Kαινούριο PC, για τα παντα ολα

harry_lostone

Κατάσταση:

Εγγραφή: Σεπ 2009

Καταχωρήσεις: 952

Καλημερα,
ηρθε η ωρα να φτιαξω το pc μου,ειπαμε απο φθινωπορο να ειναι ετοιμο !
ειχα ξεκινησει μια εισαγωγη πριν εναμησι μηνα εδω
και τωρα ηρθε η ωρα να υλοποιησουμε.

case
ssd (λογισμικο)
hdd (αρχεια) (στην πορεια θα μπει και 2ος)
ram (δεν χρειαζομαι πανω απο 1600mhz)

για επεξεργαστη εχω κολλησει στον i5-4670k για να τον υπερχρονισω ελαφρα καποια στιγμη (στα 4,3 περιπου),αλλα και για να μου μεινει η μητρικη (1150) για μια γενια τουλαχιστον,που αποτι φαινεται θα υποστηριζεται.ο 4770κ πιστευω οτι ειναι υπερβολικος για αυτα που θελω και δεν αξιζει να επενδυσω τη δεδομενη στιγμη πανω του.μετα απο μπολικο ψαξιμο......προτιμησα ιντελ απο amd και νομιζω θα επιμεινω.

για τροφοδοτικο,δεν ξερω αν ειναι υπερβολικα τα 750w gold (το modular) ,αυτο παντως ηταν απο τα τοπ που βρηκα.αν το φερνουν ελλαδα.

καρτα γραφικων,νομιζω οτι η gtx760 2gb μου ειναι υπεραρκετη,δεδομενου οτι σε 1-2 χρονια θα μπει και μια δευτερη με sli.συγκεκριμενα ειχα σταμπαρει αυτην , δεν ξερω αν υπαρχει ελλαδα (ναι,ειχα βρει ολα τα αντικειμενα απτο newegg παναθεμα με Tongue ),και δεν ξερω αν αξιζει..

επιμαχο θεμα η mobo.εχω βρει μερικες z87 που λογικα μου κανουν,αλλα θελω να ειναι σωστη.max 200Ε (αυτο λεγεται overkill!)
οπως ειπαμε,να υποστηριζει φυσικα Sli και usb 3.0,για raid στους σκληρους παιζει ρολο ?!

πληκτρολογιο ποντικι κλαιν,θα βρω με ενα 30αρι να μου αρεσουν.

οθονη,μεχρι 24" στα ~200Ε,τι να παρω ??? δεν ξερω τιποτα,led lcd LSD,το σιγουρο που θελω ειναι να εχει εγγυηση στα pixel.

εν καιρω,θα αγορασω ups και μια σωστη εξωτερικη καρτα ηχου (πιθανοτατα usb ετσι οπως γιναμε).

επι το εργο,το pc θελω να τρεχει ολα τα παιχνιδια κομπλε.νταξ,αν μιλαμε για ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ game το οποιο θελει της παναγιας τα σωβρακα (metro/crysis κτλ),θα το παιξω σε χαμηλοτερα γραφικα,δεν υπαρχει θεμα.αλλα dota 2,diablo 3,pro και αμαξια τα θελω να ειναι πενα.επισης να μπορω να ανοιξω 10 τραπεζια ποκερ ή 20 tabs στον firefox και να μην βγαζει καπνους,
και ενα σημαντικο,να μην κωλωσει σε cad/autocad (νταξει δεν θα χτισω και το γηπεδο της αεκ),και φυσικα να τραβαει κομπλε τα προγραμματα μουσικης (virtual,FLstudio,cubase κτλ).στα τελευταια παιζει ρολο κυριως η καρτα ηχου βεβαια,αλλα μην μας τα χαλασουν τα υπολοιπα !

αυτα σε γενικες γραμμες.δεν θελω να γραψω budget οπως εχω ξαναπει,στα λεφτα που εχω γραψει ηδη για καθε πραγμα,αν ειναι τοσο απαραιτητο,θελω ΟΛΑ τα παραπανω να βγουν απο 900 ξερω γω (ναι,κανε ονειρα) μεχρι .....1400 ? οσο λιγοτερα τοσο καλυτερα,χωρις να ριξουμε απαιτησεις ομως.

