Η LG παρουσιάζει το KizON, την πρώτη wearable συσκευή ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά

Press News

Η LG Electronics διευρύνει την εμπειρία των wearable συσκευών της απευθυνόμενη σε γονείς με τη νέα φορητή συσκευή KizON που φοριέται στον καρπό του χεριού. Το KizON, που αποτελεί την πιο πρόσφατη wearable συσκευή της LG, είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά που είναι ακόμα στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό και προσφέρει στους γονείς έναν εύκολο τρόπο να γνωρίζουν πάντα που βρίσκονται τα παιδιά τους.

Χρησιμοποιώντας υπηρεσίες GPS και WiFi, το KizON παρέχει πληροφορίες για την τοποθεσία των παιδιών σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας έτσι στους γονείς να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τη θέση τους με το smartphone ή το tablet τους. Με τη λειτουργία One Step Direct Call, οι γονείς μπορούν εύκολα να επικοινωνήσουν με τα παιδιά τους και να τους δώσουν ακόμα και πληροφορίες για τα διάφορα μέρη που βρίσκονται κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επιπλέον, με το KizON μπορούν και τα παιδιά να καλέσουν τους γονείς τους πατώντας το κουμπί One Step Direct Call, το οποίο κάνει κλήση σε προεπιλεγμένο αριθμό τηλεφώνου και μπορεί να αλλάξει μέσω smartphone ή tablet με λειτουργικό Android 4.1 ή οποιαδήποτε μεταγενέστερη έκδοση. Εάν το παιδί δεν απαντήσει σε μία από τις προεπιλεγμένες κλήσεις μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα, το KizON αυτόματα θα δεχτεί την κλήση, συνδέοντας τους γονείς και επιτρέποντάς τους να ακούσουν μέσω του μικροφώνου. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του KizON είναι η λειτουργία Location Reminder, που επιτρέπει στους ενήλικους να ρυθμίσουν τη συσκευή έτσι, ώστε να παίρνουν ειδοποιήσεις για τη θέση των παιδιών σε συγκεκριμένες ώρες μέσα στην ημέρα.

Η μπαταρία του KizON έχει διάρκεια ζωής 36 ωρών και οι γονείς ειδοποιούνται μέσω του smartphone τους όταν η μπαταρία του πέφτει στο 25 τοις εκατό. Η συσκευή που φοριέται στο χέρι, σαν βραχιόλι, είναι φτιαγμένη από οικολογική Πολυθιουραιθάνη (Polythiourethane –PTU), η οποία είναι αδιάβροχη και ανθεκτική στους λεκέδες. Μία μεγάλη επιλογή από αξεσουάρ βασισμένα σε δημοφιλείς χαρακτήρες καρτούν θα είναι διαθέσιμη για το KizON, το οποίο θα διατίθεται σε τρία όμορφα χρώματα: μπλε, ροζ και πράσινο.

«Τα παιδιά, αλλά και οι ενήλικες αποτελούν το ιδανικό κοινό για τις wearable τεχνολογίες», δήλωσε ο Dr. Jong-seok Park, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην LG Electronics Mobile Communications Company. «Οι Wearable συσκευές μας επιτρέπουν να παραμένουμε συνδεδεμένοι χωρίς την αγωνία ότι θα χάσουμε τη συσκευή ή την άβολη διαδικασία να κουβαλάμε ένα μεγαλύτερο αντικείμενο στο χέρι ή την τσέπη μας. Στην LG έχουμε δεσμευτεί στην αναζήτηση ακόμα περισσότερων τρόπων, έτσι ώστε να ενσωματώνουμε αρμονικά τις wearable συσκευές στη ζωή των καταναλωτών μας, συμβαδίζοντας με το όραμά μας να ηγηθούμε της κατηγορίας αυτής».

Το KizON έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη Νότια Κορέα στις 10 Ιουλίου και θα είναι διαθέσιμο στις αγορές της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης το τρίτο τρίμηνο του χρόνου. Λεπτομέρειες για τη διαθεσιμότητά του και την τιμή του θα ανακοινώνονται σε κάθε χώρα ξεχωριστά.

Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά:

Μνήμη: 64MB RAM / 125MB ROM
Μπαταρία: 400mAh
Μέγεθος: 34.7 x 55.2 x 13.9 χιλιοστά
Χρώματα: Blue / Pink / Green
Δίκτυο: 2G / 3G


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 25 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top