Η Symantec δημιουργεί την καλύτερη προστασία από φορητές απειλές

Press News

Η ανάπτυξη μιας νέας λύσης στη Symantec ήρθε να αντιμετωπίσει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του σημερινού περιβάλλοντος της πληροφορικής: την προστασία από τις απειλες στις φορητες συσκευές.

Η Symantec έχει ενισχύσει την εταιρική λύση Mobility, φέρνοντας κοντά τεχνολογίες οι οποίες απαιτούνται για την βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας , την προστασία των πληροφοριών μεταξύ των συσκευών και των εφαρμογών, με στόχο τη δημιουργία μιας λύσης που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να "αγκαλιάσουν" με εμπιστοσύνη την φορητότητα στο εργατικό τους δυναμικό.

«Η Symantec είναι η πρώτη εταιρεία που ενσωμάτωσε το MDM, το app wrapping, την προστασία από απειλές, και τα email client και browser apps σε μία εταιρική λύση φορητής διαχείρισης» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Χρήστος Βεντούρης, Information Security Specialist, Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στην εταιρεία Symantec. «Στον επιχειρηματικό τομέα, το αποτύπωμα μας στις λύσεις ασφάλειας, σε συνδυασμό με τις μοναδικές γνώσεις και την ασυναγώνιστη ικανότητα μας να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις είναι τα στοιχεία που μας διαφοροποιούν. Την τεχνογνωσία αυτή την αναπαράγουμε στο χώρο των φορητών συσκευών, ώστε να μπορούν οι πελάτες μας να δώσουν στους εργαζόμενους τους τα εργαλεία που χρειάζονται για να παραμείνουν παραγωγικοί, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουμε το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας για την προστασία τους».

Η προστασία των εταιρικών δεδομένων στο σημερινό περιβάλλον φορητότητας είναι μια ολοένα αυξανόμενη, σύνθετη πρόκληση για το χώρο της πληροφορικής που εκτείνεται σε συσκευές, στο cloud και στα δεδομένα που μεταφέρονται σε αυτό το περιβάλλον. Οι νέες δυνατότητες φορητότητας αυξάνουν τον κίνδυνο για διαρροές δεδομένων, κακόβουλο λογισμικό, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και χαμένες συσκευές.

Η ανάπτυξη των φορητών λύσεων της Symantec επικεντρώνεται στην παροχή ασφαλούς πρόσβασης σε mobile apps, περιεχόμενο και συσκευές, όπως επίσης και δυνατότητες εκτέλεσης της διαχείρισης πρόσβασης, δημιουργίας πολιτικών συμμόρφωσης, κρυπτογράφησης και πρόληψης από απώλεια δεδομένων. Οι νέες λύσεις έχουν προχωρήσει σε βελτιώσεις για την προστασία των εταιρικών email, μια από τις πιο ευρέως χρησιμοποιημένες φορητές εφαρμογές παγκοσμίως.

Η Symantec έχει αναπτύξει τις ακόλουθες βελτιώσεις σε λύσεις φορητής ασφάλειας και παραγωγικότητας: 

  • Ενσωμάτωση του Norton Mobile Security: Η ενσωμάτωση του Norton Mobile Security στο App Center δημιουργεί δυνατότητες που όμοιες δεν υπάρχουν σε καμία άλλη λύση διαχείρισης φορητών συσκευών. Τα συνδυασμένα εργαλεία προσφέρουν ένα ενιαίο περιβάλλον διαχείρισης που παρέχει προστασία της συσκευής και εκτέλεση πολιτικών συμμόρφωσης, ενώ παράλληλα προστατεύει τους χρήστες Android από κακόβουλο λογισμικό, κινδύνους που αφορούν την ιδιωτικότητα, επικίνδυνα freeware και επικίνδυνες ιστοσελίδες.
  • Πρόγραμμα Symantec Sealed:  Η τεχνολογία application wrapping της Symantec βοηθάει τους πελάτες να διαχειρίζονται εύκολα ένα ασφαλές οικοσύστημα third party Licensed εφαρμογών και τις επιχειρηματικές εφαρμογές σε ένα ενιαίο και ασφαλή workspace για τους χρήστες.
  • Norton Mobile Insight: Το αποκλειστικό εργαλείο Intelligence που επεξεργάζεται 10.000 νέες εφαρμογές κάθε 24ωρο παρέχει δυναμική ανάλυση για τις εφαρμογές σε περισσότερα από 200 app stores για να προσδιορίσει πιθανούς κινδύνους ασφαλείας, κινδύνους ιδιωτικότητας και δυνητική συμπεριφορά εισβολής.
  • Email Gateway: Κυκλοφόρησε ως χαρακτηριστικό του App Center 4.4., το Email Gateway προσφέρει ένα ασφαλές buffer μεταξύ φορητών συσκευών και Exchange Active Sync (EAS) email servers. Με τη διατήρηση της ανεξαρτησίας από τις υπάρχουσες υποδομές EAS mail, το Email Gateway μετριάζει την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, το κακόβουλο λογισμικό και τις κακόβουλες επιθέσεις σε εταιρικά συστήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Ασφάλεια App Proxy: Επίσης στο App Center 4.4,το Secure App Proxy προσφέρει σταδιακή και ασφαλή πρόσβαση στους πόρους του εταιρικού δικτύου. Αυτό επιτρέπει στους διαχειριστές των επιχειρήσεων να επεκτείνουν την πρόσβαση στα δεδομένα μέσα από το εταιρικό firewall χωρίς την ανάγκη για device-level VPN ή MDM έλεγχο.
  • Partner API's: Στο ανανεωμένο App Center 4.4, νέα ΑPIs επιτρέπουν σε εξωτερικούς συνεργάτες όπως system integrators, τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και παρόχους υπηρεσιών, να ενσωματώσουν δυνατότητες φορητότητας στο App Center στην υπάρχουσα υποδομή ΙΤ ή σε εφαρμογές τρίτων.
  • Δημιουργώντας Απλούστερα Secure Logins για τους Τελικούς Χρήστες: Η τεχνολογία Push Authentication της Symantec για την εκτέλεση Symantec Validation και ID Protection (VIP) εξαλείφει την ανάγκη για χειροκίνητη εισαγωγή του κωδικού PIN όταν συνδέεστε για παράδειγμα σε ένα VPN. Οι χρήστες μπορούν να επιτρέψουν μέσω της εντολής «allow» και ο VPN client θα συνδεθεί αυτόματα.
  • Norton Spot: Αυτή η beta εφαρμογή παρέχει πληροφορίες σχετικά με πιθανές απειλές εφαρμογών Android σε χρήστες πριν κατεβάσουν εφαρμογές από το Google Play. Δεν υπάρχει άλλος πάροχος στην αγορά που να προσφέρει αυτή τη μοναδική ικανότητα.

Η παραγωγικότητα του email θα παραμείνει βασική προτεραιότητα για τις επιχειρήσεις. Για να ανταποκριθεί σε αυτή την αυξανόμενη ανάγκη, η Symantec εξαγόρασε πρόσφατα την εταιρεία NitroDesk και θα ενσωματώσει την γνωστή email εφαρμογή στο υπάρχον app-wrapping περιβάλλον της Symantec και στις τεχνολογίες διαχείρισης συσκευών, προστασίας απειλών, data loss prevention, authentication και identity με στόχο να παρέχει στους πελάτες της μία λύση που να βελτιώνει την επιχειρηματική συνεργασία και την εν κινήσει παραγωγικότητα.


Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 49 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top