θελω γνωμες για αυτα που εχω επιλεξει (αν με τα ιδια λεφτα προτεινετε κατι καλυτερο),μια μητρικη να μη μασαει και να σηκωσει τα παντα απο τις μελλοντικες αναβαθμισεις,αν κατι πρεπει να λαβω στα υποψιν.
δεν βιαζομαι καθολου,το συζηταμε αν θελετε Drunk ,να μην κανουμε κανα λαθος,ειπαμε πρωτο pc στα 23.5 μου χρονια,να φυγει το απωθημενο.

ευχαριστω πολυ πολυ για την οποια βοηθεια !


z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488

Δωσε μια συγκεκριμενη τιμουλα ρε συ για τον πυργο. Δεν μπορω να σου προτεινω τιποτα ετσι. Να παμε σε μια μεση τιμη καπου στα 1200€?

ΥΓ: Το οποιο θα ειναι τουμπανο βεβαια θες δεν θες Tongue


harry_lostone

Κατάσταση:

Εγγραφή: Σεπ 2009

Καταχωρήσεις: 952

και ενα dvd-rw !!!! (εν καιρω να βαλουμε και ενα 2ο με blueray,για να ολοκληρωσω την καπιταλιστικη πανδεσια και την υπολογιστικη πληροτητα)

1200 με οθονη ? οτι θες ρε αρη,τωρα που τα βρηκα δεν τσιγκουνευομαι !

Τελευταία τροποποίηση από harry_lostone — Κυρ, 22/09/2013 - 13:50.
____

what the hell am i doing here ?
i don't belong here..


harry_lostone

Κατάσταση:

Εγγραφή: Σεπ 2009

Καταχωρήσεις: 952

αυτα που εχω βαλει πανω,βγαινουν γυρω στα 1300 με οθονη.κανε τα μαγικα σου !

απο διαφορετικα μαγαζια,το δεσιμο δικο μου (φιλομαθης μαστροχαλαστης γαρ,με βοηθεια απο γνωστη φυσικα).
αν ειναι ευκολο να εχουν ολα εγγυηση,δεν ξερω αν εννοειται οτι θα εχουν (τον 1 χρονο τουλαχιστον),απλα λεω...

Τελευταία τροποποίηση από harry_lostone — Κυρ, 22/09/2013 - 14:11.
____

what the hell am i doing here ?
i don't belong here..


z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488

harry_lostone wrote:
οτι θες ρε αρη,τωρα που τα βρηκα δεν τσιγκουνευομαι !

Sorry αλλα δεν μπορεσα να το προσπερασω αυτο... παμε... Laughing out loud

Επεξεργαστης
Μητρικη
Μνημες (X2)
Καρτα Γραφικων
SSD (top of the tops)
HDD
DVDRW
Τροφοδοτικο
Οθονη

1412€ Tongue

Κουτι... διαλεξε ενα που να σ'αρεσει.


harry_lostone

Κατάσταση:

Εγγραφή: Σεπ 2009

Καταχωρήσεις: 952

1412 χωρις κουτι....xaxaxa με πεθανες..... Laughing out loud αλλα μαρεσει,θα βγει δυνατο το παλικαρι,και θα του πεταξω τα ματια οξω !

αποριες.

16gb ram δεν ειναι υπερβολικα ? με 2χ4gb λες να εχω τιποτα θεματα σε κατι απο αυτα που θα κανω ??
νταξει μικρο το κοστος,απλα αν ειναι αχρειαστο...

τωρα,full tower εχει ενα φιλαρακι για πουλημα,αν ειναι καλο θα το παρω παμφθηνα (αρκει να εχει αυτα που θελω).αλλιως θα παρω το coolermaster το βοδι που εβαλα πιο πανω.οποτε μαζι με τα παρελκομενα με κοβω για 1600 ακατεβατα...

Spoiler: Highlight to view
δεν μαμιεται,να ναι καλα η θεα τυχη που μας αγαπαει

επισης,η οθονη λιγο τσιμπημενη αλλα μαλλον αξιζει.ειμαστε και σινεφιλ τρομαρα μας...ερωτηξη.
προτιμουμε led απο lcd σωστα ? επειδη βλεπω κατι προσφορες σε μεγαλομαγαζα,τι αλλο να κοιταξω -εκτος απο led και 24"- ? αν ειναι να γλιτωσω κανα πενηνταρι να αγορασω το diablo !!!

