τα πρώτα 4 βασικά παιχνίδια της σειράς (δίχως δηλαδή τα Halo 3:ODST και Halo Reach στα οποία δεν συμμετείχε ο Master Chief) σε HD remake για το XBOX One. Το project φέρεται να έχει αναλάβει η Saber Interactive που μας είχε δώσει το Halo: Combat Evolved Anniversary, το HD remake του πρώτου Halo δηλαδή στο XBOX 360.

Πολλά Halo νέα για μια μέρα, δίχως όμως κάτι χειροπιαστό. Το οτι η ανακοίνωση έγινε αμέσως μόλις έγινε γνωστή η απογοητευτική παρουσία της Microsoft στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών για τον Απρίλο, πουλώντας μόλις 115.000 XBOX One, μας βάζει σε υποψίες για την χρονική στιγμή που επιλέχθηκε..


voltmod

Το timing ήταν κατάλληλο...

Το timing ήταν κατάλληλο... όπως το λες. Μεγάλο παιχνίδι κάνει η Microsoft "για να το γυρίσει", για να δούμε...

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 46 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top