Review: Governor of Poker 2 (PC)

Mini Review

Ένα σχετικά άγνωστο παιχνίδι το οποίο προσφέρει πόκερ συγκινήσεις σε όσους θέλουν να εξασκηθούν στο Texas Hold’em, μέσα από μία επίφαση adventure στοιχείου, η οποία μπορεί να κρατήσει μπροστά στην οθόνη και παίκτες που δεν έχουν ιδιαίτερη επαφή με το αντικείμενο.


Ο παίκτης βρίσκεται στην άγρια Δύση και με τα χρήματα που κερδίζει παίζοντας πόκερ στο σαλούν μπορεί –και πρέπει- να αγοράζει τα κτίρια στις διάφορες πόλεις. Με τον τρόπο αυτό εισπράττετε κάποια χρήματα καθημερινά από ενοίκια ακόμα και όταν δεν παίζετε χαρτιά. Βέβαια το να μην παίζετε πόκερ σε καθημερινή βάση (υπάρχει ένα μικρό ημερολόγιο πάνω δεξιά στην οθόνη) θεωρείται "αμάρτημα" στο παιχνίδι αυτό. Έτσι αν απλά κάθεστε και περιμένετε να βγάζετε χρήματα από τα νοίκια, θα δείτε ότι η φήμη σας θα πέσει πολύ, με αποτέλεσμα η συμμετοχή σας στα διάφορα τουρνουά αργότερα να στοιχίζει πολύ περισσότερο.

Εκτός από τα σαλούν θα έχετε συχνά την ευκαιρία να παίξετε και μερικά heads-up (ένας εναντίον ενός) με τους NPC του παιχνιδιού ώστε να κερδίσετε ορυχεία και άμαξες.

Στην πρώτη περίπτωση μάλιστα υπάρχει και μία ενδιαφέρουσα παραλλαγή όπου εναλλάσσονται 2 NPC στην ίδια θέση, οπότε πρακτικά παίζετε εναντίον δύο διαφορετικών τρόπων παιχνιδιού.

Από άποψη τεχνικής το Governor of Poker 2 είναι αρκετά απλό, όπως και τα περισσότερα από τα παιχνίδια τους εξάλλου που μπορείτε να παίξετε και μέσω browser. Έχει επιλέξει την 2D απεικόνιση από πάνω, η οποία είναι και αυτή που χρησιμοποιούν τα περισσότερα online τραπέζια πόκερ.

Αν απλά αδιαφορείτε για τα επιπλέον στοιχεία του παιχνιδιού και σας ενδιαφέρει μόνο ως παιχνίδι πόκερ, δεν θα απογοητευθείτε αφού η ΑΙ του είναι αρκετά δυνατή ειδικά όταν παίζετε στο επίπεδο Pro. Εκεί η τεχνητή νοημοσύνη μπλοφάρει συχνά, παίρνει αποφάσεις με βάση όχι μόνο το δικό της φύλλο αλλά και από τα πονταρίσματα των άλλων παικτών και σε γενικές γραμμές είναι ένας καλός τρόπος για να προπονηθείτε σα να παίζατε με αληθινούς παίκτες.

Πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι και ότι προσπαθεί να δείξει τις αντιδράσεις της τεχνητής νοημοσύνης σα να επρόκειτο για πραγματικούς παίκτες: κειμενάκια και γλώσσα του σώματος δείχνουν τα "συναισθήματα" των αντιπάλων σας, και μερικές φορές όταν η ΑΙ βρίσκεται σε ακραία ψυχολογική κατάσταση (αυτό που ονομάζουμε “tilt” στο πόκερ) μπορείτε να την προκαλέσετε σε λάθος επιλογές!

Συνολικά σαν game το Governor of Poker 2 είναι μέτριο αλλά ως παιχνίδι Πόκερ είναι άνω του μετρίου κυρίως ως μέσο διασκεδαστικής εξάσκησης.

Βαθμολογία: 65/100


z3et

Για ξεσκουριασμα τωρα στις

Για ξεσκουριασμα τωρα στις γιορτες απο BF3 και Skyrim Tongue

voltmod

Χα χα χα... ωραίο!

Χα χα χα... ωραίο!

DEATH

δεν ειναι κακό

πλάκα έχει

Stormwatch

Read 'em and weep...

Read 'em and weep...

Είσοδος

Συζητήσεις

See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Αξιολογούμε χρησιμοποιώντας διάφορα benchmarks, τη κορυφαία single-GPU λύση της AMD, Radeon R9 290 σε μία υλοποίηση της Sapphire με την ονομασία Sapphire Vapor-X R9 290X Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε μία νέα κάρτα γραφικών που βασίζεται στην GPU της AMD, Radeon R9 290 και προέρχεται από τη Sapphire. Πρόκειται για τη Sapphire Vapor-X R9 290 Tri-X OC Version
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Δοκιμάζουμε το νέο Sony Xperia Z2, τη ναυαρχίδα της Ιαπωνικής εταιρείας στη κατηγορία των smartphones, για το 1ο εξάμηνο του 2014
See video
Sorry, you need to install flash to see this content.
Πρώτη επαφή με το motherboard της ASRock, Z97 Killer και τον νέο επεξεργαστή Intel Pentium G3258 Anniversary Edition

Bits & Bytes

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου

Users

0 χρήστες and 66 επισκέπτες

Giorgoss
kondeloq
gerassimos5
Giwrgos1212
panagiotis81
hildegardokane78138
sonopitz04
anagnostopk
gthalicia320115
karampelas
rafaelmarmon79538
kristalwmi70288609947
voudas95
johnajohn
geoffreydse944876134

Ψηφοφορία

Ποιο κινητό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής για το 2014 (πρώτο εξάμηνο);:
back to top