τοπ οφ δε τοπς αυτος ο ssd ??? οχι οτι το σνομπαρω....απλα....εσυ ξερεις ! αυτον θα παρω (ελπιζω να μην πεθανει νωρις).

ετσι κι αλλιως περιμενουμε την μισθοδοσια,εχουμε κανα δυο μερουλες καιρο,θα σας πρηξω !

____

what the hell am i doing here ?
i don't belong here..


z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488

Μεραα.

Δεν ειναι αναγκη να πας σε full tower.

Σου εβαλα 2 x 8 για πολλους λογους. Οι τιμες των DDR3 τον τελευταιο καιρο εχουν παρει την ανιουσα, οποτε οσο περισσοτερο παρεις τωρα τοσο πιο κερδισμενος θα βγεις μελλοντικα. Απο, τα τελη, του 2014 αναμενουμε τις DDR4 οποτε ειναι σιγουρο πως οι τιμες των DDR3 δεν προκειται να ξαναπεσουν. Ειδικα και μετα το ατυχημα που εγινε στο εργοστασιο της Hynix (κατασκευαστης). Μπορει να μην ανεβουν οι τιμες κατα πολυ αλλα θα μεινουν σε υψηλα επιπεδα για αρκετο διαστημα ακομα. Ετσι σου μενει και χωρος για αλλα δυο modules (αν βρεις καμια καλη ευκαιρια μελλοντικα με αλλο ενα 16GB kit... θα εισαι κομπλε για παντα... λεμε τωρα Tongue ).

Ναι ειναι λιγο, αν θες παμε και σε 23αρα. Η αληθεια ειναι πως θα το προτιμουσα. Πχ αυτη. Περιληπτικα να σου πω πως LED και LCD ειναι δυο διαφορετικα πραγματα. LED ειναι ο τυπος του φωτισμου της οθονης και LCD ο τυπος της οθονης. Δηλαδη ολες οι LED τηλεορασεις εινα LCD, αλλα οχι και το αναποδο Tongue Anyway... ε, πλεον δεν υπαρχει και καποια που να μην ειναι LED οποτε δεν ψαχνουμε κατι πανω σε αυτο.

Ναι ο Vertex 450 ειναι ενα κλικ πανω απ'ολους τους υπολοιπους (840 Pro, Vector, Vertex 4, Neutron GTX) σε επιδοσεις. Βεβαια οι αλλοι εχουν 5ετη εγγυηση και αυτος 3. Αν το θεωρεις πως ειναι πολυ σημαντικο μπορεις να μεινεις στον 840 Pro που ειχες διαλεξει εξ'αρχης (εναλλακτικα θα προτεινα και τον OCZ Vector). Οπως και να'χει βασικα, οποιον και να διαλεξεις απ'ολους αυτους θα εισαι 100% ικανοποιημενος.

ΥΓ: Περι μουσικης, θες και 2η, εκτος της μητρικης, καρτα ηχου?

ΥΓ2: Ασε το Diablo και πιασε το BF4. Μιλαω εκ πειρας...


harry_lostone

Κατάσταση:

Εγγραφή: Σεπ 2009

Καταχωρήσεις: 952

full tower θελω για καλη καλη ψυξη,και για να εχω χωρο να κινηθω οπως θελω.μπορει να χρειαστω κι αλλους Hdd στην πορεια,και ειδικα αν γινουν o/c και sli,αν μελλοντικα βαλω και μια υδροψυξη ?
ας υπαρχει μπολικος χωρος κι ας ειναι αδειο στην αρχη.δεν ξαναγοραζω tower εγω ! Tongue

οκ,κραταω ως εχουν τις ram και τον ssd (3 χρονια ειναι μια χαρα.στα 2 τον πουλαω και παιρνω κανεναν 300αρι ssd φθηνοτερα απο τωρα).

για την οθονη,ημουν σπιτι ενος φιλου,δεν ηξερε ποσες ιντσες ειναι η οθονη Tongue ,πηρα μεζουρα και εκανα μια διαιρεση και βγηκε 23,5. ακομα και λαθος να εκανα και να ηταν 24,ηταν ....αρκετα μεγαλη.σε επιπεδο "παιξε απο πιο μακρια,σε λιγο θα σε ρουφηξει". βολευει βεβαια για ταινιες.να μην βρω μια 23αρα με εγγυηση 0 καμενων pixel ?αυτη που εβαλες πχ λεει "3 Έτη Οn-Site από κατασκευαστή, 1 Bright or 6 Dark Sub-Pixels Warranty Replacement".

