Η Toshiba συνεχίζει την καμπάνια “No Matter What Guarantee”

Press News

Η Toshiba, ξεκινάει την πρώτη εκστρατεία της (νέα στρατηγική με ψηφιακή καμπάνια και χρήση social media) σε περιφερειακό επίπεδο για την υποστήριξη της εγγύησης “No Matter What Guarantee”, μια μοναδική λύση που προσφέρει απόλυτη σιγουριά. Σε μια προσπάθεια διάδοσης των πλεονεκτημάτων της εγγύησης “No Matter What Guarantee” στην περιοχή της SEEI (Νοτιανατολική Ευρώπη και Ισραήλ), η Toshiba υλοποιεί σειρά ενεργειών.

Για παράδειγμα την δημιουργία νέου εταιρικού blog http://taleftasoupiso.gr/, online videos, blogger engagement, τη χρήση του Facebook και πολλά άλλα εμπορικά προγράμματα.

Ο Goran Kurt, Marketing Manager, South Eastern Europe & Israel, Computer Systems Central Europe, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Η εγγύηση “No Matter What Guarantee” της Toshiba συνεχίζεται και θέλουμε να το μάθουν όλοι. Η νέα μας καμπάνια επικοινωνεί τη στρατηγική μας να μεταδόσουμε στον κόσμο ότι, αν και οι φορητοί υπολογιστές της Toshiba φημίζονται για την αξιοπιστία και την απαράμιλλη ποιότητά τους, θέλουμε να διασφαλίσουμε με κάθε τρόπο την ικανοποίηση των πελατών μας".

"Ο τίτλος “No Matter What Guarantee” παρουσιάστηκε ένα χρόνο πριν, την κατάλληλη στιγμή εξαιτίας της τρέχουσας οικονομικής κρίσης. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύσαμε τη θέση της Toshiba ως αξιόπιστης και έμπιστης εταιρίας μεταξύ των συνεργατών και των πελατών μας στην Ελλάδα. Οι πελάτες μας μπορούν πάντα να αισθάνονται ασφαλείς, αγοράζοντας ένα φορητό υπολογιστή της Toshiba" τόνισε ο Ivan Doubell, Business Manager για την Ελλάδα, της Toshiba Europe GmbH.

Η εγγύηση “No Matter What Guarantee”  δίνει στους αγοραστές φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών επιπλέον ικανοποίηση, προστασία και ελευθερία, περιλαμβάνοντας τέσσερα βασικά πλεονεκτήματα:

  • Εγγύηση Ικανοποίησης – Ο πελάτης μπορεί να εργαστεί και να παίξει με το προϊόν, σε περίπτωση όμως που δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την αγορά του, μπορεί να το επιστρέψει μέσα σε δύο εβδομάδες από την ημερομηνία αγοράς. Ό,τι κι αν συμβεί.
  • Πρόσθετη κάλυψη  για ζημιές εξαιτίας ατυχημάτων -  Η Toshiba αντικαθιστά ή επισκευάζει το φορητό υπολογιστή, αν πάθει ζημιά εξ’ αιτίας ατυχήματος, για έναν ολόκληρο χρόνο. Ό,τι κι αν συμβεί.
  • Κάλυψη από κλοπή – Η Toshiba δίνει στους πελάτες της έναν ίδιο ή παρόμοιο φορητό υπολογιστή αν ο δικός τους κλαπεί εντός ενός έτους από την αγορά.  Ό,τι κι αν συμβεί.
  • Κάλυψη για ανεργία – Όσοι αγόρασαν έναν φορητό υπολογιστή Toshiba, θα έχουν επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που χάσουν ξαφνικά τη δουλειά τους μέσα στον πρώτο χρόνο από την αγορά, ενώ μπορούν να κρατήσουν και το laptop. Ό,τι κι αν συμβεί.

Η εγγύηση “No Matter What Guarantee” καλύπτει όλες τις αγορές νέων φορητών υπολογιστών και προσφέρεται χωρίς χρέωση. Για να αποκτήσουν την εγγύηση, οι πελάτες αρκεί να αποδεχθούν τους Όρους και τις Προϋποθέσεις και να εγγραφούν μέσα σε επτά μέρες από την αγορά στο www.nomatterwhatguarantee.com., προκειμένου να αποκτήσουν τη βασική και την  “No Matter What Guarantee” εγγύηση.

Η καμπάνια θα τρέξει μέχρι αρχές Απριλίου 2010 και θα καλύψει τις εξής χώρες της SEEI: Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρο, Ελλάδα, Ισραήλ, Μάλτα, Ρουμανία, Σερβία και Σλοβενία. Την καμπάνια επιμελήθηκε τοπικά η McCann Worldgroup Greece: McCann Erickson, Universal McCann , MRM WorldWide, Weber Shandwick και Momentum.


z3et

Δεν υπαρχουν αυτα...

Δεν υπαρχουν αυτα... Shock

Χιλια μπραβο στην Toshiba!!

Τελευταία τροποποίηση από z3et — Τετ, 10/03/2010 - 10:39.
Turrican

Τι επιπλέον κόστος θα έχει

Τι επιπλέον κόστος θα έχει αυτή η εγγύηση;

voltmod

Μόλις επικοινώνησα με την

Μόλις επικοινώνησα με την εταιρεία. Δεν υπάρχει αντίτιμο για την εγγύηση "Ότι κι αν συμβεί". Αρκεί να γίνει σχετική εγγραφή στο πρόγραμμα εντός 7 ημερών από την αγορά του φορητού υπολογιστή.

Για ορισμένες απορίες και ερωτήσεις πάντως θα βρείτε απαντήσεις εδώ.

Turrican

Ευχαριστώ για την αμεση

Ευχαριστώ για την αμεση ενημέρωση. Αν είναι όντως όπως τα διαβάζω μιλάμε για εξαιρετική κίνηση της Toshiba και της αξίζουν πολλά μπράβο.

voltmod

Ναι. Και εμένα μου φαίνεται

Ναι. Και εμένα μου φαίνεται εξαιρετική κίνηση και πρωτοποριακή.

El Niño

Το σήμα στην φωτό τι είναι?

Το σήμα στην φωτό τι είναι? Ιπτάμενη μπανάνα?

voltmod

Με λιωμένη... μπανάνα μοιάζει

Με λιωμένη... μπανάνα μοιάζει

Spoiler: Highlight to view
από σαβούρδα;

Spoiler: Highlight to view
είναι που λέμε: "μη σου κάτσει"...

Lacrimosa_daemon

Είχε κάνει την ίδια κίνηση

Είχε κάνει την ίδια κίνηση και πέρισυ για κάποιο καιρό , είχε διαφοτερική ονομασία (μου διαφεύγει τώρα), αλλά ήταν η ίδια εγγύηση.

johny.xmarks

Θέλει αρχ**ια τέτοια κίνηση!

Θέλει αρχ**ια τέτοια κίνηση! Μπράβο στην Τοshiba...αλλά πολύ φοβάμαι πως απλώς αντισταθμίζει τις τιμές των φορητών της. Γιατί τελευταία έχω προσέξει ότι ούτε σχεδιαστικά πάνε μπροστά οι φορητοί της, ούτε σε τιμές/επιδόσεις.

Re4cTiV3

Δεν ξέρω για τα άλλα αλλά το

Δεν ξέρω για τα άλλα αλλά το δικό μου είναι πανέμορφο!! :love:

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 66 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top