καρτα ηχου ναι.μια μαχιμη στα 2-3 κατοσταρικα,την εχω ηδη στο ματι.θα γινει home studio εδω μεσα ! φαντασου δεν θα παρω 5.7-7.1 ηχεια,αλλα μονιτορς.

το diablo 3 φιλε,μπορει οντως να μην "σπερνει" αλλα ειναι αποθημενο απο τα 00's που τερματισα για νιοστη φορα το 2.θυμασαι ποσα χρονια περιμεναμε να βγει ? πιστολιδια να σου πω,δεν μου εκαναν κλικ γενικα.εκτος απο λιγο λιωσιμο counterstrike/mohaa στην ηλικια που πηγαιναμε σε net.αλλα το συστημα μου θα αντεχει games γενικα,θα πειραματιστω και θα δω με τι θα καω τις κρυες αφραγκες νυχτες του χειμωνα Tongue

____

what the hell am i doing here ?
i don't belong here..


z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488

Τοτε κοιτας κατι σε LG. Αλλα απ'οτι θυμαμαι οι εγγυησεις τους δεν διαφερουν και πολυ, εχει παραθυρακια το Zero Dead Pixel που εχει. Δεν τον θυμαμαι επ'ακριβως ομως, πρεπει να το ψαξω.

Οχι και 2-3 κατοσταρικα ρει. Εκτος και αν θες και μικτη μαζι Laughing out loud

ΥΓ: BnB? Tongue


harry_lostone

Κατάσταση:

Εγγραφή: Σεπ 2009

Καταχωρήσεις: 952

χμμμμ,και bnb Drunk

____

what the hell am i doing here ?
i don't belong here..


harry_lostone

Κατάσταση:

Εγγραφή: Σεπ 2009

Καταχωρήσεις: 952

επειδη το κουραζω πολυ.....αυτη αξιζει για 20Ε παραπανω ? ειναι ακριβως η ιδια απλα σε tv monitor.τηλεοραση δεν βλεπω,βλεπω ομως μπαλα (και ο γαυρος οδευει προς europa ligue,αρα ant1 Tongue ). "χανει" κατι αν ειναι και tv ? ετσι για να υπαρχει δηλαδη...,

Τελευταία τροποποίηση από harry_lostone — Δευ, 23/09/2013 - 15:24.
____

what the hell am i doing here ?
i don't belong here..


z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488

Οχι δεν χανεις τιποτα μια χαρα ειναι (εχω αυτη).


harry_lostone

Κατάσταση:

Εγγραφή: Σεπ 2009

Καταχωρήσεις: 952

και συνεχιζω να εφευρισκω προβληματα.τα περισσοτερα μου τα εβαλες απο το digital master.βλεπω οτι εχει εδρα στην κρητη....το εβαλες στην τυχη υποδεικνυοντας μου απλα τα parts ή εχεις ψωνισει και ξερεις οτι ειναι καλοι ?
(σημειωση,στο skroutz εχει 4/5 σε 120 κριτικες,σιγουρα δεν λεει πολλα αυτο,αλλα λεει "κατι",ιδιαιτερα αν ειναι να παρω 8/9 πραγματα απο εκει).επισης για να μου φερει απο κρητη,θα τα δωσει σε καποια μεταφορικη (της κακιας ωρας) και ..... οκ,πες τυχον μη λειτουργικα τα επιστρεφω για αλλαγη.τα στελνω δηλαδη κρητη,επιβεβαιωνουν την ζημια,μου στελνουν καινουριο......κουραση !
αν ειναι αθηναιος και μου το φερει χαλασμενο θα παω απο το μαγαζι να μου δωσει καινουριο,και θα του παρω και κανενα αναλωσιμο για την ταλαιπωρια (ειμαι πολυ κακος αμα θελω Evil Tongue ).

αν στα παραπανω μου πεις "νταξ καλο μαγαζακι ειναι αλλα αν ειναι ετσι.....παρτα απο οπου θες!" ....
ερωτηση (ω ναι!)
η καρτα γραφικων που μου εβαλες βλεπω οτι ειναι τουμπανελι,ισως η καλυτερη 760.
αλλα νομιζω πως δεν βρισκω αλλο μαγαζι να την δινει....

και ασχετο....η ελλαδα ειναι ακριβη ή η αμερικη φθηνη ? αν ημουν αμερικανος the same built would cost about thirty five percent down ! Drunk

Τελευταία τροποποίηση από harry_lostone — Τρι, 24/09/2013 - 01:14.
____

what the hell am i doing here ?
i don't belong here..


harry_lostone

Κατάσταση:

Εγγραφή: Σεπ 2009

Καταχωρήσεις: 952

βασικα οκ....
θα παρω 2 προιοντα απο αυτους,που βλεπω οτι εχουν διαφορα στην τιμη με αλλους.
χεστο απο πανω ποστ.

να παρω αυτη που μου ειπες ή για 20 παραπανω αυτη ? Laughing out loud

Spoiler: Highlight to view
yeap,τραγικα αναποφασιστος ανθρωπος,να το ξερεις !

____

what the hell am i doing here ?
i don't belong here..


Steve24

Κατάσταση:

Εγγραφή: Σεπ 2013

Καταχωρήσεις: 11

Βασικα μπορεις να πας και σε μια gtx770 αν εξοικονομησεις χρηματα απο οθονη και κουτι.Για παραδειγμα μπορεις να πας σε αυτην την 24αρα οθονη http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=53597 και σε αυτο το κουτι http://www.msystems.gr/index.php?category=1224&product=14958 και πας σε αυτην την καρτα http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=48acb554-6a9a...

Τελευταία τροποποίηση από Steve24 — Τρι, 24/09/2013 - 13:20.

z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488

Εχω αγορασει δυο φορες απο αυτους (τροφοδοτικο και SSD, 180€ εκαστοι). Δεν χρειαστηκα RMA μεχρι τωρα αλλα απ'οτι εχω διαβασει ειναι σωστοι σε αυτο το θεμα. Τωρα βεβαια, εννοειται πως αγοραζεις απ'οπου θες. Απλα εκανα μια σουμα εκει για χαρη ευκολιας (και τιμων η αληθεια ειναι).

Τωρα για την Αμερικη, ειναι ελαχιστα πιο φθηνη αλλα εμας μας μαμαει η ισοτιμια $/€ (μεταφορικα κλπ κλπ).

ΥΓ: +1 στον Steve.

Τελευταία τροποποίηση από z3et — Τρι, 24/09/2013 - 14:38.

harry_lostone

Κατάσταση:

Εγγραφή: Σεπ 2009

Καταχωρήσεις: 952

οκ,ειμαι εγω....ειστε ομως και σεις......θα ξεφυγουμε,μην με παρασερνετε ρεεεεε

λοιπον,κουτι δεν αλλαζω (αλλωστε απο αυτο που προτεινει ο steve 20 euro διαφορα ειναι).οθονη θα δω να βρω σε προσφορα καποια 23-24 (πιθανοτατα LG).
την 770 την ειχα δει.αλλα 400 ευρω για gpu....ειναι υπερβολικα για εμενα που δεν παιζω ολη μερα games...βλεπω βεβαια τα νουμερα της και την λιγουρευομαι,αλλα δε λεει να ξεφυγω αλλο απο το μπατζετ.
λοιπον,η zotac 760 στα 2 gb kai sta 260E με καλυτερες συχνοτητες απο την gigabyte 760 (ομως στα 4gb) με 30 ευρω παραπανω.

τελευταια ερωτηση
αν μελλοντικα κανω και SLI με μια ιδια,ποια απο τις 2 αξιζει περισσοτερο ?
μια υποκειμενικη γνωμη σε αυτο και τελος.θα τα παρω ως εχουν τα υπολοιπα γιατι με κουρασα και μενα...

____

what the hell am i doing here ?
i don't belong here..


z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488

Δεν εχουν νοημα τα 4GB... καλα καλα δεν εχουν τα 3, σιγουρα οχι στην αναλυση που θα παιζεις. Αν σου αρεσε η Zotac τσιμπα την, ειναι απο τις κορυφαιες υλοποιησεις.

Παρε οποια σου αρεσει τωρα, μελλοντικα, θα παρεις την πιο φθηνη που θα βρεις. Δεν χρειαζεται να ειναι ιδιες.


harry_lostone

Κατάσταση:

Εγγραφή: Σεπ 2009

Καταχωρήσεις: 952

δεν χρειαζεται να ειναι ιδιες,αλλα νομιζω πως η χαμηλοτερη θα ριξει την πιο δυνατη στα δικα της "μετρα".
εχεις δικιο παντως,πρεπει να μαζεψω την υπερβολη μου !

τελος παντων,μου εβαλαν τα χρηματα,κανω το βραδυ τις παραγγελιες και απο βδομαδα θα το εχω ολοκληρο...

____

what the hell am i doing here ?
i don't belong here..


toutsi

Κατάσταση:

Εγγραφή: Όκτ 2012

Καταχωρήσεις: 103

ΠΟΥΛΑΩ
ASUS SABERTOOTH Z77
INTEL i5 3570
KINGSTON HYPERX 8GB(2x4GB)
430 ΕΥΡΩ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ
ΑΚΟΜΗ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ZALMAN LQ-310 ΓΙΑ 60 ΕΥΡΩ
ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΗΥΣΗ


harry_lostone

Κατάσταση:

Εγγραφή: Σεπ 2009

Καταχωρήσεις: 952

θα το εχω στα υποψιν τουτσι για εναν φιλο που θα φτιαξει pc σε λιγες μερες,θα σε βρω στο blogspot οταν ειναι...

____

what the hell am i doing here ?
i don't belong here..


harry_lostone

Κατάσταση:

Εγγραφή: Σεπ 2009

Καταχωρήσεις: 952

μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλη κουβεντα μην πεις !
τα μισα τα εχω παραγγειλει απο τους κρητικους γιατι ηταν οι μονοι που τα ειχαν.αν στην πορεια προκυψουν κι αλλες ελλειψεις,θα συνεχισω να προσθετω εκει προιοντα Tongue

____

what the hell am i doing here ?
i don't belong here..


toutsi

Κατάσταση:

Εγγραφή: Όκτ 2012

Καταχωρήσεις: 103

toutsi4ever@gmail.com
εδω θα με βρεις !!!


toutsi

Κατάσταση:

Εγγραφή: Όκτ 2012

Καταχωρήσεις: 103

ΑΚΟΜΗ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ


harry_lostone

Κατάσταση:

Εγγραφή: Σεπ 2009

Καταχωρήσεις: 952

πηρα σημερα τα πρωτα "κομματια".πληκτρολογιο (δεν γουσταρω ασυρματα πραγματα και μπαταριες),φωτιζομενα πληκτρα και πολυ σοφτ.
και πηρα ακουστικα-μικροφωνο gaming με 35Ε (δεν τα βρισκω στο site),στο 50% δεν ακουω ουτε το τηλεφωνο,εχουν και φωτακια μπλιμπλικια σκατακια,εχω ξεφυγει να ουμε.

ερωτηση.η case που εχω παραγγειλει εχει θυρα IEEE 1394,πιθανοτατα για καρτες ηχου.η mobo παλι,νομιζω δεν υποστηριζει κατι τετοιο,δεν ξερω αν εχει σημασια δηλαδη.
τωρα,εγω μπορω να βαλω καρτα ηχου firewire ???

____

what the hell am i doing here ?
i don't belong here..


z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488

Ναι ειναι η firewire αλλα δεν εχει να κανει (μονο) με τον ηχο. Ειναι σαν την USB ενα πραγμα, αλλα λιγοτερο διαδεδομενη. Δεν θα συνιστουσα να παρεις εξωτερικη καρτα ηχου... την εχει η μητρικη σου παντως.

Τελευταία τροποποίηση από z3et — Παρ, 27/09/2013 - 09:03.

harry_lostone

Κατάσταση:

Εγγραφή: Σεπ 2009

Καταχωρήσεις: 952

z3et wrote:
Ναι ειναι η firewire αλλα δεν εχει να κανει (μονο) με τον ηχο. Ειναι σαν την USB ενα πραγμα, αλλα λιγοτερο διαδεδομενη. Δεν θα συνιστουσα να παρεις εξωτερικη καρτα ηχου... την εχει η μητρικη σου παντως.

εννοεις οτι η μητρικη μου εχει και καρτα ηχου ή οτι η μητρικη μου υποστηριζει και firewire καρτα ηχου ? οτι εχει ενσωματωμενη μια το ξερω,αλλα ειναι casual,δεν πιστευω να αντεξει τα καφριλικια που θα της κανω εγω,θα αρχισει να τσιναει...

επειδη μιλησα με λιγο κοσμο,μου ειπαν καλυτερα εξωτερικη καρτα παντως,εχει καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα....οταν ερθει η ωρα θα το ψαξω κι αλλο βεβαια.απλα να ξερω αν μπορω να κοιταω και κατα firewire μερια


και ασχετο

αν παρω ups καποια στιγμη νομιζω θα ειναι υπερβολικο (αν και καθετι που τυχον καει,χτυπα ξυλο,θα χρεωνει και την τσεπη μου αρκετα με τα καπιταλοparts που πηρα), αλλα μια πριζα ασφαλειας νομιζω ειναι απαραιτητη.αυτη θα ειναι οκ φανταζομαι ετσι ? κατι δεν θα γλιτωσουμε αν γινει τιποτα (θα μπουν μονο τα του pc σε αυτην) ?
και κατι ακομα.κανενα φτηνο καλωδιο να τραβηξω απτο ρουτερ για να μην ειμαι με φλασακι,περι τα 30 μετρα (ναι,θα κανει κυκλο σε ολο το σπιτι Tongue ) ? βλεπω κατι περιεργα,μην παρω λαθος !

ps.η οθονη και 23αρα που ειναι μου φαινεται τεραστια !

Τελευταία τροποποίηση από harry_lostone — Κυρ, 29/09/2013 - 14:39.
____

what the hell am i doing here ?
i don't belong here..


z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488

Μαλλον εννοουν διακριτη καρτα ηχου (πχ αυτην). Γιατι η εξωτερικη... δεν. Σιγουρα θα εχεις latency, σιγουρα θα εχεις καποιον θορυβο και μειωμενη ενταση. Ναι η μητρικη σου εχει Firewire θυρα.

Για πολυπριζο της προκοπης δες αυτο. Για ethernet, και για τετοια αποσταση, πας σε cat6. Τωρα, σχετικα φθηνα ειναι αυτα... πχ αυτο.


harry_lostone

Κατάσταση:

Εγγραφή: Σεπ 2009

Καταχωρήσεις: 952

αυριο ή μεθαυριο ερχονται και τα τελευταια,εχω κανει κατι ψιλοσπαταλες με μπιχλιμπιδια.οταν δεθει θα ανεβασω την κοκκινομαυρη πανδεσια σε φωτο.

ρε συ z3et ομως,μια λιγο κουλη ερωτηση,γιατι εχω μπερδευτει.πηρα το πολυπριζο που μου εστειλες,οκ ?

λοπον,αυτο εχει 3 πριζες που λειτουργουν με το ON/OFF του διακοπτη,και εχει και 3 που ειναι "always on" ασχετως αν εγω το εχω στο Off.
τα 3 σημαντικα πραγματα που εχω,ειναι pc,οθονη και ηχοσυστημα.
το λαμπατερ,το mpeg4 και το τυχερο αντικειμενο της 6ης πριζας....ας καουν !

η ερωτηση ειναι................σε ποια απο τις 2 τριαδες πριζων θα μπουν τα σημαντικα ?????
γιατι δεν πολυβρισκω νοημα σε αυτο που αγορασα Laughing out loud

Spoiler: Highlight to view
κατι εχω καταλαβει πολυυυυ λαθος στην υποθεση

____

what the hell am i doing here ?
i don't belong here..


z3et
Global Moderator Editor

Κατάσταση:

Εγγραφή: Μαρ 2009

Καταχωρήσεις: 8488

Ολες εχουν προστασια απο υπερταση, οποτε, κουμπωσε τα οπου σε βολευει.


harry_lostone

Κατάσταση:

Εγγραφή: Σεπ 2009

Καταχωρήσεις: 952

με πακετωσαν με την καρτα ρεεεεε,να περιμενω λενε Sad
ευτυχως αυριο θα εχω ολα τα υπολοιπα να το ξεκινησω (να ναι καλα ο επεξεργαστης δηλαδη)...
ολα παραειχαν παει καλα και ανησυχησα !

____

what the hell am i doing here ?
i don't belong here..


back to top